globkurier.pl Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Korzystamy z platformy GLOBKURIER regularnie i jesteśmy bardzo zadowoleni z jej działania. Serwis jest intuicyjny i prosty w obsłudze – zamówienie można złożyć szybko i bez zbędnych formalności... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Pierwszy raz wysłałem paletę przez Global Kurier do Holandii .Co prawda było sporo problemów ale to po stronie przewoźnika .Serwis Global Kurier zajął się sprawą tak jak powinien. Trochę zostaje obawa... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skoro według Państwa paleta nie miała etykiety, to w jaki sposób kurier DPD w ogóle ją zeskanował, przyjął na auto i wprowadził do systemu, gdzie widniała przez kilka dni? Kurierzy nie odbierają anon... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Łatwość wyceny paczki, zamawiania kuriera, ogólnie cały proces i system są bardzo intuicyjne. Jedyny minus jest taki, że nie można wycenić paczek o różnych wymiarach dla jednej przesyłki; trzeba to... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de logística
  2. Serviço de Call Center
  3. Mensageiro
  4. Empresa de transporte marítimo
  5. Transportadora

Escrito pela empresa

GlobKurier.pl to platforma transportowa, która umożliwia łatwą wycenę przesyłki kurierskiej i wybranie idealnego kuriera do realizacji zlecenia. Zalogowani klienci Globkurier mogą cieszyć się dedykowanym cennikiem i specjalnymi ofertami. Możesz założyć konto indywidualne lub firmowe. Globkurier oferuje niższe ceny niż popularni przewoźnicy. Wysyłaj tanie przesyłki w kraju i za granicę! Naszym klientom oferujemy usługi na terenie Polski, na terenie Europy i na całym świecie. Szybko i wygodnie, bez podpisywania umów i zbędnych formalności! Porównywarka cen i połączenie wszystkich usług kurierskich w jedną platformę to rewolucja, ułatwiająca nadawanie przesyłek dla branży e-commerce: sklepów internetowych, czy klientów indywidualnych. Dla firm, które realizują duże ilości zamówień na paczki oferujemy dedykowane rabaty i oferty. Oprócz standardowych przesyłek, Globkurier oferuje usługę paczki wielkogabarytowej czy niestandardowej. Jesteśmy elastyczni, dzięki czemu możesz z nami nadać każdą przesyłkę! Dla naszych klientów oferujemy również usługi dodatkowe, aby przesyłka dotarła w miejsce docelowe bezproblemowo i na czas!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

162 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Polecam. Globkuriera

Jestem bardzo zadowolony tak w skrucie
Ceny czas dostawy szybkość dostawy wszytko jest ok

17 de junho de 2025

Resposta da globkurier.pl

Dziękujemy za docenienie naszych usług! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo rzetelny dostawca usług…

Bardzo rzetelny dostawca usług kurierskich różnych firm.
Jedyne zbyt częste fakturowanie jest niewygodne i zbiorcza faktura na koniec miesiąca byłaby dużo lepsza.

16 de junho de 2025

Resposta da globkurier.pl

Dziękujemy za docenienie naszych usług! :) W przypadku faktury zbiorczej pre-paid jest możliwość uzyskania zbiorczej faktury raz w miesiącu, polecamy to rozwiązanie :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nie panuja nad realizacja dostaw…

Nie panuja nad realizacja dostaw przesyłek paletowych. Ich umiejętności kończą się na wystawieniu faktury i zainkasowaniu pieniędzy. Przesyłka z Polski do Węgier idzie 11 dni i nie może być dostarczona. Nie moga się skontaktować z kurierem.
Żenada.

16 de junho de 2025

Dzień dobry,

dziękujemy za skorzystanie z naszych usług. Przykro nam, że spotkała Pana taka sytuacja. W wiadomości mailowej przekażemy Panu kod rabatowy w ramach przeprosin. Mamy nadzieję, że taka sytuacja nie będzie miała już miejsca.

