Giganci Programowania Avaliações 1.157

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mamy z Gigantami bardzo pozytywne doświadczenia. Bardzo dobry kontakt, ale też przejrzysta platforma do nauki. Zajęcia z programowania były ciekawe, kreatywne, grupa w sam raz, jeśli chodzi o liczebn... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nasz 13-letnij syn uczy się tutaj i jest bardzo zadowolony. Zajęcia są dobrze prowadzone i ciekawe. Jako rodzic dziecka bardzo doceniam organizację: wszystko działa sprawnie, są przypomnienia, świetny... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Decyzję o rozpoczęciu kursu podjęliśmy zbyt szybko, dziecko jest jednak nieco za małe, a sprzęt którym dysponujemy, na którym lekcje dziecka miały się odbywać okazał się bardzo zawodny. Były problemy... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Giganci Programowania Od kilku dni nie mogę zalogować się na panelu klienta, jutro dziecko ma pierwszą lekcje i nadal nie wiemy co trzeba zainstalować żeby ta lekcja się odbyła. Kilka razy dzwonił... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Centro de Educação

Escrito pela empresa

„Giganci Programowania to innowacyjna placówka, w której uczymy młodych ludzi między innymi: programowania, tworzenia gier komputerowych, aplikacji mobilnych, stron internetowych oraz grafik 3D, pomagając im zrozumieć i pokochać świat nowych technologii. Pasją do programowania chcemy dzielić się z dziećmi i młodzieżą, ponieważ wierzymy, że nauka programowania rozwija nie tylko umiejętności cyfrowe, dające lepszy start w przyszłość, ale - co ważniejsze - stymuluje rozwój logicznego i kreatywnego myślenia.”

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 51% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Pełen zachwyt!

Każda osoba, z którą rozmawiamy, jest miła, przyjazna, z poczuciem humoru, chętna, aby wytłumaczyć wątpliwości i udzielić dodatkowych informacji. Pan Michał, nauczyciel programowania, ma niesamowitą umiejętność docierania do dzieci, cierpliwość, łatwość nawiązywania kontaktu. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Gigantami Programowania :)

26 de fevereiro de 2026

Szczerze polecam

Bardzo dobry kontakt, świetni trenerzy z doskonałym podejściem do dzieci, wyrozumiali, dostosowujący przekaz do odbiorcy, empatyczni i pomocni. Na każdym etapie współpracy z rodzicem bardzo dobry kontakt, rzetelność, punktualność. Naprawdę wysoka jakość!

26 de fevereiro de 2026

Totalny brak profesjonalizmu-naciągacze

Pan, z którym podpisywałam umowę bardzo naciskał na jej zawarcie. Nie znał jej szczegółowych zapisów ani nie wiedział co właściwie znaczą. Po zawarciu umowy postanowiłam od niej odstąpić ze względu na inna bardziej atrakcyjną ofertę i tu zaczęły się problemy. Zgodnie z zapisami umowy przesłałam maila o chęci odstąpienia na wskazany adres mailowy. Od tego momentu minęły ponad 3 tyg nikt się ze mną nie skontaktował, ani nie odpowiedział na moje pytania w temacie zwrotu pieniędzy. Po kontakcie z infolinią miałam otrzymać potwierdzenie mailowe i informacje kiedy otrzymam zwrot. Oczywiście nic z tego się nie zadziało. Naciągacze!

6 de fevereiro de 2026

Resposta da Giganci Programowania

Dzień dobry, rozumiemy Pani rozczarowanie i przykro nam, że spotkała Panią taka sytuacja. Opisane trudności z odstąpieniem od umowy oraz brak odpowiedzi na wiadomości nie powinny mieć miejsca i wymagają pilnego wyjaśnienia.
Aby móc sprawdzić status zgłoszenia i przyspieszyć rozwiązanie sprawy, prosimy o bezpośredni kontakt z naszymi opiekunami pod numerem: 22 112 10 63. Dzięki temu będziemy mogli szybko zweryfikować szczegóły i doprowadzić sprawę do końca.

