Giavarrafitness Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik ben bij gaivarrafitnes ingeschreven omdat ik meer wilde leren over fitness en de gezonde levensstijl.hij leg alles heel goed en alles is overzichtelijk wat je krijgt hij begeleidt heel goed naar je... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle en vlotte levering van de producten! Veel keuze in smaken, dus voor elk wat wils. Duidelijke omschrijving op de verpakking hoe te gebruiken. Sinds enkele weken ook bezig met wat meer s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Coaching op het gebied van voeding, fitness en lifestyle. Julius of een van zijn coaches zoekt samen uit wat het beste plan voor mij is en past waar nodig gedurende het traject aan. Er kan in veel sce... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Reeds verschillende keren bestellingen geplaatst, dit zowel voor supplementen als voor kledij. En telkens meer dan tevreden met de service en de snelle afhandeling en idem dito snelle levering. De eiw... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Conselheiro
  2. Serviço de fitness e nutrição
  3. Personal trainer
  4. Programa de condicionamento físico
  5. Loja de roupas esportivas
  6. Loja de vitaminas e suplementos

Giavarrafitness is jouw online coach op het gebied van voeding en training. Wij coachen mensen online naar hun gewenste resultaat. Verder verkopen wij producten die kunnen bijdragen aan een fitte en gezonde leefstijl.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

68 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben een zeer kritisch persoon en heb al 15+ jaren ervaring in de fitness wereld.
Ik heb al onwijs veel merken uitgeprobeerd en Giavarra Fitness is ver uit de beste voor mij.

En dit is niet om op te scheppen, ik heb echt door de jaren heen heel veel uitgeprobeerd.

Spullen en supplementen.

Als je echte progressie wilt boeken, moet je de supplementen van Giavarra echt uitproberen.

Ook qua kennis en contact is Giavarra onwijs fijn en heel professioneel.

Daarom krijgt het mijn 5 sterren.
Mijn kritische 5 sterren.

6 de julho de 2024

Resposta da Giavarrafitness

Hi Pascal. Super bedankt voor je recensie. Fijn dat je tevreden bent over alle producten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Giavarrafitness een echte aanrader!

Personal trainer Julius van Giavarra Fitness, is een vriendelijke intelligente man die het beste in je naar boven haalt. Wanneer hij jou begeleidt is het verliezen van kilo's gewoon makkelijk. Voordat je het weet ben je opeens veel minder zwaar en denk je hoe heb ik dat nu voor elkaar gekregen? (18 kilo afgevallen) Zoals hij zelf altijd zegt: continuiteit is erg belangrijk, en wanneer je meer beweegt kun je ook meer eten. De steun die je nodig hebt vindt je bij hem, doordat hij de juiste aandacht geeft ( we gaan aan de slag en focus je op jouw doel), en tijd voor je maakt. Met zijn dagelijkse integere persoonlijke vakkundige begeleiding, inzicht in jouw problematiek en zijn grote inlevingsvermogen bereik je samen met Julius jouw beoogde doel!

Resposta da Giavarrafitness

Hi Hanneke. Super bedankt voor je recensie. Echt een mooi resultaat behaald :)

Super fijne coaching

Super fijne coaching ! Julius topgozer! En fijne communicatie met giavarrafitness 13 kg afgevallen en ga met vertrouwen naar de gym! Aanrader dus!

Resposta da Giavarrafitness

Hi Jeremy. Thanks voor je recensie, topper!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik krijg niet betaald voor dit bericht maar weet:

Ik krijg niet betaald voor dit bericht of wat dan ook. Puur uit mijn hart wil ik zeggen dat het een toffe gozer is.
Snel reageren, goede deals sluiten en ook nog eens top producten leveren…..
Nu voor 2,5/3 jaartjes klant bij hem als 20 jarige en ik ken geen betere dan hem.
Fijne poeder maar wel vol met eiwitten en super veel smaken!
Héérlijke pancakes waarmee je makkelijk kan experimenteren wat interessant is.

En hij geeft zo hier en daar gratis advies wat ook lang niet iedereen doet als verkoper/influencer.

Ga zo door Julius!
En bedankt:)

Resposta da Giavarrafitness

Hi Gerrit. Wat een toffe recensie, bedankt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had bij hem me eerste hydro whey…

Ik had bij hem me eerste hydro whey besteld het was de lekkerste die ik ooit heb gedronken daarna kwam de kinder bueno ook een goeie aanrader beide smaken was de lekkerste shake ooit

Resposta da Giavarrafitness

Hi. Super bedankt voor je recensie :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hai ben al langere tijd al lid bij …

Hai ben al langere tijd al lid bij Giavarrafitness wordt begeleid door Julius zekere aanrader als
Je niet weet wat je wilt kwa doelen als het om fitness gaat en hij helpt je jou eigen doelen te bereiken voor mij is hij een stok achter de deur en hebben vaak contact hoe het gaat en wat beter kan dat zegt hij ook gewoon als iets niet gaat zoals het moet

