Garnmagi Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god oplevelse og hurtig levering kom dagen efter. Super garn og god kundeservice. Fik en gratis opskrift som skal udnyttes ved næste bestilling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super gode produkter og de bedste priser på kataloger, man spare mange penge på både kataloger, garn og tilbehør Det er ikke sidste gang jeg handler her!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk at man kan hente gratis opskrifter• jeg hentede en opskrift på et tæppe• Ganske få klik, og opskriften ligger i indbakken. Tak for det

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para tricô

Escrito pela empresa

Hos GarnMagi finder du opskrifter og inspiration til dit næste strikkeprojekt, samt garn, strikkepinde, hæklenåle og meget mere. Vi forkæler vores kunder med garn af høj kvalitet og til attraktive priser. Hos GarnMagi finder vi løbende nye og spændende produkter til sortimentet. Vi ser frem til at se dig hos GarnMagi!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte opskrift på grydelapper

Bestilte opskrift på grydelapper, men fik opskrift på sokker i stedet
Vist var det gratis, men alligevel :-)

10 de outubro de 2024

Hej Bettina,

Det beklager jeg!

Der er nu tilrettet på garnmagis hjemmeside så du igen kan downloade grydelapperne.

Hvis du ikke ønsker at ligge en ordre kan du gå direkte ind her og se opskriften:

Hilsen Garnmagi

Let at bestille

Let at bestille, hurtig levering.

1 de maio de 2024

Kære Sanne,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at det var let at bestille, og at leveringen var hurtig. Din feedback betyder meget for os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og rigtig god kvalitet…

Hurtig levering og rigtig god kvalitet på produkterne

30 de abril de 2024

Kære Jette,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at produkternes kvalitet lever op til dine forventninger. Din feedback er meget værdsat.

Hurtig levering .

Hurtig levering .. varerne lever op til forventningen

30 de abril de 2024

Kære Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at varerne lever op til dine forventninger. Din feedback betyder meget for os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nethandel, der yder en god service

Jeg har handlet med Garnmagi, og oplevet god service bl.a. med hensyn til min adresse som jeg havde udfyldt forkert. Fint garn.

14 de abril de 2024

Kære Irene,

Mange tak for din positive anmeldelse af din oplevelse med at handle hos Garnmagi. Det glæder os meget at høre, at du har fået en god service, især når der opstod udfordringer med din adresse. Vi er glade for at kunne hjælpe og sikre, at din ordre blev leveret korrekt.

Vi er også glade for, at du nød vores garn! Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Endnu en gang tak for din tillid og din anmeldelse.

De bedste hilsner,

Lækkert garn hurtig ekspedition

Lækkert garn hurtig ekspedition. Trist hun stopper…

11 de abril de 2024

Kære Charlotte,

Tusind tak for din anmeldelse og din støtte til Garnmagi. Vi er glade for at høre, at du nød vores lækre garn og hurtige ekspedition.

Vi vil gerne berolige dig med, at selvom Garnmagi ikke lukker helt ned, sælger vi ud af vores nuværende lager. Garnuniverset forbliver åbent med fortsatte opskrifter, blogindlæg og meget mere, som vi fortsat vil dele med vores fantastiske fællesskab.

Endnu engang tak for din støtte og din interesse i vores garnmagi. Vi håber at fortsætte med at inspirere og glæde garnentusiaster som dig.

De bedste hilsner,

Garnmagi

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais