GASSAN Avaliações 1.443

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn geweldig geholpen door Gert Jan. Ik had online een mooi horloge gevonden, na deze gepast te hebben bleek hij niet 100% het model te zijn dat ik zocht. Gert Jan heeft echt enorm goed geluisterd... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helaas was postnl een enorme teleurstelling qua bezorging. Postnl bezorgde namelijk mijn bestelling niet en liet het pakket vervolgens bij een pick-up point ver uit de buurt liggen. Ik heb toen met de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onlangs ben ik bij Gassan Rotterdam geweest en ik wil graag mijn enorme waardering uitspreken voor Anil. Wat een geweldige service! Vanaf het eerste moment werd ik ontzettend vriendelijk en profe... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oneerlijke handels praktijken. Ga niet naar deze zogenaamde juwelier. Zijn meerdere artikels geschreven over gassan. Niet betrouwbaar je tijd en moeite niet waar! Let erop mensen doe meer onderzoek vo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria

Sinds de oprichting in 1945 door Samuel Gassan, staat GASSAN diamonds bekend om zijn expertise in het slijpen, importeren en exporteren van diamanten, edelstenen en juwelen. Gevestigd in het hart van Amsterdam, verwelkomt GASSAN diamonds jaarlijks honderdduizenden bezoekers van over de hele wereld. Ontdek het ambacht van diamantslijpen tijdens een fascinerende rondleiding, beschikbaar in 26 talen, waardoor elke bezoeker een unieke ervaring beleeft. Het is geen wonder dat GASSAN diamonds in 2013 een recordaantal van meer dan 400.000 bezoekers bereikte. Of je nu een liefhebber van diamanten bent of gewoon geïnteresseerd bent in vakmanschap, GASSAN diamonds biedt een onvergetelijke ervaring die de schittering van diamanten tot leven brengt.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 44% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Top service

Top service, het bestelde was even niet op voorraad buiten hun schuld, meer ik werd goed op de hoogte gehouden zowel via de mail als telefonisch op een nette manier.

Gelijk opgestuurd zodra het binnen was en netjes ingepakt.

15 de abril de 2024

Beste W,

Hartelijk dank voor het nemen van de tijd om uw recente ervaring bij ons te delen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Keurig gedaan wat ze gezegd hebben dat…

Keurig gedaan wat ze gezegd hebben dat ze zouden doen!

18 de abril de 2024

Beste Cees,

We zullen uw positieve feedback zeker delen met ons team!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk en geen poeha

Vriendelijk en geen poeha. Meer valt er eigenlijk niet over te zeggen.

16 de abril de 2024

Beste A.l.

We zullen uw positieve feedback zeker delen met ons team en kijken ernaar uit om u nogmaals te verwelkomen.

Keurige winkel

Alles correct verlopen. Artikel wat nergens anders langer verkrijgbaar is keurig bij Gassan kunnen bestellen. Redelijk vlot en prima verpakt in huis.

12 de abril de 2024

Beste Marnix,

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Geen enkele beleving!

Enige tijd geleden mocht ik mijn nieuwe horloge ophalen bij Gassan. Ik vond de overhandiging van het horloge een regelrechte aanfluiting! De verkoopster kwam met het horloge (van ca. € 8.500) aanlopen zonder box en papieren. Ze moest de box nog even zoeken. Ze behandelde het horloge nu niet echt zorgvuldig. Nadat ze de box had gevonden, wist ze eigenlijk niks te vertellen over het merk en al helemaal niks over het horloge. De horlogemaker die de band op verstelde voor mijn pols, wist zoveel meer te vertellen. En was enthousiast!
Bij de concurrent S&C ben ik veel beter behandeld!

23 de fevereiro de 2024

Beste Alain,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons, hoewel het spijtig is dat deze niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Ons team zal zich inzetten om eventuele zorgen die u heeft geuit aan te pakken en ervoor te zorgen dat uw toekomstige bezoek aan ons aangenamer zal zijn.

Als u in de toekomst nog vragen heeft aarzel dan niet om contact om contact met ons op te nemen. Tel: +31206225333

Altijd een goede service

Altijd een goede service, of je nou een duur horloge koopt of een eenvoudig armbandje. Top service en vriendelijke mensen.

28 de março de 2024

Beste Geertje,

Mooi sieraad, zeer klantvriendelijk

Goede service, snelle levering, klantvriendelijk, mooi sieraad en prachtige verpakking.

5 de abril de 2024

Beste Esther,

We zijn oprecht verheugd om te horen dat u genoten heeft van uw sieraad!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Amazing first Rolex experience in Amsterdam.

I bought my first Rolex at GASSAN in Amsterdam in March of 2024, and the experience with both Nathan in their pre-owned boutique and Dimitri in their Rolex New Boutique was amazing. Both of them made myself and my guests feel very welcome, they both knew their watches, and there was none of that snobby watch store vibes that are sadly all too common in this hobby. I'm super happy with my new Explorer, and would happily recommend anyone to buy a watch from either of these gents.

16 de março de 2024

Dear Shawn,

We sincerely appreciate you taking the time to provide us with your feedback. Your willingness to share your experience with us is greatly appreciated.

If you decide to visit House of Gassan again in the future, please don't hesitate to revisit us.

We will definitely share your positive feedback with our team and look forward to welcoming you again.

Very low customer service

Very low customer service. Emails are being ignored or answered after weeks. Sent the ring for resize and took me more than a month to get it back. It is very unfortunate such poor customer service harms the reputation of the company.

27 de fevereiro de 2024

Dear Lina,

Thank you for sharing your experience with us, although it is regrettable that it did not meet your expectations.

Our team will strive to address any concerns you have raised and ensure that your future visit to us is more enjoyable

If you have any further questions in the future, please do not hesitate to contact us at:
Tel: +31206225333
Email: info@gassandiamonds.nl

Gigi lucky love ring

Mooie ring een goede prijs

15 de fevereiro de 2024

Beste Rhoda,

We zijn oprecht verheugd om te horen dat u genoten heeft van uw ring!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, prompte reactie op mail

7 de fevereiro de 2024

Beste Niels,

Hanowa Swiss Military garantie

Mijn Hanowa Swiss Military watch van €150 euro gekocht bij Gassan op schiphol was stukgegaan. Deze ingeleverd bij Gassan in de P.C. Hoofstraat. Gisteren gebeld dat het horloge klaarlag en ik niets hoefde te betalen want het viel nog onder de garantie. Ze hebben ook een kleine kras die op het glas zat weggepoetst. De service is geweldig en een dikke + dan ook voor deze Juwelier.

- prima service
- super aardige medewerkers

3 de fevereiro de 2024

Beste Aldo,

We zullen uw positieve feedback zeker delen met ons team en kijken ernaar uit om u nogmaals te verwelkomen!

Altijd een goede service

26 de janeiro de 2024

Beste Mariska,

Beste Gunter,

Tel: +31206225333

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering , goed verpakt, overal goed tevreden.

30 de janeiro de 2024

Beste Ton,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gassan brengt service tot het hoogste…

Gassan brengt service tot het hoogste niveaumooi ingepakt en de prijs kwaliteit verhouding heel goed.helemaal top!

10 de janeiro de 2024

Beste Lucinde,

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Artikel snel binnen, geen reactie op vraag gekregen

Armband snel geleverd, binnen 3 dagen. Bij online bestelling vraag gesteld bij opmerkingen. Geen reactie op gehad. Beetje onpersoonlijk gevoel en dat bij dure armband.
Cadeau was mooi verpakt.

16 de janeiro de 2024

Beste Alexandra,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons.
We begrijpen dat uw ervaring wellicht niet volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Ons team blijft zich inzetten om onze service te verbeteren en eventuele zorgen aan te pakken.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Flinke communicatie problemen

Er zijn keer op keer fouten gemaakt die allemaal te maken hadden met communicatie. Een opeenstapeling van fouten na aankoop van een cadeau van mijn man. Daardoor is het feest er wel een beetje af gegaan. Er kan overal iets fout gaan echter hier is geen excuses van de kant van Gassan gekomen enkel steeds het excuus dat het een groot bedrijf is en dat dat daarom kan gebeuren. Jammer dat een prachtig cadeau daarmee overschaduwd wordt door communicatief onvermogen van een organisatie. Zelfs bij het afhalen na drie keer terug te zijn geweest werd alleen het tasje gegeven aan de balie zonder dat er iets over alle misverstanden werd gezegd. Ik moest zelf vragen om de ring nog even te zien en te passen en of het certificaat erbij zat. Tasje mee en dat was dat.

14 de janeiro de 2024

Beste Ernestine,

Wat vervelend om te horen dat de communicatie op meerdere momenten te zijn tekortgeschoten.

Great customer service

I bought a Hydroconquest from the Amsterdam Schiphol store. Unfortunately they cut the rubber strap incorrectly (too short). However, customer service shipped out a replacement Longines rubber strap to my address in the UK at no cost to me which was very impressive.

14 de março de 2023

Dear Daniel,

If you decide to visit GASSAN again in the future, please don't hesitate to revisit us.

GASSAN diamonds

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.