Gereedschapcentrum Avaliações

4.777
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De website zit goed in elkaar en mijn bestelling was de volgende dag al in huis. Ik kreeg eerst geen bevestiging van mijn bestelling via de mail maar de prettige klantenservice maakte alles snel in or... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Als particulier koop ik daar mijn gereedschap. Over het algemeen is de prijs concurrerend. Daarbij komt dat je daar ook altijd terecht kunt voor advies bij je keuzes en met de reparaties. Fijne relax... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte communicatie. Boormachine aangeboden ter reparatie maar na ongeveer 6 weken pas gereed. 1 Gat geboord en weer defect. De dag erna binnen gebracht en de monteur zou contact met mij opnemen e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Was in de winkel en had online gezien dat er nog 1 artikel was betreffende product en dat klopte precies en werd hiervoor supersnel en netjes geholpen. Super fijne snoepwinkel voor een timmerman

Detalhes da empresa

1. Comércio de ferramentas

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-8894444. We helpen je graag verder.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

5 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 96% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

(4.777)

326 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Slechte klantenservice

De bestelling vertraagd (kan gebeuren) vervolgens contact met de slechte klantenservice. “We kunnen niks doen” de bestelling zal vandaag geleverd worden. Niet geleverd. Volgende dag zelfde verhaal. Weer niet geleverd. Geen klantgerichte oplossing. Slechte service.

1 de julho de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi Emilio, Bedankt voor het delen van je ervaring. Wij hebben elkaar zojuist gesproken over deze bestelling en hebben, nu het geleverd is, dit samen verder afgerond.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

shipping takes very long

I'm in doubt to give a 2 or 3 stars, reason is that the delivery time was super long. When ordering it said that it will be delivered next day and one item will be delivered 5 days later, it also says on the website that orders can be shipped in multiple packages. Instead of next day it was 13 days. So would I buy again here, probably not. I buy online for either fast service or good prices. Prices for the items I needed where in line with the general market price.

30 de junho de 2026

Prima webshop

Binnen 24 u pakket aan de deur geleverd. In goede staat ontvangen en duidelijke mail met track & trace vrijwel direct na betaling.

25 de junho de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Hey Lex, Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nooit meer. Een bestelling geplaatst en zou de…

Een bestelling geplaatst en zou de volgende dag geleverd worden. Volgende dag geen track en tracé. Ik bellen en kreeg klantenservice. Deze vertelde dat er geen voorraad was terwijl dit wel het geval was bij de bestelling. Medewerker deelde mede u krijgt het morgen. Ik zeg hoe dan ik had toch een bezorgtijd en datum ingevuld dan was ik immers thuis en had hiervoor betaald. Nou dat kreeg ik dan terug. Maar oke ik wacht morgen af. Volgende dag geen track en trace. Weer bellen. Klantenservice gaf aan mevrouw we hebben geen voorraad en ik weet niet hoelang het duurt voordat we kunnen leveren. Maar uw collega zei dat er nog 6 stuks lagen en dat ik geleverd zou krijgen. Ja foutje .... dus gelogen. Maar op de website staat voor 22 uur besteld volgende dag in huis. Dat is een foutje van de website. Maar de website wordt toch gemaakt door mensen. Geen antwoord gekregen wanneer het wel geleverd kon worden geen tegemoetkoming voor het ongemak het enige wat de klantenservice zegt is we kunnen annuleren. Nou dat is toch een klantenbinnend antwoord zeg. Niet echt he. Omdat het enige was wat werd geadviseerd heb ik geannuleerd en staat dit bedrijf voor mij op de zwarte lijst.

24 de junho de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi Helen, bedankt voor de review. Het spijt ons dat je bestelling niet naar verwachting is verlopen en dat de communicatie rondom de levering voor teleurstelling heeft gezorgd. We begrijpen dat dit geen prettige ervaring is geweest.
Omdat de order inmiddels is afgerond, kunnen wij hierin helaas niets meer voor je betekenen. Je feedback nemen wij wel serieus en gebruiken wij om onze dienstverlening en communicatie verder te verbeteren.

Prima

Gewoon makkelijk gereedschap bestellen. Bestellingen kloppen en komen op tijd.

18 de junho de 2026

Hoi Jordy,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens verloopt. Graag tot een volgende bestelling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heeft alles in huis en kan snel…

Heeft alles in huis en kan snel leveren. In mijn geval Makita gereedschap. De prijs was ook goed, een vertrouwd (web)adres waar ik graag ben voor gereedschap.

18 de junho de 2026

Hoi,
Bedankt voor de 5 sterren en het plaatsen van deze mooie review!

Lage prijzen, slechte support

EDIT:
Na telefonisch contact hebben ze geen oplossing geboden dus het probleem blijft staan.

De support die gegeven word via whatsapp is nou niet echt klant vriendelijk.

Ik had perongeluk iets besteld wat ik niet nodig had en mailde meteen naar info@.. om te zeggen ik heb dit niet nodig.

In de mail staat mini klein dit is automatisch gegenereerd en is noreply.

Dat was zo klein dat ik het niet eens kon lezen en ik appte dus de volgende dag toen ik dat pakket binnen kreeg van ik had een mail gestuurd.

Waarop de helpdesk zegt: ja er staat in noreply bla bla.

Ik neem aan dat als het noreplymails zijn dat het dan ook noreply… is en niet info…

Want later konden ze de mail ook gewoon terug vinden.

En uit eindelijk was hun oplossing betaal maar om het terug te sturen en zoek het lekker uit.

17 de junho de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi, bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met de service na aankoop.
Helaas kan ik op basis van deze gegevens geen order terug vinden, maar wij willen graag met je meekijken naar de juiste oplossing. Je kunt ons bereiken via 013-8894444

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Duidelijke site

Duidelijke site.
Scherpe prijs.
Snelle bezorging.
Telefonisch te lange wachttijd.

12 de junho de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi Vincent, dankjewel voor je review!

Lange levertijd,

Lange levertijd,
Helpdesk slecht bereikbaar

Reactie; niet bereikbaar!

8 de junho de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi, dankjewel voor je review.
Op basis van je gegevens kan ik helaas geen bestelling achterhalen.
Wil je met ons contact opnemen via 0138894444, zodat we je verder kunnen helpen?

"&€€:ut bedrijf

Ggjjjnb*#ut bedrijf, hoes besteld voor de bonfeu haard, helemaal kapot nog geen 1 jaar oud gewoon versleten. En dan nu weken wachten... Want ze gaan hem repareren, hoe ga je zn versleten met gaten dunne hoe ga repareren? En ondertussen geen tussenoplossing en de bonfeu staat te roesten in de regen ...

2 de junho de 2026

Resposta da Gereedschapcentrum

Hoi Daisy, bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat de beschermhoes kapot is gegaan. Wij lossen dit graag voor je op, maar op basis van je review kunnen wij helaas geen bestelgegevens terugvinden. Daarom vragen wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen via 013 889 44 44.