Instruktorzy wyzywaja

Instruktor wyzywa ucznia

20 de fevereiro de 2026

Resposta da Giganci Programowania

Dzień dobry, rozumiemy, że taka sytuacja może budzić duży niepokój i chcemy ją jak najszybciej wyjaśnić. Takie zachowania są absolutnie niedopuszczalne i nie mają prawa występować w naszej szkole.
Abyśmy mogli sprawdzić szczegóły i podjąć odpowiednie działania, prosimy o kontakt z naszym zespołem opiekunów pod numerem: 22 112 10 63
lub adresem: sekretariat@giganciprogramowania.edu.pl. Dzięki temu będziemy mogli dokładnie przeanalizować sprawę.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Plus za samą wiedzę na kursie i…

Plus za samą wiedzę na kursie i prowadzenie zajęć chociaż mój syn mówił ,że są dzieci które przeszkadzają a Prowadzący nic Sobie z tego nie robi.
Minus to napieranie na szybkie podpisanie umowy zaraz po pierwszej lekcji zapoznawczej bezpłatnej. Później okazuje się ,że przy rezygnacji z kursu są zapisy których nikt nie czyta i trzeba zapłacić za miesiąc do przodu jeżeli nie zrezygnowało się w odpowiednim momencie. Ogólnie jak płacisz systematycznie jest ok jak chcesz zrezygnować i nie zapłacisz to dostajesz codziennie powiadomienie o braku wpłaty oraz telefony z nagabywaniem żeby jednak przemyśleć i nie rezygnować . Faktury za kurs z zerową stawką VAT W tym zakresie współpracy nie podobało mi się to w ogóle i nie polecam.

1 de janeiro de 2026

Dzień dobry,
dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że sam kurs oraz prowadzenie zajęć spełniły Państwa oczekiwania, choć jednocześnie bardzo nam przykro, że pozostałe elementy współpracy wywołały tak duże rozczarowanie.
Uwagi dotyczące zachowania części grupy oraz reakcji prowadzącego są dla nas ważnym sygnałem - komfort i możliwość nauki w spokojnych warunkach to podstawa, dlatego tę sytuację chcemy dokładnie przeanalizować.
Rozumiemy również, że kwestie formalne, takie jak zapisy w umowie czy proces rezygnacji, mogą budzić frustrację, jeśli nie zostały wystarczająco jasno przedstawione na początku. Zależy nam, aby każdy rodzic miał pełną świadomość zasad współpracy, dlatego Pana komentarz traktujemy bardzo poważnie. Również sposób kontaktu po zgłoszeniu rezygnacji nie powinien być dla Państwa uciążliwy - to zdecydowanie nie jest standard, do którego dążymy.
Chcielibyśmy wyjaśnić wszystkie opisane kwestie i sprawdzić, co dokładnie wydarzyło się na każdym etapie.
📩 Bardzo prosimy o kontakt: 22 112 10 63,
sekretariat@giganciprogramowania.edu.pl.
Dzięki temu będziemy mogli odnieść się do sprawy indywidualnie i wprowadzić odpowiednie działania.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Opłakane standardy opieki nad małoletnimi

