Rigtig god oplevelse og hurtig levering kom dagen efter. Super garn og god kundeservice. Fik en gratis opskrift som skal udnyttes ved næste bestilling.
Veja o que dizem as avaliações
Super gode produkter og de bedste priser på kataloger, man spare mange penge på både kataloger, garn og tilbehør Det er ikke sidste gang jeg handler her!
Fantastisk at man kan hente gratis opskrifter• jeg hentede en opskrift på et tæppe• Ganske få klik, og opskriften ligger i indbakken. Tak for det
Hurtig levering efter en lille misforståelse, som jeg selv var skyld i. Gode priser.
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos GarnMagi finder du opskrifter og inspiration til dit næste strikkeprojekt, samt garn, strikkepinde, hæklenåle og meget mere. Vi forkæler vores kunder med garn af høj kvalitet og til attraktive priser. Hos GarnMagi finder vi løbende nye og spændende produkter til sortimentet. Vi ser frem til at se dig hos GarnMagi!
Informações de contato
Køkkenhøjvej 1, 4180, Sorø, Dinamarca
- service@garnmagi.dk
- garnmagi.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Garnmagi
Meget lækkert garn og hurtig…
Meget lækkert garn og hurtig forsendelse. Alt meget tilfredsstillende

Resposta da Garnmagi
Hurtig levering og en overraskelse i…
Hurtig levering og en overraskelse i pakken. Tak for palet og smørkniv. Virkelig flotte.

Resposta da Garnmagi
Super god service og hurtig levering.
Super god service og hurtig levering.
Har handlet her før og gør det igen, gode priser og hurtig levering.

Resposta da Garnmagi
Fin service og hurtig jeg modtog…
Fin service og hurtig jeg modtog garnet. Rigtig fin garn.

Resposta da Garnmagi
Super gode produkter og de bedste priser på kataloger
Det er ikke sidste gang jeg handler her!
Rigtig god oplevelse og hurtig levering…
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg handler her.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.