Website works very poorly (10-Feb-2026); both on PC, phone and iPad. I ended up ordering from a different supplier because of that.
Veja o que dizem as avaliações
Prøvepakken er aldrig leveret. Vi bestilte en prøvepakke 18. Juni, men den er aldrig blevet leveret. Pengene er trukket fra kortet. Track&Trace linket fra ordrebekræftigelsen virker ikke. Vi har... Ver mais
It is a good coffee. However, some of the capsules don't work very well. It seems the water cannot get through it (I've identified some flavors I cannot buy due to this problem). The most frustratin... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Kvalitetskaffe på Nespresso® kompatible kapsler via medlemsskab direkte til døren - og til en skarp pris.
Informações de contato
Nyholms Alle 30 B , 2610, Rødovre, Dinamarca
- hej@getcoffee.dk
- getcoffee.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Elsker kaffen fra get Coffee
Elsker kaffen fra get Coffee, super lækker smag i forskellige varianter og nemt at skifte smagen ud så man får prøvet lidt af hver.
God kaffe og fleksibel selvbetjening!
God kaffe. Mega fleksibelt i både mængde af kaffe, der bestilles, samt i ft dato for levering. Nemt at logge ind og ordne det selv. Leveres med DAO så det går også super hurtigt, hvis man pludselig mangler kaffe;)
Jeg er top fan af GetCoffee :) super…
Jeg er top fan af GetCoffee :) super nemt at ændre sin ordre til nye varianter, super nemt at sætte på pause og kaffen smager fantastisk! Kan varmt anbefales
Super service og rigtig god kaffe !!
Skøn kaffe i flere varianter
Skøn kaffe i flere varianter, foretrækker klart Ristretto
Vigtigt for mig med miljøvenligt emballage
God kaffe og dejligt med levering til…
God kaffe og dejligt med levering til døren, så vi aldrig løber tør og ikke skal tænke på at købe kaffe. Nemt at lave bestillingen om, hvis man i perioder skal have mere eller mindre kaffe.
Dejlig kaffe med god smag
Ærligt? Virkelig godt!!
Nå. Nu skulle vi jo prøve en kapsel producent der ikke kostede en formue - gik vi mon på kompromis med kvaliteten? Bestemt ikke! Sikke nogle gode kaffe dråber der kommer ud af kapslerne. Det smager virkelig godt og er bestemt ikke dårligere (næsten bedre) end nespresso. Vi fortsætter vidst bare ved getcoffee :) Desuden bestilte jeg om tirsdagen og fik leveret onsdag. Ja. Bedre service kan ikke ønskes - alt er godt!
Altid super god service
Altid super god service - og virkelig god kaffe i biologisk nedbrydelige kapsler. Topkarakterer herfra :)
Som altid perfekt service.
Rigtig god kaffe, jeg kan varmt anbefale denne kaffe her fra.
Fremragende kaffe i bionedbrydelige kapsler.
Fremragende kaffe, fedt koncept med bestilling lige til døren når man har brug for det. Hurtig og sød kundeservice. Men vigtigts af alt, elsker jeg at man kan smide kapslerne i bioaffaldspanden!
Lækker kaffe 👌 hurtig levering
Hurtig levering - som lovet
Good, but...
The most frustrating thing is that I've changed my subscription (twice already) to receive a package every second month, but I keep receiving it every month and, consequently, being charged.
My last contact to their support has been totally ignored and if that is not fixed, I will cancel my subscription very soon.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.