GENTS.nl Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zondag 14-06-2026 naar binnen omdat ik een pak nodig had maar eigenlijk geen zin. Werd uiterst hartelijk ontvangen en en heel vriendelijk benaderd. De Meneer die mij hielp kwam vakkundig over en z... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De maten van de kleding die ik had besteld (met een korting van 10,- als nieuwe klant) bleken bij ontvangst kleiner uit te vallen dan normaal. Hierdoor moest ik eerst retourkosten betalen om het vervo... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zelden zo'n slechte service meegemaakt. Online besteld, na 1,5 week niets ontvangen. Meerder malen telefonisch en per mail contact gehad, een vriend van me is zelfs naar de winkel geweest, maar kre... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aanvankelijk online een colbert en bijpassende broek voor lange maten gekocht. Beiden bleken helaas te klein. Beiden naar Gents Utrecht gebracht en door medewerker (Timo) heel snel en vakkundig een pa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda masculina

⚠️LET OP!!! WIJ ZIJN GEEN MADEGENTS.COM.⚠️Wij krijgen veel slechte reviews over ervaringen bij een webshop genaamd Madegents.com. Heeft u een review voor MadeGents? Deze kunt u toevoegen via: https://nl.trustpilot.com/review/madegents.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Wij zijn GENTS, dé herenmodezaak uit Nederland met 16 fysieke winkels. Bij GENTS staat kwaliteit en service voorop. Bezoek ons voor de beste herenmode!

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

150 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 26% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

46 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Leveringsbeleid niet realistisch

Leveringsbeleid komt totaal niet overeen met de realiteit. Drie weken geleden besteld en betaald (dus in de fuik gelopen) en nog steeds onderweg vanuit China. Staat nergens vermeld. Het leveringsbeleid op de site staat als volgt beschreven: ‘Doordat de producten direct vanuit de leverancier verstuurd worden is er een gemiddelde levertijd van 4-7 werkdagen, nadat de order is verwerkt. De verwerkingsperiode is 1-3 werkdagen. In 99% van de gevallen worden de order binnen bovenstaande levertijd geleverd. Altijd GRATIS verzending De leverancier neemt de verzendkosten van iedere bestelling voor zijn rekening. Alle producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.’

20 de maio de 2024

Goedemiddag,

Kan het kloppen dat u wellicht een bestelling heeft geplaatst bij MadeGents.com? Wij zijn een andere webshop genaamd GENTS.nl en wij maken geen gebruik van dropshipping.

GENTS klantenservice

@ polo shirts besteld

@ polo shirts besteld, 1x zwart / rood en 1 maal donkerblauw / oranje. Goede pasvorm en ziet er kwalitatief goed uit. Alleen de donkerblauw / oranje niet ontvangen, mail gestuurd en na een paar miniten al antwoord. Probleem zou opgelost worden
Ik heb de oranje/donkerblauwe polo ontvangen, probleem netjes opgelost

13 de abril de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

In de winkel een pak besteld bij…

In de winkel een pak besteld bij jullie. De medewerkers waren vriendelijk, maar jullie hadden geen juiste maat binnen in de winkel. De man zei: geeft niks dan kan je hem laten verstellen, maar de kosten vertelden ze er niet bij. Het voelt niet goed als je dit soort dingen niet weet en dat het wel in rekening wordt gebracht.

15 de março de 2024

Goede prijs prestatie verhouding

Geen Uggs , nepjassen en Duitse sites , dit is een gewoon Nederlands bedrijf met meerdere winkels waar ik nog nooit geweest ben. Wel meerdere keren besteld op de site . Laatse keer per abuis verkeerde maat besteld even gewoon bellen met de klantenservice en de maat werd veranderd . Tevens voor de langere mensen onder ons ze hebben veel lengte maten en overhemden met mouwlengte 7 tegen een zeer acceptabele prijs!

28 de fevereiro de 2024

LETOP!! OPLICHTERS!!!

