Gereedschapcentrum Avaliações

4.783
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb ondertussen meerdere dingen besteld en zeer tevreden over de service. De site heeft veel informatie en is heel overzichtelijk, de bezorging is snel en producten zijn in orde. Ik had 1 ding wat... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De website zit goed in elkaar en mijn bestelling was de volgende dag al in huis. Ik kreeg eerst geen bevestiging van mijn bestelling via de mail maar de prettige klantenservice maakte alles snel in or... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte communicatie. Boormachine aangeboden ter reparatie maar na ongeveer 6 weken pas gereed. 1 Gat geboord en weer defect. De dag erna binnen gebracht en de monteur zou contact met mij opnemen e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Als particulier koop ik daar mijn gereedschap. Over het algemeen is de prijs concurrerend. Daarbij komt dat je daar ook altijd terecht kunt voor advies bij je keuzes en met de reparaties. Fijne relax... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Comércio de ferramentas

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-8894444. We helpen je graag verder.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

5 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 96% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

(4.783)

330 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fast

Order on the evening a Sunday, at home the next morning.
This is what we can call efficiency.

29 de dezembro de 2025

Resposta da Gereedschapcentrum

Thank you Julien for your compliments!

's-middags het snijwiel besteld

's-middags het snijwiel besteld, de volgende dag keurig verpakt door DHL geleverd ! Echt Top !
Communicatie van jullie kant verliep prima, zodat je als klant vanaf de bestelling precies op de hoogte wordt gehouden in welke fase de levering zit

2 de janeiro de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi, Bedankt voor je mooie review! Super om te zien dat je het snijwiel al zo snel in huis had en dat de levering keurig en goed verpakt door DHL is verlopen. Ook prettig om te horen dat onze communicatie duidelijk was en je tijdens het hele bestelproces precies wist waar je aan toe was. Dat is precies wat we willen bereiken.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering! Product zoals omschreven en werkt prima! Jongens van het strooien hebben het weer snel warm als ze terugkomen.

6 de janeiro de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Hey Peter, bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat de levering snel was, het product helemaal aan je verwachtingen voldoet en dat het voor de jongens zo snel warm is na het strooien. Dat is precies wat we hopen te bieden!

Waardeloze service!

Prima bedrijf totdat je een garantiegeval hebt voor Milwaukee. Eerst gebeld, ik moest het contactformulier op de website invullen. Dat gedaan, reactie gekregen dat ik een retourverzoek moest indienen op de website. Deze werd niet geaccepteerd, ik krijg het verzoek om contact op te nemen als je vragen hebt. Weer gebeld en krijg te horen dat ik een garantieverzoek moet indienen bj Milwaukee. Dat doen zij niet voor je. Dat gedaan, UPS label gekregen, pakket afgegeven bij een verzamelpunt. Nu, 3 dagen later nog niet opgehaald. Krijg vanuit Milwaukee de mail dat ik een tweede pick-up moet activeren op hun website (waarom moet ik dat doen?). Dat geprobeerd, dat kan niet wanneer je het paket hebt ingeleverd bij een verzamelpunt. Probeer nu weer te bellen. Wat een waardeloze service!

6 de janeiro de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi Martin, bedankt voor je review. Teleurstellend om te lezen dat het garantieproces zo omslachtig is verlopen.

Voor Milwaukee-producten behandelt Milwaukee zelf bij voorkeur de garantieprocedure rechtstreeks met de klant. Daarom hebben wij je naar hen doorverwezen. Dat neemt niet weg dat de situatie rondom de UPS-pick-up verwarrend en frustrerend is geweest.

Lukt het niet om de garantie met Milwaukee af te ronden, neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken dan met je mee en kunnen verdere stappen ondernemen.

Slechte aftersales

Ik heb bij Gereedschapcentrum.nl een HiKOKI breekhamer gekocht die binnen de garantietermijn is doorgebrand. Ik heb het apparaat netjes in de showroom ingeleverd. Mij werd verteld dat de afhandeling maximaal 6 weken zou duren.

We zijn nu bijna 12 weken verder en ik heb nog steeds niets ontvangen.

Ik heb meerdere keren gebeld met de klantenservice, maar niemand kan mij vertellen waar mijn breekhamer is of wat de status is. Ik krijg geen duidelijk antwoord en geen terugkoppeling.