Jedynym plusem jaki mogę wskazać to jeden z prowadzących zajęcia - pan był miły i kompetentny, syn bardzo go polubił w trakcie zajęć próbnych i skłoniło to nas do zapisu. Potem niestety tragedia. Sama pracowałam lata w branży prywatnego nauczania angielskiego więc wiem jak powinny takie firmy oferujące zajęcia dodatkowe funkcjownac. Tutaj jest niestety bardzo niski poziom tego co firma oferuje rodzicom za ich pieniądze . Po kilku negatywnych sytuacja zregzynowalismy z zajęć :
1. Na infolinii w trakcie zapisu po lekcji próbnej zostaliśmy oszukani przez pana i naciągnięci na droższe lekcje online za co ten pan dostał niewątpliwie prowizję bo w naszej wybranej szkole „nie ma już miejsc” (od razu okazało się że były i to dużo) 2. Przez 2 m nie byliśmy w stanie wymusić na szkole rozwiązania umowy i zwrotu pieniędzy za zajęcia online (choć syn uczęszczał już na stacjonarne na których grupy były w pół puste i wręcz rozwiązywano je z powodu braku chętnych, takie „przepełnione” były ) Dopiero groźby zaskutkowała zwrotem pieniędzy.
3. Prowadząca zajęcia pani wypuściła syna z klasy i zostawiła go na korytarzu nie pytając o nic, zamknęła drzwi do kolejnej klasy i zaczęła drugie zajęciach (choć była poinformowana że spóźnienie się po niego 5 minut), 7 letni syn zawędrował na ruchliwą ulicę pod lokalem i płakał ze strachu. Szkoła nie przestrzega żadnych zasad opieki nad małoletnimi, pilnowanie uczniów i wydanie ich bezpiecznie rodzicom to standard i niepodważalny priorytet na takich zajęciach a tutaj traktowany jako gest dobrej woli.
4. Kontakt ze szkołą to jakiś żart. Wszytko jest zorganizowane pod szkołę żeby im wygodnie był zarządzać a nie klientom. Jest się dosyłanym od Sasa do lasa - nie ma kontaktu bezpośrednio ze szkołą tylko z infolinią ale infolinia nie ma ŻADNYCH informacji o niczym o wszystko muszą pytać dyrektorów placówek.
5. Pomimo niezliczonych próśb, maili i informacji dalej dostajemy telefony od ich telemarketerów. Kiedy poprosiłam o wysłanie potwierdzenia rozwiązania umowy mailem to był to duży problem nie polecam nikt nie szanuje tam pieniędzy swoich klientów
Daje jedną gwiazdkę dla pana prowadzącego zajęcia próbne- marnuje się ten pan tam

1 de outubro de 2025

Dzień dobry,
dziękujemy za tak szczegółową opinię. Przykro nam, że Państwa doświadczenia z naszą szkołą były tak dalekie od standardów, które chcemy zapewniać. Każdy z opisanych punktów traktujemy bardzo poważnie - zarówno kwestie organizacyjne, jak i przede wszystkim bezpieczeństwo dzieci.
To, co Pani opisała, zdecydowanie nie powinno mieć miejsca i wymaga natychmiastowego wyjaśnienia. Równie poważnie podchodzimy do zgłoszeń dotyczących procesu zapisu, komunikacji oraz obsługi umowy.
Chcielibyśmy szczegółowo przeanalizować tę sprawę i wyciągnąć z niej konsekwencje oraz wnioski, dlatego bardzo prosimy o bezpośredni kontakt - dzięki temu będziemy mogli odnieść się do wszystkich opisanych sytuacji i upewnić się, że podobne zdarzenia nie powtórzą się w przyszłości.
📩 Prosimy o kontakt: 22 112 10 63,
sekretariat@giganciprogramowania.edu.pl
Z przyjemnością zajmiemy się tą sprawą priorytetowo.

Dziękujemy za docenienie pracy prowadzącego zajęcia próbne - to dla nas ważny sygnał, że mamy w zespole osoby, które wykonują swoją pracę z zaangażowaniem. Tym bardziej zależy nam, aby cała reszta obsługi była na równie wysokim poziomie.

Brak zwrotu środków

Syn mocno nie zadowolnny z zajęć w związku z czym zrezygnowaliśmy po pierwszych zajęciach Czekam już prawie 3 tygodnie na zwrot środkow a miał być dokonany w przeciągu 14 dni

13 de fevereiro de 2026

Dzień dobry,
przykro nam, że Państwa syn nie był zadowolony z zajęć i że zwrot środków się opóźnia. To zdecydowanie nie powinno trwać tak długo. Prosimy o bezpośredni kontakt, abyśmy mogli natychmiast sprawdzić status płatności i zakończyć sprawę.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nagabywanie do zapisów bezpośrednio w…