LETOP!!! Oplichters!!!!

Zelfde verhaal als hieronder. NEPjas ontvangen XL die totaal niet past. Lijkt idd chinese maat. Site paar dagen later uit de lucht gehaald. Sneu dat er nog steeds mensen bestaan die zuur verdient geld stelen van hardwerkende mensen, SCHAAM JULLIE!

12 de fevereiro de 2024

Beste Chris,

We betreuren het ten zeerste te horen over uw ontevredenheid en begrijpen dat er enige verwarring is ontstaan. Echter, wij zijn GENTS en onze website is nooit offline gehaald. Het bedrijf waar u waarschijnlijk de jas heeft gekocht heet "Taylor gents". Zij zijn begin vorige maand offline gegaan. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Jas NOOIT ontvangen

Jas besteld, zou de volgende dag bezorgd worden. Nu 2 weken later nog NIETS ontvangen. Ook geen mail of track and trace zoals wel beloofd was.
Vrees dat ik mijn geld kwijt ben...

14 de fevereiro de 2024

Beste Majoor,

Heeft u een ordernummer voor mij zodat ik kan nachecken wat er met uw order aan de hand is? Het kan ook zo zijn dat er sprake is van een verwarring en dat u ons associeert met het bedrijf "Taylor gents". Wij ontvangen laatste tijd veel reacties van klanten met een slechte ervaring die ons verwarren met dit bedrijf. Wij heten namelijk GENTS.nl

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In de winkels altijd goede ervaringen…

In de winkels altijd goede ervaringen gehad. Heb nooit iets online besteld.
Hier altijd mijn strijkvrije blouses met mouwlengte 7 gehaald

15 de junho de 2023

Hoi Jop,

Wat leuk om te horen dat je altijd goede ervaringen hebt in onze winkels! Het is altijd fijn om de klant in persoon te verwelkomen.

En we begrijpen dat online shoppen niet voor iedereen is. Maar als je ooit besluit om die sprong te wagen, staan we klaar om je ook online een geweldige ervaring te bezorgen. Tot die tijd zien we je graag weer in de winkel voor die strijkvrije blouses met mouwlengte 7!

Bedankt voor je support, en hopelijk tot snel!

Groetjes,
GENTS

Goede service door liefhebbers

Fijn geholpen door vakmensen met liefde voor het vak. De hele ervaring was zeker voor herhaling vatbaar. Gentlemen treat men like gentemen! Kleine blijk van waardering aan de kassa was zeker op zn plaats. Winkel Arnhem ga zo door!.

1 de junho de 2023

Resposta da GENTS.nl

Bedankt voor uw mooie review! Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

top service! Zeer goede persoonlijke service

Zeer goede persoonlijke service. Zowel in de winkel in Amsterdam als via de klantenservice zeer goed geholpen. Medewerkers doen echt hun best om ervoor te zorgen dat je de juiste maat pak en schoenen krijgt. Ook geweldig voor lange slanke dames!

24 de maio de 2023

Resposta da GENTS.nl

Bedankt voor uw mooie review en veel plezier met uw aankopen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bij bol.com een overhemd gekocht

Bij bol.com een overhemd gekocht, dit was blijkbaar via Gents. Helaas meer betaald dan nodig was (verzendkosten en commissie bol betaal ik zelf terwijl verzenden via bol ‘gratis’ is).

Als je hen hierop aanspreekt dan vallen ze Bol.com af en adviseren zij het pakket terug te sturen en via henzelf te kopen.

Dit is niet klantvriendelijk en ook niet duurzaam.
Kortom hier niet meer bestellen…

17 de maio de 2023

Beste Astrid,

Dank je wel voor het delen van jouw ervaring en het spijt me te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop op bol.com via GENTS.

Het is belangrijk om transparant te zijn over kosten. Dat is de reden waarom wij uitgebreid de moeite hebben genomen u over de kosten structuur bij bol.com te informeren. Wij willen u laten weten dan gratis verzending in feite niet bestaat. Iemand draagt altijd de kosten, en in het geval van GENTS en bol.com worden deze kosten op verschillende manieren verdeeld.