Door deze vertraging liggen mijn werkzaamheden stil en heb ik op eigen kosten een breekhamer moeten huren. Dit heeft mij geld gekost.

Wij bestellen regelmatig bij Gereedschapcentrum.nl, maar deze ervaring laat zien dat de aftersales en backoffice niet op orde zijn. Er worden beloftes gedaan die niet worden nagekomen en klanten blijven zonder oplossing zitten.

Ik verwacht dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Op basis van deze ervaring kan ik Gereedschapcentrum.nl niet aanbevelen.

Groetjes
Scay Projects B.V.

1 de novembro de 2025

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi Enes, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat vervelend om te lezen dat de garantieafhandeling van je HiKOKI breekhamer zo lang duurt en dat dit jouw werkzaamheden heeft stilgelegd. Onze oprechte excuses hiervoor.

Wij begrijpen goed dat je uitging van een maximale afhandelingstermijn van 6 weken. Helaas is de leverancier rondom de feestdagen tijdelijk gesloten geweest, waardoor de afhandeling vertraging heeft opgelopen. Op dit moment is onze garantieafdeling in gesprek met de leverancier om dit zo spoedig mogelijk voor je op te lossen.

We realiseren ons dat deze situatie veel ongemak heeft veroorzaakt en dat je hierdoor extra kosten hebt moeten maken. Dat is uiteraard niet de service die je van ons mag verwachten. Gedurende deze week houden wij je per e-mail op de hoogte van de voortgang, zodat je weet waar je aan toe bent.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. We zetten alles op alles om dit zo snel mogelijk voor je af te ronden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik had een nieuwe stokheggenschaar…

Ik had een nieuwe stokheggenschaar besteld met accu en acculader

Ik dacht wel al bij levering wel al dat de doos erg gebruikt eruit zag

Bij uitpakken bleek het een retour product te zijn want de retour lijst van de vorige koper zat er nog in en de stokheggenschaar zat los in de doos en daardoor waren de boekjes helemaal gekreukt en kapot

We hebben contact gezocht en dan zeggen ze dat we hen retour moeten sturen maar de kosten daarvan zijn voor ons

Ik krijg toch liever een nieuw product als een product dat voor wat voor reden dan ook retour is gekomen

12 de dezembro de 2025

Resposta da Gereedschapcentrum

Hallo Arthur, bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je een retourproduct hebt ontvangen; dit is uiteraard niet de bedoeling. Via onderstaande link kun je het product aanmelden als retour defect geleverd. Vervolgens kun je kiezen voor een nieuw product. Je ontvangt daarbij altijd een gratis retourlabel.

Mocht je liever een terugbetaling willen ontvangen voor je bestelling, neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij zorgen ervoor dat er een gratis retourlabel naar je wordt gestuurd. https://www.gereedschapcentrum.nl/klantenservice/retourneren.html

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Nieuwe Makita of een retour ontvangen?

De Makita slagmoersleutel werd geleverd in een open doos zonder gebruikelijke verpakking. Na meerdere contactmomenten met de klantenservice heb ik verschillende, onderling tegenstrijdige verklaringen ontvangen: van een mogelijke retour- of showroomstatus tot de mededeling dat zij Makita-producten zelf verpakken en dat het product nieuw is.
Deze wisselende informatie zorgt voor onduidelijkheid over wat hier als “nieuw” wordt beschouwd. Ik had meer eenduidigheid en transparantie verwacht.

10 de dezembro de 2025

Resposta da Gereedschapcentrum

Hey Jeroen, bedankt voor je review. Het spijt ons dat de communicatie rondom je bestelling niet eenduidig is geweest en dat dit voor verwarring heeft gezorgd. We begrijpen dat tegenstrijdige informatie frustrerend kan zijn.

We willen graag toelichten dat de Makita slagmoersleutel die je hebt ontvangen deel uitmaakt van een samengestelde set. Deze sets worden door ons zelf verpakt en kunnen daarom afwijken van de standaard verpakking van losse producten. Het product is volledig nieuw en ongebruikt.

We nemen je feedback serieus en zullen kijken hoe we onze communicatie hierover kunnen verbeteren, zodat het voor klanten duidelijker is wat zij kunnen verwachten.

