Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag beställde varor av företaget, men returnerade det direkt. Förstod direkt att detta var ett blufföretag som säljer sockerpiller för att lura folk. Fast jag returnerade varorna skickar de påminnelse... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

sto usando il Sedamin da 2 mesi eccezionale lo uso x la neuropatia diabetica ..mi aiuta tantissimo sui nervi ,,,riposo la notte nn ho tanto dolore come prima

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Grosse arnaque Ma mère a commandé suite à une publicité IA représentant le docteur Cymes. On a annulé la commande le jour même. Ma mère a quand même été livrée dans sa boîte aux lettres et reçoit de... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det är för j*vligt, min 79 åriga mor har värk i armar och knät och har behandling redan, men sen ringer dom upp min mor och säger att dom har en salva som fixar alla problem med expertis från Schweiz... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

1,8

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

57 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

1,8

Todas as avaliações

52 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Bedrägligt företag

Bedrägligt företag, använder negativ avtalsskrivning. De överdebiterar. De har ingen adress för returer. De uppfyller inte konsumentköplagens regler. Anmäl till Konsumentverket.

12 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det är inte seriöst företag

Det är inte seriöst företag. De levererar Curcumin Complex Ch som bantnings medel. Man skulle gå ner 4 kg per vecka och jag efter 4 v inte märkte ngt att min vikt ändrades. Jag är inte nöjd och bestrider de.

23 de fevereiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Habe für meine Mutter mehrmals…

Habe für meine Mutter mehrmals Cystinorm bestellt, sie ist sehr zufrieden.
Minus 1 Stern für den Preis, eine Packung reicht nur für 10 Tage, finde ich zu teuer.

4 de fevereiro de 2026

Uselt

Uselt. Lurade min dementa mamma på tabletter som botar diabetes. Hon vet inte vad hon har fått o de ringer o kräver betalning för nåt hon inte fått.

30 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ein Versand erfolgte ohne Bestellung an…

Ein Versand erfolgte ohne Bestellung an unsere Großmutter. Wir sehen in diesem Geschäftsgebaren eine Betrugsmasche. 4 X Kur Parazax Complex CH zu 130,00 €. Leider hat die Firma kein Impressum, keine Anschrift und keine Möglichkeit zur Kontaktaufnahme. Eine Rücksendung ging an den Zulieferer MBE Deutschland GmbH in Berlin. Wir können nur warnen vor dieser Firma. Wenn möglich Paketannahme verweigern, Verbraucherzentrale informieren.

15 de janeiro de 2026

VARNING

VARNING . Försöker pracka på min dementa mamma insulin för flera tusenlappar. Helt ryggradslösa och försöker luras konstant. Fruktansvärt och kommer polisanmälas.

16 de janeiro de 2026

Bluffföretag

Varning
Detta oseriösa företag skickar 3 burkar med tabletter och faktura hem till 94 årig dement person som varken har telefon eller dator och hävdar att personen beställt. De räknar med att folk betalar gamla människors fakturor utan att kontrollera vad det gäller.
Bluff företag. Kommer returnera leveransen och bestrida fakturan

7 de janeiro de 2026

Arthroflex Active CH

Arthroflex Active CH, Bronchomax CH
Das Zeug ist vollkommen wirkungslos. Nicht einmal auf Einschreiben mit der Fordeung nach einer Rücksendeadresse und einem Rücksendelabel reagiert die Firma. Einen Monat später erneut die Aufforderung zur Bezahlung. Der Beschreibung nach kommt das Zeug aus der Schweiz. Die Absendeadresse ist Berlin. Auf dem Umschlag steht eine Adresse in Italien. Die Bank ist in Estland. Das Schreiben enthält weder eine Telfonnummer, E-Mailadresse oder Faxnummer. Das Ganze stikt nach einer Betrugsmasche. Deshalb werde ich die Sache an die Kriminalpozei übergeben mit einem Strafantrag wegen Betrug, hilfsweise versuchtem Betrug, weil ich ja noch nicht bezahlt habe. Ich rufe alle die vollendet betrogen wurden dazu auf, Strafantag bei der Kriminalpolizei oder Staatsanwaltschaft zu stellen.

19 de dezembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Miglioramento sfera sessuale

Sono Roberto e dpo 70 assumo Eretro e mi sono trovato bene, dopo poco che lo usavo. E' un prodotto valido contenente principi validi e attendibili. non ho riscontrato nesssun effetto indesiderato come temevo in quanto faccio uso di altri medicinali per altri problemi legati alla mia età Lo onsiglio anchea per la consulenza puntuale del personale

12 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Seit 27.10.25 habe ich Prostaticrum…

Seit 27.10.25 habe ich Prostaticrum nach Verzehrempfehlung eingenommen. Alle Kapseln, insgesamt 4 x 30 sind nun verbraucht, leider ohne eine Wirkung zu spüren. Die Rechnung Nr. 92362 v. 24.09.25 belief sich auf € 155,--
Ich erwarte den Kaufpreis zurück.
Reinhard Reh

19 de novembro de 2025

Bluff Företag

Bluff Företag, det säger en sak men menar en annan.
De skickade något som jag inte vill ha och utlöst betalning. tjejen som jag talade med sa 730:- skulle allt de gå på men vad tror ni det dök upp 1737:- hur skall man kunna betala den summan när man inte har råd. i morgon går jag med paketet och skickar tillbaka det, när jag sen läste innehållet så gick jag i taket. så nä tack.. vill inte ha något med de företaget med o göra med.. Nu riktat jag in till er som har företaget. hur kan ni ljuga om priset lovar man en sak så gör ni helt tvärt i mot i stället. ni visar ju för människor att ni går bakom ryggen på dem inte underligt att de sprider saker om er då. för jag tänker minsann varna mina vänner om er att inte handla något i från er nått mer ... blää säger jag bara och en sak till jag har anmält detta till något men mer får ni inte veta vilken det är.

29 de outubro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.