We willen graag verduidelijken dat de prijzen op bol.com inclusief verzendkosten en commissie worden weergegeven. Dit kan inderdaad leiden tot een hogere prijs in vergelijking met directe aankoop op www.gents.nl.

In overleg met bol.com is overeen gekomen om bij vragen van de klant dit verhaal duidelijk uit te leggen en dat hebben wij gedaan. Echter stelde u dat niet op prijs. Evenals ons advies om uw bestelling gratis te retourneren en het zelfde product goedkoper op onze webshop aan te schaffen.

Nogmaals, onze excuses voor eventuele verwarring en ongemak. Mocht je verdere vragen hebben of assistentie nodig hebben, staan we altijd klaar om te helpen.

GENTS

Beschadigd kledingstuk

Gilet besteld via Bol.com. Bij levering blijken er duidelijk zichtbare beschadigingen aan te zitten. Dus bij het inpakken door Gents gezien en dan toch maar afgestuurd. Zo slecht om het maar te proberen en het bezorgt ontvanger ergernis en gedoe en Bol.com handling tijd.

25 de abril de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Deel van bestelling 100062984 nooit…

Deel van bestelling 100062984 nooit geleverd. Op mail reageren ze extreem traag en telefonisch beloven ze dezelfde dag terug te mailen maar dit gebeurt vervolgens niet. Ik hoop dat ze spoedig de niet geleverde artikelen crediteren, inmiddels zijn die namelijk niet meer nodig. Kleding zelf is prima.

4 de dezembro de 2022

personele onderbezetting, beperkt aanbod

Heb vandaag de winkel in de van Woustraat bezocht. De ENIGE verkoper deed zijn best maar liep gespannen van hot naar her in een beperkt aanbod van smokings. Door het ontbreken van mijn maten maar ook onprettige sfeer door onderbezetting op deze manier geen Gents meer voor mij.

5 de outubro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vergelijkbaar met de eerdere reviews

Vergelijkbaar met de eerdere reviews. Pakket spoorloos, een waardeloze klantenservice die elke vorm van van klantvriendelijkheid ontbreekt en je zullen afwimpelen met "ik bel je terug".

Bestel niks online bij deze winkel.

7 de setembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte klantenservice over vermist pakket

Op de website een driedelig pak besteld. Deze werd in twee delen geleverd, het eerste pakket kwam keurig binnen. Het tweede pakket was echter spoorloos. Toen ik dit aangaf via de klantenservice werd aangegeven dat het pakket klaarlag op opgehaald te worden bij de postnl service balie (bij de Jumbo). Prima, ik daar naartoe, geen pakket. Ook bij invoeren van de track en trace online was het pakket nergens bekend. Nog eens contact gehad met de klantenservice. Ja het pakket ligt echt klaar om opgehaald bij je lokale jumbo… Ik heb toen maar de jumbo gebeld, de lieve medewerkers daar hebben nog eens goed gezocht, bleek er toch een pakket van gents te liggen maar met verkeerd gespelde naam en fout huisnummer. Als de jumbo medewerkers niet zo oplettend waren geweest was het pakket waarschijnlijk weer retour gegaan naar gents en had ik niet optijd het pak binnen. Met mijn emails dat het pakket spoorloos was (door fouten van gents) werd niets gedaan. Ook na het aangeven via de mail dat het pakket onvindbaar was door foute naam en adres geen reactie gehad, geen enkele excuses werden er gemaakt. Erg slechte service

29 de junho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechtste klantenservice in lange tijd

Slechtste klantenservice in lange tijd. Krijgt geen reactie en stellen het zo lang uit dat je je spullen voor eigen rekening kan terug sturen. Er zouden twee pakketten komen en er is er maar één geleverd.
Nooit weer bestellen, er zijn veel beter alternatieve.

11 de junho de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.