Bromsskivorna & -beläggen jag beställde visade sig vara helt slut hos tillverkaren/leverantören (Brembo). Jag blev erbjuden att uppgradera till skivor och belägg av (mycket) högre kvalité, till ett v... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bästa stället man kan tänka sig för att få hjälp snabbt med sina bromsar. Jag har vid flertalet tillfällen köpt tillbehör för bromsar och även lagat bromsar/bytt hjullager hos dem. Alltid trevligt och... Ver mais
Väldigt proffisionellt bemötande av butiken. Kort svarstid. Säljaren Andreas kom med mycket bra råd att välja delar av bra kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Fick även praktiska tips för monte... Ver mais
Sakerna skickas inte i tid, det står 2-5dagar på hemsidan... 8e arbetsdagen hör jag av mig och undrar vad som händer, då är sakerna restade... hör man inte av sig till kunden då? Nej då ville de h... Ver mais
Detalhes da empresa
Getech är företaget som specialiserat sig på bromsar till personbilar. Ett brett sortiment med produkter anpassade för standardkörning hela vägen upp till tuff gat- och bankörning. Många års erfarenhet inom branschen, och alltid många delar hemma för omgående leverans!
Informações de contato
Rigavägen 7, 39356, Kalmar, Suécia
- 0480-36 22 25
- info@getech.se
- getech.se
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
As pessoas também visitaram
Sabb leverans som vanligt
Dåligt
Nej då ville de hellre slippa sälja till mig, för de vill ju inte ha missnöjda kunder?! Otroligt dåligt

Resposta da Getech
Snabb leverans och rätt saker.
De är bästa.
De är bästa.. kvalitet och snabb leverans.. personalen är snälla ovh duktiga
Kunniga medarbetare trevlig kundtjänst
Tyckte inte färgen höll vad den lovade…
Tyckte inte färgen höll vad den lovade trots blandning enl regler ! Torkar aldrig !

Resposta da Getech
Dålig kvalitet 3000kr för montering haha!
Köpte ett par bromsar här till min bil. Tänkte att det var seriösa grabbar. Det blir deras G-brakes. Tyvärr så höll inte dessa måttet. Dem fick byta belägg 2 gånger efter första bytet samt byta till Brembo för att få bort skrikande bromsljud.
Sedan kvarstod vibrationer vid inbromsning. Vibrerar smått alltså vid olika hastigheter, desto högre hastighet ju mer vibrationer.
Dem gick med på att betala tillbaka pengar till bilfirman som bekostat det här via min garanti. Det har nu dröjt ca 3veckor och inga tydliga svar på när pengarna ska betalas ut eller hur mycket av kostnaden som ska betalas ut. Dem betalar även bara tillbaka pengar för framaxeln. Fastän hela kalaset borde återbetalas med tanke på problemen. MEN MEN
Tråkigt, framöver blir det AUTODOC Bosch eller brembo som jag alltid kört på utan problem eller vibrationer.
Toppen bra service och snabb leverans
Toppen bra service och snabb leverans. Ett företag som verkligen vet vad dom håller på med!
Fick fel skivor
Fick fel skivor, men fick snabbt rätt storlek efter kontakt med kundservice. 👍
Det gick smidigt och kom relativt fort
Bra kvalitet snabb leverans
Snabb leverans, jag fick rekommendation att handla hos er, jag kan rekommendera er vidare.
Väldigt lång leveranstid,sena svar på…
Väldigt lång leveranstid,sena svar på mail. När man väl fick svar att inte saker var skickade (troligtvis missad order)så kom fakturan på 10 minuter

Resposta da Getech
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.