Nagabywanie do zapisów bezpośrednio w szkole - zapewnianie że udział w lekcji pokazowej nie wiąże się z żadnymi zobowiązaniami. Byliśmy ciekawi jak wyglądają zajęcia, ale 4h przed zajęciami zadzwonił instruktor, zapytał czy widzieliśmy cennik zajęć i ofertę. Po tym jak powiedziałam że jesteśmy przed lekcja pokazową i cennik będziemy analizować dopiero po zajęciach, jeśli nam się spodobają - instruktor wyraźnie zaznaczył że obecność na lekcji pokazowej oznacza chęć zapisu. Bardzo nieprzyjemna rozmowa o tym - jak bardzo różni się etap zachęcania do zajęć i zbierania danych osobowych dzieci od jakże cennego czasu nauczycieli i straty korzyści jeśli się nie zapiszemy na cały kurs. Czysty biznes - misji edukacyjnej i podejścia partnerskiego w komunikacji z rodzicem - brak. Aha - dowiedzieliśmy się że to nie wina nauczycieli tylko osób kierujących - także apeluję o dojrzałe podejście!

29 de janeiro de 2026

Dzień dobry,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że kontakt przed lekcją pokazową został odebrany jako presja — zdecydowanie nie taki powinien być cel rozmowy. Lekcja próbna ma służyć poznaniu zajęć, a nie zobowiązywać do zapisu, dlatego tę sytuację chcemy dokładnie wyjaśnić.
Bardzo prosimy o bezpośredni kontakt: 22 112 10 63
sekretariat@giganciprogramowania.edu.pl, abyśmy mogli odnieść się do sprawy i przekazać ją do odpowiedniego zespołu.

Programowanie na najwyższym poziomie

Z pełnym przekonaniem polecam zajęcia z programowania dla dzieci. Kurs jest prowadzony bardzo profesjonalnie, z dużą dbałością o uczestników. Ogromnym plusem jest możliwość odrabiania zajęć, telefoniczne przypomnienia o zajęciach oraz materiały podsumowujące przesyłane po każdym spotkaniu. Tematyka kursów jest różnorodna, aktualna i dopasowana do zmieniającego się świata IT. Dzięki tym zajęciom dziecko jest znacznie do przodu z materiałem szkolnym i bardzo dobrze radzi sobie z informatyką. Zdecydowanie polecam!

28 de janeiro de 2026

Fajne zajęcia

Fajne zajęcia, ale dla dzieci które znają komputer a nie jest to ich pierwszy kontakt z ekranem i jego obsługą. Czyli dla mojego syna, który nie grał nigdy nawet w gry- to było za trudne. Lat 7.

13 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

To są oszuści i telefoniczni…

To są oszuści i telefoniczni terroryści. Obejrzałem ich reklamę i zostawiłem numer telefonu, a potem przeczytałem opinie i postanowiłem nie mieć z nimi nic wspólnego. Mimo to już od pół roku nękają mnie telefonami i mailami. A teraz żądają jakichś pieniędzy i straszą sądem. Pod żadnym pozorem nie podawajcie tym bandytom swoich danych kontaktowych.

29 de dezembro de 2025

Resposta da Giganci Programowania

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.
Z dużym zaskoczeniem przyjmujemy opisane przez Państwa doświadczenia - nie jest to zgodne ani z naszą polityką, ani ze standardami, które obowiązują w naszej organizacji. Każdy sygnał o nieprawidłowościach traktujemy bardzo poważnie i dokładnie weryfikujemy.
Chcielibyśmy wyjaśnić tę sytuację i upewnić się, że podobne zdarzenia nie będą miały miejsca. Będziemy wdzięczni za bezpośredni kontakt z naszym Zespołem Opiekunów pod numerem: 22 112 10 63 lub adresem e‑mail sekretariat@giganciprogramowania.edu.pl.
Dzięki temu będziemy mogli sprawdzić sprawę i podjąć odpowiednie działania.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fantastyczne miejsce dla młodych pasjonatów technologii

Giganci Programowania to miejsce, które naprawdę inspiruje. Moja córka z zapałem opowiada o zajęciach i z dumą pokazuje stworzone przez siebie projekty. Program jest nowoczesny, dobrze zaplanowany, a prowadzący cierpliwi i kompetentni. Widzę ogromny postęp i przede wszystkim – rosnącą pewność siebie w świecie nowych technologii.