Let op,

Let op,

Gereedschapcentrum verhoogt de prijzen eind december vanwege de kleinere bedrijven die dan gaan bestellen, tussen de 2de week en 3de week van december zit 5% tussen.

29 de dezembro de 2025

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi Markje, bedankt voor je review. We begrijpen dat prijswijzigingen frustrerend kunnen zijn. Onze prijzen kunnen aan het einde van het jaar iets stijgen door schommelingen in vraag en aanbod, zeker in een drukke periode waarin veel bedrijven bestellen. Dit stelt ons in staat onze voorraad en service op peil te houden. Mocht de prijs van een besteld product van prijs veranderen en we hebben het op voorraad, neem dan altijd contact met ons op zodat wij het prijsverschil kunnen terugbetalen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heb maar de helft van mijn bestelling…

Heb maar de helft van mijn bestelling binnengekregen na telefonisch contact werd mij beloofd dat er was mee gedaan zou worden maar nog steeds niks gehoord

23 de dezembro de 2025

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi Aaron, bedankt voor je review. Excuses dat je bestelling niet volledig bij je is aangekomen. Na onderzoek is gebleken dat het pakket vermist is bij PostNL. Om het voor je op te lossen hebben wij vandaag een nieuwe zending aangemaakt voor de ontbrekende producten uit je bestelling. Zodra deze zending het magazijn verlaat ontvang je in je e-mail een track en trace code. Nogmaals excuses voor het ongemak!

Prima betrouwbare leverancier

Duidelijke website, volledige omschrijving en levering vlot conform toezegging/ bestelling.
Makita resiprozaag compleet in koffer in 1 dag geleverd en was netjes verpakt.
Gewoon prima!

23 de dezembro de 2025

Resposta da Gereedschapcentrum

Hey Maarten, bedankt voor je positieve feedback. Super om te zien dat de Makita reciprozaag compleet in koffer snel en netjes bij je is afgeleverd. Veel plezier met je aankoop!

Keurig netjes geholpen

Keurig netjes geholpen! Scherpe prijzen. De filmpjes over de producten waren voor mij zeer bruikbaar. Ik ben met een mooie machine huiswaarts gekeerd.

11 de dezembro de 2025

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi Ronald, bedankt voor je positieve feedback. Geweldig om te zien dat de product video's zeer bruikbaar vindt en je naar huis bent gegaan met een mooie machine! We zien je graag terug bij Gereedschapcentrum.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ondanks kerstdrukte(gekte) is het hun…

Ondanks kerstdrukte(gekte) is het hun gelukt mijn Milwaukee aankoop snel te bezorgen. 1 dag later nog een bestelling (vergeten)geplaatst en deze kwam zojuist met DHL i.p.v. Post NL.
Blijkbaar is het er hen alles aan gelegen om de klant tevreden te stellen.
Prijzen zijn overigens ook OK.

19 de dezembro de 2025

Resposta da Gereedschapcentrum

Hey Henk bedankt voor het delen van deze positieve ervaring! Fijn dat het ondanks de kerstdrukte is gelukt om je Milwaukee bestelling snel te bezorgen en dat ook je tweede, vergeten bestelling vlot is nageleverd. We doen ons best om flexibel te blijven met onze bezorgpartners, zodat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.

Mooi om te horen dat je dit ervaart als echte klantgerichtheid en dat je tevreden bent over onze prijzen. Daar doen we het voor 😊

Nog niet geleverd

Gezien de redelijk goede reviews ook gereedschap online besteld. Volgens de site zou het binnen enkele dagen geleverd worden. Enkel dagen later kreeg ik een mail dat er vertraging was en dat het binnen een week geleverd werd. Week later nog steeds niets ontvangen. Zijn nog steeds met inkoop aan het uitzoeken waar het is gebleven.
Hopelijk komt het alsnog

18 de dezembro de 2025

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi, bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat je bestelling vertraging heeft opgelopen en dat je daardoor langer hebt moeten wachten dan verwacht. We begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker wanneer je op de levering rekende.

Onze inkoop en logistiek doen er alles aan om uit te zoeken waar je bestelling blijft en deze zo snel mogelijk bij je af te leveren. We hopen dat je het product spoedig ontvangt en waarderen je geduld in deze situatie. Mocht je nog vragen hebben aarzel dan niet om contact op te nemen via 013 889 44 44.