Getadayroom.com Avaliações 4

3. Hotel Boutique
  4. Business Hotel
  5. Love Hotel
  6. Hotel de bem-estar

Geniet van een dagkamer bij een van de partnerhotels van Getadayroom.com! Heeft u niet ooit de verleidelijke gedachte gehad om overdag heerlijk in bed te blijven liggen? Heeft u ooit uren lang vastgezeten op drukke luchthavens tijdens een tussenstop of een vertraagde reis? Heeft u niet ooit de drang gehad om een rustige werkplek te hebben en/of een plek om op te frissen voorafgaand aan een businessmeeting / conferentie? Of gewoon even een paar uur doorbrengen met je geliefde in een andere (luxe) omgeving met wellness, zwembad en restaurant. Getadayroom helpt je graag om snel een prachtige en betaalbare hotel- en dagkamer te vinden met ons online reserveringsplatform voor ‘day rooms’. Een hotel voor een paar uur via Getadayroom.com betekent toegang hebben tot alle comfort van een hotel(kamer) voor een uitzonderlijke prijs, ver onder de prijs van een nacht (tot 70% goedkoper). We bieden de keuze uit ontelbare beschikbare hotelkamers voor daggebruik in meer dan 5 landen. Want waar je ook bent, een dagkamer biedt je de hoogste mate van comfort in elke stad of luchthaven die je overdag bezoekt. Alle door Getadayroom geselecteerde hotels passen zich aan uw wensen voor het gebruik van een kamer overdag (day use), zelfs met early check-in. Zij garanderen u een keuze aan kamertypes (vb. dubbel, luxe, suite) en aankomst tijden: bijvoorbeeld voor als u s’ochtends een kamer nodig heeft (bijv: 7u-13u), voor s’middags (bijv: 12u -16u), voor de hele dag (bijv: 9u - 18u) of een kamer voor een paar uur. (micro stay). Het team van Getadayroom bestaat uit gedreven en ervaren hotel- en marketing experts en beschikt over meer dan 20 jaar hotelervaring, opgedaan zowel in de hotelsector als in de online kamerbemiddeling. Getadayroom is gecommiteert om iedere persoon met een behoefte aan een kamer overdag te koppelen aan het perfecte hotel, wat het budget of de bestemming ook moge zijn. Ons portfolio aan dagkamer partnerhotels bestaat onder andere uit grote en bekende wereldwijde hotelketens zoals; Accor, Hilton, Hyatt, IHG, Marriott, NH Hotels, Radisson en Wyndham. Daarnaast ook landelijke hotelketens. Een mooie selectie van airport hotels en zelfs gezellige en luxueuze boutique hotels over de hele wereld. Onze dienstverlening is tenslotte transparant en voorzien van gemak; zo rekenen wij géén reservering kosten en wij regelen je reservering zonder creditcardgegevens. Met vermelding van de datum van het verblijf, de aankomsttijd en de gewenste check-in tijd, ziet u onmiddellijk de beschikbaarheid van elk Hotel. U kunt direct reserveren. De bevestiging van de boeking / reserving ontvang je direct via e-mail. Sommige aanbiedingen zijn op aanvraag beschikbaar, er wordt dan een bericht naar het hotel gestuurd voor controle en u ontvangt een antwoord binnen enkele uren. In het belang van privacy, biedt Getadayroom.com u de mogelijkheid om uw reservering te bevestigen, zonder het creëren van een klant-account. Alleen uw naam, een e-mail en telefoonnummer worden aangevraagd. Als u Getadayroom.com regelmatig gebruikt, duurt het creëren van een account maar een paar seconden. Met uw account heeft u toegang tot uw geschiedenis, kunt u eenvoudig wijzigen of reserveringen annuleren vanaf onze website of mobiele website. Getadayroom verbreedt haar focus steeds naar nieuwe landen, steden en hotels dus het aanbod varieert en neemt regelmatig toe! Geen stress, Getadayroom

Informações de contato

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

DO NOT USE THEY DONT EVEN BOOK THE HOTEL

They didnt even send the booking to the hotel. Booked for my girlfriend, shes a nurse working nights so somewhere to sleep in between shifts. Shes now had to sleep in her car in a park car park. Absolutely hopeless crap company DO NOT USE DO NOT USE.

18 de março de 2026

Resposta da Getadayroom.com

Hello Luke, we’re sorry to hear that you had this experience with our service. Of course, this shouldn't happen. We’d like to get in touch with you to find out what happened. We’d be happy to discuss the situation and possible solutions with you. We look forward to hearing from you. Best regards from the Getadayroom team.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great Customer Service

5 Stars,

I had originally booked a day room for my partner for valentines day and then accidentally cancelled my reservation, I then contacted someone via the contact details on the website and received quick responses and had my issue resolved by the morning.

Great Value and Superb Customer Service for helping me resolve my issue so quickly.

6 de fevereiro de 2026

Resposta da Getadayroom.com

Happy to know you are happy. Thanks for your positive feedback Mr. Q.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beste

Beste, ik krijg een melding dat ik op de zwarte lijst staat.
Onterecht. Hoe nu verder?

19 de agosto de 2025

Beste Barry,

Dank voor de 5* rating.

Vervelend, maar wij gaan dit uitzoeken. Onze zwarte lijst is ingesteld en wordt automatisch naar aanleiding van een aantal ingestelde waardes beheerd.
Gelieve even een email te sturen naar info@getadayroom.com
Zodra de mail is ontvangen heeft u binnen 30 minuten een reactie onzerzijds.
Zonnige dag.
Paul
Customer Journey Manager

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ontbrekende informatie, nooit boeken hier!

Wat een verschrikking, ik wil een ieder waarschuwen, boek hier niet! Want wat er op de website staat, daar kun je niet op vertrouwen. Er mist informatie op de website, zo hadden wij een kamer geboekt en bij aankomst in het hotel werden er hele andere regeltjes gehandeerd welke niet vermeld staan op de website, ook worden deze regeltjes natuurlijk pas vermeld zodra je betaald hebt. Als je contact probeert te zoeken met getadayroom kun je dat enkel via whatsapp doen, je word niet begroet er word enkel direct gezegd dat dit je eigen probleem is en ik met mijn klacht bij het hotel dien te zijn. Wat totaal niet klopt natuurlijk, want de richtlijnen die het hotel hanteert dienen ook op de website vermeld te staan van getadayroom, welke dus niet vermeld waren en ons in de verleiding heeft gebracht om te boeken.

4 de junho de 2024

Beste Deffany,

We vinden het erg vervelend dat je niet tevreden bent met hoe de dagkamer boeking is verlopen.

We hebben elkaar inmiddels gesproken en hierbij aangegeven dat het inderdaad een 2-persoonskamer betrof, waar jullie met drie personen gebruik van wilden maken. Hier ging het hotel bij het inchecken niet mee akkoord dat is helaas buiten onze invloed. Wij hebben het hotel gesproken en begrijpen dat het verzoek ook niet was besproken. Dit geldt overigens voor de meeste hotels, wannneer je een 2-persoonskamer boekt dan kun je daar niet zomaar met meer personen gebruik van maken.

Zoals besproken konden wij op het moment van informeren helaas niets meer aan de situatie veranderen. We vinden het desalniettemin erg vervelend.

We hopen jou hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Team Getadayroom

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.