1 de novembro de 2025

Mój syn chodził na zajęcia 3 lata temu

Mój syn chodził na zajęcia 3 lata temu. Kilka sezonów. Ale zrezygnował, bo stwierdził, że nie nauczy się tam niczego co go interesuje, mówił, że to nie poziom dla niego.
Zrezygnowaliśmy w maju, zajęcia trwały jeszcze do końca czerwca. Zapłaciliśmy za maj, za czerwiec już nie.
Naliczyli sobie 275 zł za ten ostatni miesiąc, w którym syna nie było i od trzech lat co jakiś czas dostaje wezwania do zapłaty. Żadne tłumaczenia nie docierają i tym naprawdę mam mega negatywne wrażenia z tą firmą.
Jak można tak żebrać o zapłatę w sytuacji, gdy dziecka nie było na zajęciach?!
Żałosne.
Nie polecam.

22 de dezembro de 2024

Pani Patrycjo,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Z przykrością i dużym zaskoczeniem przyjmujemy opis tej sytuacji, ponieważ nie odpowiada ona standardom ani zasadom, którymi kierujemy się w naszej działalności. Zależy nam na pełnym wyjaśnieniu sprawy i upewnieniu się, że wszystkie kwestie formalne zostały prawidłowo rozliczone.
Bardzo prosimy o kontakt z naszym zespołem opiekunów pod numerem: 22 112 10 63 lub adresem e‑mail: sekretariat@giganciprogramowania.edu.pl. Dzięki temu będziemy mogli dokładnie przeanalizować sytuację i podjąć odpowiednie działania, aby ją ostatecznie wyjaśnić.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Absolutnie nie podawajcie im…

Edit: 07.01.2026 zadzwoniła do mnie miła pani rzekomo od nich. Bardzo przepraszała za złe doświadczenia, obiecała, że wszystkie moje dane zostały usunięte i prosiła o wycofanie negatywnej opinii. Odpowiedziałam, że puki co nie zamierzam jej usuwać bo odzwierciedla moje aktualne doświadczenia i jeżeli nękanie mnie ustanie, to za jakiś czas będę mogła to rozważyć. Chwilę po rozmowie dostałam od nich nawet maila potwierdzającego usunięcie danych i co??? ...tak, tuż po 18.00 jeszcze tego samego dnia kolejny ich spamowy mail w skrzynce. Serdecznie NIE POZDRAWIAM!!! Wypchajcie się p... spamerzy. Taaak, na pewno usunę negatywną recenzję 🤣🤣🤣

Absolutnie nie podawajcie im jakichkolwiek swoich danych osobowych!! Jeżeli nie chcecie być spamowani przez nich mailowo i smsami. Mają w głębokim poważaniu jakiekolwiek RODO i nawet swojej własne procedury nie przestrzegają. Żądania usunięcia danych zupełnie ignorują!

18 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

"Giganci Programowania" - kurs, który polecam!

Mój syn ośmioletni od kilku tygodni uczestniczy w kursie „Giganci Programowania” i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pani Instruktor wykazuje się ogromną kompetencją, cierpliwością oraz świetnym podejściem do dzieci – widać, że potrafi zbudować z nimi naturalny, pozytywny kontakt. Dzięki temu zajęcia są nie tylko merytoryczne, ale też przyjemne i pełne zaangażowania z obu stron. Bardzo doceniam elementy kursu, które rozwijają u dzieci umiejętności matematyczne, logiczne myślenie oraz samokontrolę podczas tworzenia projektów. Syn uczy się planowania działań, konsekwencji w realizacji pomysłów i starannego dopracowywania swoich prac, co jest dla nas dużą wartością.

1 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zajęcia są prowadzone w ciekawy sposób

Zajęcia są prowadzone w ciekawy sposób, syn bardzo chętnie bierze w nich udział. Prowadzący ma dobry kontakt z dziećmi z grupy, cierpliwie wszystko tłumaczy i w razie potrzeby służy pomocą . Po każdej lekcji otrzymujemy materiały do powtórki, by nabyte umiejętności lepiej się utrwaliły. Zdecydowanie polecam kurs z Gigantami Programowania.

28 de novembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais