Excellent service, great product and top-notch customer care. They did their best to address my questions as quickly as possible, and I even received my order earlier than expected. They were alway... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi bestilte 50 stk Aroma med klubb logo og er super fornøyd med leveransen! Tusen takk for rask og personlig hjelp fra Anja på Flashbay som fant frem til det beste produkt for oss basert på de øns... Ver mais
A empresa respondeu
Tok kontakt og fikk svar etter 4 minutter, de sendte meg en rask prøve på hvordan munnbindet ville se ut. Fikk også en prøve med VPS på døra. Og bindet passet utmerket. Bestilte og fikk en leverings... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk service og rask levering! Jeg er superfornøyd med bestillingen min fra Flashbay. Anja leverte en helt utrolig god kundeservice – rask oppfølging, tydelig kommunikasjon og kjapp leverin... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Flashbay
Escrito pela empresa
Flashbay er en av verdens ledende leverandører av minnepinner og USB-kort med logo. Vi imøtekommer alle dine behov for minnepinner med logo og tilbyr uslåelige priser kombinert med rekordrask leveransetid og effektiv service.
Flashbay har et bredt sortiment og tilbyr kundene våre en rekke varianter av trykk- og graveringsmuligheter.
Flashbay har et genuint engasjement når det kommer til miljø og bruker resirkulerte materialer der det er mulig. Vi er stolte av å ha oppnådd karbonnøytral status i 2008, ved både fabrikken vår og vårt hovedkontor i London.
Hvorfor velge Flashbay
- Hurtigst leveringstid
- Priser direkte fra fabrikken
- Dedikerte salgskonsulenter
- Lav minimum bestilling
- Gratis prøver (neste dag)
- ISO 9001:2015 certified

Informações de contato
Flashbay Ltd Torgbygget Nydalsveien 33 Postboks 4814 Nydalen 0484 Oslo, Noruega
- contact@flashbay.com
- www.flashbay.no
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Great service and fast delivery
They were always attentive, checking in with me, and keeping me updated on how everything was going.
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Rask levering
Rask levering, produktet var som forventet! Veldig god kunde oppfølging!

Rask levering, god oppfølging fra Flashbay i Norge
God kommunikasjon i forkant av…
God kommunikasjon i forkant av leveransen, rask levering og god oppfølging :-)

Great fast service
Utmerket kundekontakt og oppfølging med…
Utmerket kundekontakt og oppfølging med engasjement for våre behov. God veiledning om aktuelle produkter. Leveranse 100 prosent i tråd med det som ble lovet.
Får det vi bestiller
Får det vi bestiller, positiv kundekontakt og alt er bare fint!
Tett oppfølging med design
Tett oppfølging med design, vareprøver og leveranse av markedsmaterialet.

Resposta da Flashbay
It was an fantastic experience overall
It was an fantastic experience overall. Anja co-ordinated everything perfectly and it was super qucikly delivered. The memory sticks look great with the logo.

Resposta da Flashbay
Fantastisk service og rask levering!
Fantastisk service og rask levering!
Jeg er superfornøyd med bestillingen min fra Flashbay. Anja leverte en helt utrolig god kundeservice – rask oppfølging, tydelig kommunikasjon og kjapp levering. Hele prosessen var enkel og profesjonell fra start til slutt.
Anbefales på det varmeste!

Resposta da Flashbay
Vi er svært fornøyde med opplevelsen…
Vi er svært fornøyde med opplevelsen hos Flashbay. Bestillingsprosessen var enkel og effektiv, og kommunikasjonen underveis var tydelig og profesjonell. Julegavene ble levert til avtalt tid, og kvaliteten på produktene overgikk våre forventninger. Vi setter stor pris på den personlige servicen og oppmerksomheten til detaljer. Vi anbefaler Flashbay på det varmeste til alle som ønsker en pålitelig leverandør med produkter av høy kvalitet.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.