Resposta da Giavarrafitness

Hi Tuncay. Super bedankt voor je recensie. Je bent een topper!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik raad ten zeerste aan om…

Ik raad ten zeerste aan om Giavarrafitness
te kiezen als uw personal trainer. Hij maakt een specifiek programma dat is ontworpen om uw doelen te bereiken en past het voortdurend aan op uw vaardigheidsniveau en voortgang. Hij is superflexibel en beschikbaar om u te ontmoeten wanneer en waar het u het beste uitkomt. Hij kijkt niet op de klok en geeft u altijd meer dan waar u voor betaalt om ervoor te zorgen dat u een geweldige sessie hebt. Hij heeft enorm veel kennis over fitness en deelt die kennis graag met anderen. Het belangrijkste is dat hij erg bemoedigend is en persoonlijk betrokken is bij het ervoor zorgen dat u uw doelen bereikt. Thanks bro.

Resposta da Giavarrafitness

Hi Abdell. Bedankt voor je recensie. Je bent een topper!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Giavarrafitness is een echte…

Giavarrafitness is een echte proffesional die weet wat hij doet. Ik ben 6 jaar geleden begonnen met fitness doormiddel van de video's te volgen van Julius op zijn youtubekanaal. Tot heden ben ik nog steeds bezig met fitness en beland in het bodybuildingwereldje. De video's en instructies van Julius hebben mij vanaf het begin al geïnspireerd, gemotiveerd om te beginnen met fitness en mijn doel te behalen. Dat is tot heden nog altijd! Giavarra heeft intussen een supplementenlijn en de producten hebben echt een toegevoegde waarde voor het behalen van je progessie. Ik voelde me meteen vitaler en sterker door in combinatie met trainen.

Giavarrafitness raad ik zekers aan!

Dylaan

Resposta da Giavarrafitness

Hi Dylan. Echt een leuke recensie, thanks!

Topper

Julius is een topper met veel kennis. Hij geeft duidelijke uitleg en heeft echt een plan voor je klaar wat bij jou past. Naast zijn begeleiding heeft die ook nog super lekkere smaken eiwit poeder.

Resposta da Giavarrafitness

Hi Jeff. Bedankt voor je mooie recensie, thanks!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Giavarrafitness was de start van mijn…

Giavarrafitness was de start van mijn nieuw leven. Super steun en altijd paraad met raad. Zeker een aanrader en bonusje, de eiwitshakes zijn de beste 🍀🍀🍀🙌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

Resposta da Giavarrafitness

Hi Stefanie. Super om te horen. Bedankt voor je leuke recensie.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is een prachtige onderneming niets…

Het is een prachtige onderneming niets is hen teveel. Alles wat je vraagt is in een korte tijd beantwoord. Over alle supplementen die ik al besteld heb ben ik meer dant tevreden over. Ook de kleding is van prima kwaliteit. Dus proficiat aan deze onderneming, en ik zal zeggen doe zo verder.

Resposta da Giavarrafitness

Hi Roger. Bedankt voor je toffe review :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima smaak en vult lekker

Ik heb de hydro proteine water nu een paar weken in huis. Super makkelijk te bereiden, smaak is prima en het vult als een malle. Goede toevoeging aan eiwitten en stilt de 'trek' bij cravings. Prima prijs kwaliteit verhouding

5 de junho de 2024

Resposta da Giavarrafitness

Hi! Fijn om te horen. Bedankt voor je recensie :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wil je onder goede begeleiding werken…

Wil je onder goede begeleiding werken aan je droom lichaam? Dan ben je bij GiavarraFitness aan het juiste adres. Ik adviseer iedereen om niet langer te wachten en gelijk te kiezen voor GiavarraFitness. Waar je 24/7 terecht kan met al je vragen en er wordt rekening gehouden met je dagelijkse activiteiten en eetpatroon. 💪

Resposta da Giavarrafitness

Hi Muhammed. Bent voor je mooie recensie. Je bent een topper!

Supplementen zijn top

Supplementen zijn top! Vooral de pre-workout and Whey! Absolute aanrader!

1 de maio de 2024

Resposta da Giavarrafitness

Bedankt Joshua. Goed om te horen :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bij eventuele vragen krijg je direct…

Bij eventuele vragen krijg je direct antwoord. Je krijgt een vaste coach die je helpt bij alles rondom voeding en training. Je bekijkt samen alles en beslist samen alles. De kleding zit ook super trouwens!

Resposta da Giavarrafitness

Hi Jordi. Leuk om te horen. Je resultaat was super!

Top spul

Top spul. Bestel al jaren de whey en BCAA poeders. Mengt altijd snel en is een van de lekkerste qua smaak.

3 de junho de 2024

Resposta da Giavarrafitness

Bedankt Frederik. Je bent goed bezig!