Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

sto usando il Sedamin da 2 mesi eccezionale lo uso x la neuropatia diabetica ..mi aiuta tantissimo sui nervi ,,,riposo la notte nn ho tanto dolore come prima

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Grosse arnaque Ma mère a commandé suite à une publicité IA représentant le docteur Cymes. On a annulé la commande le jour même. Ma mère a quand même été livrée dans sa boîte aux lettres et reçoit de... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

1,8

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

57 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

1,8

Todas as avaliações

52 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag beställde varor av företaget

Jag beställde varor av företaget, men returnerade det direkt. Förstod direkt att detta var ett blufföretag som säljer sockerpiller för att lura folk. Fast jag returnerade varorna skickar de påminnelse att jag ska betala. Jag kommer att polisanmäla samt anmäla till ARN om detta bedrägeri.

29 de junho de 2026

Grosse arnaque

Grosse arnaque
Ma mère a commandé suite à une publicité IA représentant le docteur Cymes. On a annulé la commande le jour même. Ma mère a quand même été livrée dans sa boîte aux lettres et reçoit des relances réclamant le règlement. A fuir absolument.

23 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

A FUIR C'est de l'escroquerie !

A FUIR C'est de l'escroquerie !! J'ai renvoyé la commande après que je me sois aperçue que c'était IA qui faisait parler une médecin renommée.La commande renvoyée jamais eu de réponse mais des lettres de menaces si je ne payais pas

8 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Voor een oudere meneer hebben wij…

Voor een oudere meneer hebben wij producten besteld bij dit bedrijf, netjes betaald en vervolgens wordt deze meneer dagelijks lastig gevallen door dit bedrijf met fake facturen. Ik probeer ze al dagen te bellen en krijg steeds voicemail en dan wordt ik einderlijk teruggebeld krijg ik een ontzettend onbeschofte vrouw aan de lijn, die waarschijnlijl er ongelulkig is, en na haar razenarij hangt ze gewoon op. Wat is dit voor bedrijf

23 de junho de 2026

Bluffbolag,

Bluffbolag,

85-årig mor ber om 1 burk Moringa och får betala för 3.
Komplexa betalningsinstruktioner som hon ej klarar av.
Hoppas verkligen att hon inte blivit knutet till ett abonnemang. Skamligt!

19 de junho de 2026

Blufföretag

Blufföretag. Proaktiv helt verkningslösa kapslar.Det är rent bedrägeri att saluföra denna produkt. Funderar att polisanmäla.

13 de junho de 2026

Det är för j*vligt

Det är för j*vligt, min 79 åriga mor har värk i armar och knät och har behandling redan, men sen ringer dom upp min mor och säger att dom har en salva som fixar alla problem med expertis från Schweiz och övertalar henne att prova och lurar henne på en verkningslös salva för 1200 som inte kan retuneras.

20 de maio de 2026

Gewrichtspijn supplementen

Ik had op de video gereageerd en werd teruggebeld
heb mijn bedenkingen fakevideo met Schreder klinkt te mooi om waar te zijn dus niet doen heb weer een les geleerd

17 de maio de 2026

Ett lurendrejeri företag

Ett lurendrejeri företag. Jag råkade beställa "mediciner" som troligen är värdelösa. Priset var väldigt högt. Att betala var mycket svårt, eftersom betalningen går till Estland. Eftersom jag hade börjat använda dom, kunde jag inte returnera. Det enda raka var att betala, och försöka glömma

15 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Predatory tactics and misleading advertisements

Be very careful with this company. They use aggressive social media marketing with questionable health claims to target vulnerable consumers.

In our experience, they significantly increase the price during phone calls compared to what was advertised. Furthermore, they make the cancellation process intentionally difficult by ignoring written withdrawal notices and demanding unnecessary "official documentation" to stall the process.

They also seem to disregard local consumer protection laws regarding mandatory written confirmation for phone-based contracts. If you value your consumer rights and clear pricing, stay away from their products. We have reported their activities to the consumer authorities.

3 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Krav och inkassohot trots bekräftad retur

Jag blev kontaktad en lördag från telefonnummer 08-58099812 med krav på att omedelbart betala en faktura som jag anser är felaktigt skapad, med hot om att ärendet annars skulle skickas till inkasso.

Jag har bestridit fakturan, då samtliga varor returnerades och mottagandet har bekräftats. Trots detta fortsätter kravet att drivas.

Hanteringen av detta ärende, tillsammans med bemötandet jag har fått, ger ett mycket allvarligt och oseriöst intryck. Situationen upplevs som pressande och skapar en känsla av att bli utsatt för orimliga och obefogade krav. [ kriminella ??? ]

Jag rekommenderar starkt andra att vara mycket försiktiga och att noggrant dokumentera all kommunikation vid kontakt med detta företag.

21 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

BETRUG!!! GEHT ZUM ANWALT!!

Ich habe die Kapseln unabhängig analysieren lassen – das Ergebnis ist äußerst besorgniserregend. Die Qualität ist mangelhaft, zudem wurde ein Zusatzstoff festgestellt, der zwar die industrielle Verarbeitung erleichtert, jedoch potenziell gesundheitsschädlich ist.

Eine umfassende Prüfung scheint nicht stattgefunden zu haben, da das Produkt andernfalls kaum als unbedenklich eingestuft worden wäre. Rechtliche Schritte werden voraussichtlich folgen, auch wenn die Verantwortlichen möglicherweise außerhalb Europas sitzen.

Ich selbst habe das Produkt bewusst zu Testzwecken bestellt, nachdem ich zahlreiche negative Bewertungen gesehen hatte.

Mein Appell, insbesondere an ältere Menschen: Seien Sie vorsichtig bei Versprechen von „Wundermitteln“. Wenn es solche Lösungen wirklich gäbe, müssten sie nicht auf diese Weise vermarktet werden.

3 de março de 2026

Ich habe bestellt für 198 Euro

Ich habe bestellt für 198 Euro, habe nach der 1.Packung gemerkt keine Wirkung, habe den Vertreter angerufen und habe gesagt das ich den Rest zurück schicke, das habe ich auch getan und jetzt kommt ein Schreiben ich soll bitte die 198 Euro bezahlen sonst kommt ein Schufa Eintrag. Tolle Firma

16 de março de 2026

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.