Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

SUPER SERVICE og LEVERING HELT I TOP! Har købt en drypfri oliven-oliekande i stål, hvor kvaliteten og design stemmer helt overens med beskrivelsen. Olien er samtidig beskyttet for lys. Oliven... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de utensílios de cozinha

Escrito pela empresa

Visionen bag Gastrotools har siden begyndelsen været at løfte dine gastronomiske oplevelser og bidrage til glæden ved at udforske og eksperimentere i køkkenet. Men tanken er også, at dit køkkenværktøj skal være til at betale. Vi har ingen mellemled, som skal tjene penge, og derfor kan vi tilbyde en exceptionel kvalitet til lavere priser end køkkenværktøj i samme klasse. Vores udvalg af køkkenværktøj er skåret helt ind til benet. Vi udbyder et smalt sortiment af køkkenværktøj i et tidsløst og elegant design. køkkenværktøj du kan have glæde af resten af livet.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 93% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækre pander og god kundeservice

Fik tilsendt 2 5-ply pander rigtig hurtigt. Desværre var der en fejl med begge pander, da stålet nok havde en fejl i produktionen. Jeg skrev en mail, som blev besvaret hurtigt og Gastrotools tilbød at sende 2 nye pander, uden at jeg skulle til at bøvle med at sende de gamle tilbage.

Alt i alt en hurtig, venlig og løsningsorienteret behandling fra kundeservice. Og så er panderne fantastiske 🤩

14 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte et stegepandesæt hvor 2 af…

Jeg bestilte et stegepandesæt hvor 2 af panderne slog sig allerede efter første gang, selvom at jeg have gjort som anvis, skriver til kundeservice, de var super hjælpsomme og flinke, og sende med det samme 2 ny pander.. helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos dem..

17 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en fantastisk oplevelse

Jeg har haft en fantastisk oplevelse. Jeg havde lidt problemer med min ordre, hvor der manglede en bradepande. Jeg talte med Oscar, der med det samme sende en ny pande til mig. Tak for hjælpen og en
Fantastisk service. Hvis trustpilot gav 12 stjerner skulle I have dem.

14 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

SUPER SERVICE og LEVERING HELT I TOP!

SUPER SERVICE og LEVERING HELT I TOP!

Oliven-olie kanden fungerer perfekt og er samtidig inspirerende som en god gaveide. Har allerede købt
x-antal til dette formål.
Selve indpakning/beskyttelse af varen samt levering skal Gastrotools have stor ros for.
Hvis du/I skal købe nye køkkenting via nettet kan jeg varmt anbefale Gastrotools hjemmeside, hvor du samtidig finder spændende madopskrifter, guides og stories/beskrivelser.

10 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiske produkter og hurtigt…

Fantastiske produkter og hurtigt levering

8 de abril de 2026

Hej Linni,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du er tilfreds med både produkterne og leveringen😊

Fantastisk behandling

Fantastisk behandling, og super hjælpsomme. Tak for god behandling.

11 de abril de 2026

Hej Mette,

Tusind tak for de pæne ord! Det betyder meget, at du har følt dig godt behandlet😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god vejledning

Hurtig levering og virkelig god vejledning i brug af produktet, som vi modtog på mail, samme dag som pakken ankom.

1 de abril de 2026

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse! Skønt at høre, at vejledningerne var en god hjælp, og at det nåede frem i god tid😊

Jeg fortryder mit køb

Jeg har købt en stor og en lille pande samt en wok pandel da jeg syntedes det skulle være slut med teflon og plastik i maden. Jeg har keramiske kogeplader og jeg kæmper med at få mine nye pander til at virke. Jeg har gjort alt hvad der bliver anbefalet mht opvarmning af pande og brug af fedtstof med højt kogepunkt men jeg kæmper med belægninger på panden. Den store pande (28 cm tror jeg) er har slået sig meget selvom jeg har været meget forsigtig med at lade den køle ned inden jeg vaskede den, den lille pande har slået sig lidt og Wok'en er stadig flad i bunden. Jeg mistænker at mit problem skyldes mine keramiske kogeplader - jeg tror produktet er godt, men det virker ikke for mig - jeg fortryder mit køb.

14 de outubro de 2025

Lækker kande

7 de abril de 2026

Hej Bettina,

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du er glad for kanden🙂

God dag!

God oplevelse

Jeg har haft en god oplevelse med at handle her, og hurtig og effektiv levering, det var en gave som de blev meget glade for

28 de março de 2026

Hej Bonnie,

Hvor dejligt at høre! Og skønt at gaven faldt i god jord😊

Hav en dejlig dag!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det er lidt vanskeligt at få opbygget…

Det er lidt vanskeligt at få opbygget overfladen på stegepanden

3 de abril de 2026

Hej Flemming,

Tak for din anmeldelse og for at du deler din oplevelse.

Det kan godt tage lidt tid at få opbygget en god overflade på en carbonstålpande, men vi hjælper dig gerne på vej. Skriv endelig til os på vores mail info@gastrotools.dk, så kigger vi nærmere på, hvad der kan gøres anderledes.

Hurtigt og enkelt👍

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse! Præcis som det skal være👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot produkt og hurtig levering👍

Hej Birgitte,

Tak for din anmeldelse! Skønt at høre, at både produktet og leveringen levede op til forventningerne😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er stadig ved at lære min nye pande…

Jeg er stadig ved at lære min nye pande at kende, men indtil videre er alt godt 🩷

16 de março de 2026

Hej Jane,

Tak for din anmeldelse! Det er en fornøjelse at lære en ny pande at kende, og skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål undervejs💪

Alt fungerede.

Alt fungerede.

Hej Lene,

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering - god kvalitet i varerne.
Kan kun anbefales!

26 de março de 2026

Hej Marie,

Tak for din anmeldelse og de varme ord! Vi sætter stor pris på anbefalingen😊

god reklamationsbehandling

god og ordentlig behandling af reklamation på vores første køb.

20 de março de 2026

Hej Frank,

Tak for din anmeldelse! Det er vigtigt for os, at tingene bliver løst ordentligt, så det er rart at høre at du følte dig godt behandlet.

Vi håber selvfølgelig, at næste køb går helt uden problemer fra start😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Klage over 5-ply pande (28 cm)

Jeg har nu haft i alt tre af jeres 5-ply pander i størrelsen 28 cm, og desværre har jeg haft samme problem med dem alle. Efter blot 1–2 ganges brug er panden blevet skæv.

Jeg har fulgt alle de anbefalede vejledninger, som I har på jeres hjemmeside og YouTube, herunder korrekt opvarmning og brug, så det er ikke umiddelbart brugerfejl, der er årsagen.

Det virker desværre som om, at der er et generelt problem med netop jeres 5-ply pander i denne størrelse. Jeg vil dog gerne fremhæve, at jeres kundeservice har været imødekommende og har sendt en ny pande hver gang – det sætter jeg pris på.

Efter at have oplevet det samme problem tre gange, har jeg dog mistet tilliden til produktet og har besluttet at prøve et andet mærke. Jeg må derfor udtrykke min store skuffelse over kvaliteten.

13 de janeiro de 2026

Hej Jonas,

Tak for din anmeldelse og for at du tager dig tid til at beskrive din oplevelse så grundigt. Vi er kede af, at det er dette indtryk du er blevet efterladt med.

Det er selvfølgelig ikke godt nok, og jeg forstår godt din frustration. Tre gange er tre gange for mange.
Jeg er glad for, at vi i vores kundeservice har håndteret det ordentligt hver gang, men det løser naturligvis ikke det grundlæggende problem.

Hvis du på et tidspunkt skulle have lyst til at give os en chance til, eller føler, at der er mere vi kan gøre for at hjælpe, så hører vi meget gerne fra dig direkte, så vi kan finde den bedste løsning for dig.

Gustav // Gastrotools

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais