Enkel å bruke. Flott at man kan følge prosessen hele veien fra kjøp til mottaker åpner gavekortet. Og helt supert at gavekortet kan gis fremover i tid. Artig at man kan legge ved bilde i gavekortet :-... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Clean website and order process. An extremely rare practice of three years of validity, and transferring any unused amount back to you. Highly recommended!
Selve kjøpet gikk veldig greit, det var bare en hake ved det! Jeg gikk inn på en heimeside for det jeg trodde var for Amfi på Steinkjer. Etter at kjøpet var gjennomført, satt jeg der med et gavekort f... Ver mais
Det skal være så enkelt å kjøpe på nett, men det er det ikke for alle. Jeg skulle ha to gavekort som jeg skulle gi fysisk, det ble bare rot med alt som skulle fylles ut,Jeg ble usikker på hele kjøpet,... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Givn
Escrito pela empresa
- 3 års varighet
- Påminnelser på SMS
- Pengene tilbake-garanti
Les mer og kjøp gavekort på givn.no
Informações de contato
Sorgenfrivegen 9, 7031, Trondheim, Noruega
- hjelp@givn.no
- givn.no
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
De som fikk gaven ble begeistret og…
De som fikk gaven ble begeistret og fant med en gang flere restauranter som var aktuelle for dem
Quality.
Clean website and order process.
Jeg finner ikke kvitteringen og…
Jeg finner ikke kvitteringen og mottaker finner ikke gavekortet. Ingen hjelp å få av nettsida.

Resposta da Givn
Likte at gaven kunne tidsbestemmes for…
Likte at gaven kunne tidsbestemmes for åpning på sms
Mottaker satte pris på gavekortet
Mottaker satte pris på gavekortet, spesiellt at det kan brukes flere steder i Norge.
Enkel å bruke
Enkel å bruke. Flott at man kan følge prosessen hele veien fra kjøp til mottaker åpner gavekortet. Og helt supert at gavekortet kan gis fremover i tid. Artig at man kan legge ved bilde i gavekortet :-)
Enkel og trygg måte å bestille gavekort…
Enkel og trygg måte å bestille gavekort på nett. Ble levert til mottaker på sms og med kvittering på e-poet til bestiller. Anbefales!
Gikk ok med gavekort
Gikk ok med gavekort, men fikk ikke tilsendt kvittering hvilket var veldig upraktisk. Måtte sende melding å etterspørre dette og tok 24 timer før det var mulig å få tak i.

Resposta da Givn
Grei beskrivelse og rask gjennomførin
En genial ordning :)
Flott at det gikk an å legge inn tidspunkt for når sms'en skulle sendes, og personlig hilsen.
Kan brukes i hele landet.
En genial ordning og god service.
Var ganske enkelt å bestille og ble…
Var ganske enkelt å bestille og ble levert presist. Veldig fornøyd
Godt mottatt av jubilant
Veldig praktisk og enkelt
Gi en fortjent belønning
Det var lett å direkte å sende et gavekort digitalt.
Listen over butikker, restauranter og opplevelser du kan bruke gavekortet er lang og interessant.
Den digitale formidling er vennlig og tiltrekkende.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.