Gartnerbutikken Avaliações 3.719

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid fordi 3-4 dager levering🚛🚐🚚✅Er så fornøyd etter 6-7 år med Heilt rett ordre og Rask Levering 44/-6 Spørs om en Bor NORD eller SØR❤️💯👍😃Alltid Rett vare, Og høy Kvalitet på av Utstyr som... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode nettsider, enkel bestilling, rask bekreftelse, god informasjon, og superrask levering. Produktet (sirkulasjonsvifte til drivhus) hadde god og fornuftig pris sammenliknet med konkurrenters pris... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Strålende fornøyd, glimrende service! Rask behandling og bra kvalitet på produktene. Kan absolutt anbefale Gartnerbutikken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har handlet her tre ganger de siste to årene. Oversiktlig nettside, enkel bestilling og alltid veldig rask levering på godt under en uke. I tillegg er vannpumpene jeg har bestilt av meget god kvalitet... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Jardinagem
  2. Fornecedor de sementes

Escrito pela empresa

Norges største dyrkebutikk på nett. Gartnerbutikken fører et stort utvalg av varer til hobbydyrking. Vi tilbyr vekstlys til planter, frø, potter, gjødsel - ja, alt du trenger for å dyrke planter, inne, i drivhus eller ute. Vi tilbyr rask levering fra vårt lager i Skien til alle adresser i Norge.

gartnerbutikken.no

Escrito pela empresa

Velkommen til Gartnerbutikken.no
Gartnerbutikken.no ble etablert høsten 2014 på Hamar. Med mål for øyet om å være best i Norge på kundebehandling, tilgjengelighet, varebeholdning og hurtig levering har vi utviklet oss raskt siden oppstarten. Det viktigste for oss er at alle våre kunder føler seg trygge, fornøyde og godt ivaretatt; både før og etter de handler hos gartnerbutikken.no. Vi har rundt 2.000 ulike varer i vårt lager, og våre lagermedarbeidere i Skien jobber utrøttelig for å pakke og levere ordrene som kommer inn så fort som mulig. Gartnerbutikken.no leverer til adresser over hele Norge og er stolte av å kunne tilby lynrask levering - gjerne så kort som én til to dager. Hvis du velger å handle hos oss skal du føle deg sikker på at du blir godt ivaretatt.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Kjempeservice

Rask levering. Dessverre var noe blitt ødelagt under transport. Sendte en mail angående dette og nye produkt ble sendt umiddelbart. Kjempeservice!

15 de março de 2026

God kommunikasjon

God kommunikasjon, tok 1uke før vare ble sendt, men ser gjennom fingra iom rett før påske og høysesong!
Forbøyd kunde atter en gang 👍

23 de março de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Gartnerbutikken

Resposta de Gartnerbutikken

Hei Rune,
Slike feil kan dessverre skje, men bra det ordnet seg til slutt. Vi takker for tålmodigheten og fem stjerner.

Med vennlig hilsen Kristian, Gartnerbutikken🌱"

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pumpen virker slik jeg ønsket

Pumpen virker slik jeg ønsket, bruker den til å kaldrøyke.

7 de março de 2026
logotipo da Gartnerbutikken

Resposta de Gartnerbutikken

Heisann Jon!😊

Flott å høre at du ble så fornøyd med kjøpet! Tusen takk for tilbakemeldingen! Ha en riktig god uke videre.

Med vennlig hilsen Kristian, Gartnerbutikken🌱

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais