Website works very poorly (10-Feb-2026); both on PC, phone and iPad. I ended up ordering from a different supplier because of that.
Veja o que dizem as avaliações
Nå. Nu skulle vi jo prøve en kapsel producent der ikke kostede en formue - gik vi mon på kompromis med kvaliteten? Bestemt ikke! Sikke nogle gode kaffe dråber der kommer ud af kapslerne. Det smager vi... Ver mais
Prøvepakken er aldrig leveret. Vi bestilte en prøvepakke 18. Juni, men den er aldrig blevet leveret. Pengene er trukket fra kortet. Track&Trace linket fra ordrebekræftigelsen virker ikke. Vi har... Ver mais
It is a good coffee. However, some of the capsules don't work very well. It seems the water cannot get through it (I've identified some flavors I cannot buy due to this problem). The most frustratin... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Kvalitetskaffe på Nespresso® kompatible kapsler via medlemsskab direkte til døren - og til en skarp pris.
Informações de contato
Nyholms Alle 30 B , 2610, Rødovre, Dinamarca
- hej@getcoffee.dk
- getcoffee.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rigtig lækker kaffe
Rigtig lækker kaffe, særligt vanilje og hasselnød. Hurtig levering og nemt st administrer på hjemmesiden

Resposta da Getcoffee
Virkelig god kaffe og hurtigt levering
Virkelig god kaffe og hurtigt levering. Bestemt en anbefaling herfra.

Lækker
Er vild med kaffen især og at den er en komposterbar kapsel.
Bliver altid så glad, når der ligger en pakke kaffe uden for min dør :-)

Fantastisk kundeserviice
Fantastisk kundeserviice
de har svaret på min henvendelse i mindre end 1 time og har løst min problem med det samme
Tak for den god oplevelse

Resposta da Getcoffee
Lækkert med de mange gode…
Lækkert med de mange gode smagsvarianter. Især choko/hasselnød!

Resposta da Getcoffee
Super luksus service 💛 Fik prøvepakken…
Super luksus service 💛 Fik prøvepakken dagen efter jeg bestilte den. Da den første pakke blev leveret til forkert adresse, fordi jeg tastede husnummeret forkert ind, kontaktede jeg supporten hvor Lina tog rigtig pænt imod mig. Hun sendte en ny prøvepakke uden at kræve afsendelsen 🧡
Kan varm anbefales ❤️

Jeg har været kunde i ca 1 år
Jeg har været kunde i ca 1 år. Glæder mig til hver gang jeg får min pakke.
Det er nemt at ændre produkter.
Min næste pakke er lige på trapperne.

Resposta da Getcoffee
God service og god kaffe!!!
Er super tilfreds med deres koncept. God kaffe og super god ordning!!!!

Resposta da Getcoffee
Jeg bestilte en prøvepakke og den kom…
Jeg bestilte en prøvepakke og den kom dagen efter og kaffen smager fantastisk :-)

Resposta da Getcoffee
Ikke imponeret over deres priser eller…
Ikke imponeret over deres priser eller smagen på deres varianter.

Resposta da Getcoffee
Hurtig levering, min pakke blev sendt d 16. Og ankom allerede dagen efter d 17. November. Helt tilfreds :)

Lækker kaffe
Dejlig smagfuld kaffe. Gode muligheder for at sammensætte sin pakke efter smag.

God service, miljøvenlige kapsler
Vi valgte Get Coffee bl.a. pga. de miljøvenlige kapsler men bliver med dem da de har super god kunderservice og kaffen er skam ok. Ville glæde mig at se noget specialty/origin kaffe.

Miljørigtigt
Virkelig god kaffe, dejlige varianter og må jeg lige tilføje at det ultimativt falder på hvor miljøvenligt det er?

Resposta da Getcoffee
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.