Zespół GlobKurier

NACIAGACTWO

oszukuja, na wycenie przed logowaniem i po logowaniu! Zachecaja do zalozenia konta, pokazujac niskie ceny wysylek paczek, ale jak juz zrobicie konto to nagle brakuje tych samych wycen paczek

10 de junho de 2025

Resposta da globkurier.pl

Dzień dobry, niestety nie jesteśmy w stanie Pani/Pana zweryfikować. Prosimy o kontakt z naszym działem Customer Success, by móc porozmawiać o tym problemie. W naszej ofercie widnieją dwa cenniki, dla osób indywidualnych oraz dla biznesu, być może w tym jest problem. Prosimy o kontakt.

Zespół GlobKurier

Szybkość

Szybkość, informacja

19 de maio de 2025

Resposta da globkurier.pl

Dziękujemy za pozostawienie opinii, to dla nas bardzo ważne! :)

Łatwość komunikacji

Łatwość komunikacji, przyjazd kuriera na czas.

20 de maio de 2025

Resposta da globkurier.pl

Bardzo dziękujemy za te miłe słowa, polecamy się! :)

ok, przesylka 1496

ok, wszystko ok ok ok ok

23 de maio de 2025

Resposta da globkurier.pl

Bardzo dziękujemy za opinię! :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Brak wsparcia i brak odpowiedzialności.

Wszystko działa dobrze, dopóki nie pojawi się problem – wtedy firma umywa ręce i bezpodstawnie przerzuca całą odpowiedzialność na klienta. Brak wsparcia i brak odpowiedzialności. Z naszej strony zostaną podjęte dalsze kroki, by odzyskać niesłusznie poniesione koszty. Nie polecam.

11 de abril de 2025

Dzień dobry,

Dziękujemy za skorzystanie z naszych usług. Jest nam przykro, iż nie spełniliśmy Pani oczekiwań, prosimy o podanie numeru zamówienia, by odnieść się do tej opinii, ponieważ mimo próśb z naszej strony, takie dane nie zostały udostępnione.

Zespół Globkurier

Nie polecam tej firmy

zmieniam ocenę że względu na to że po trzech tygodniach paczka doszła .
Nie był to błąd firmy która wysłała ale też nie wiem kogo winić za to że pączki międzynarodowe są przewożone przez różne firmy które się zmieniają w ciągu trasy i ktoś nie dopisał mojego numeru telefonu i nie mieli jak się ze mną skontaktować.
Najważniejsze że przesyłka została odebrana
Daje tylko cztery gwiazdki ponieważ zawsze można coś poprawić.
Np kontrolę dostarczania paczek.
Pozdrawiam.

6 de maio de 2025

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za zmianę oceny, dziękujemy również za merytoryczny feedback, to dla nas bardzo cenne :)

Zespół Głobkurier

Szybko i sprawnie

Szybko i sprawnie, braklo tylko kontaktu z odbiorca w dniu doreczenia

25 de abril de 2025

Resposta da globkurier.pl

Bardzo dziękujemy za docenienie naszych usług! :)

Zdecydowanie odradzam korzystanie

Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług firmy GlobKurier.

Zostałem wprowadzony w błąd i czuję się oszukany. GlobKurier oferuje wysyłki zagraniczne, ale nie przekazuje niezbędnych dokumentów do firm kurierskich, przez co paczki są cofane albo giną w systemie, a klient traci pieniądze. W moim przypadku przesyłka wróciła, a firma nie zwróciła kosztów. Brak jakiegokolwiek wsparcia, kontaktu czy informacji – zero odpowiedzialności za własne błędy.

Nie polecam nikomu – strata czasu, pieniędzy i nerwów. Trzymajcie się z daleka od GlobKurier.

23 de abril de 2025

Dzień dobry,

Niestety nie jesteśmy w stanie odnieść się do opinii. Nie jesteśmy w stanie zweryfikować Pani/Pana danych. Nasze prośby o udostępnienie danych w celu weryfikacji są ignorowane.

Zespół Głobkurier

Koszty ponosi klient

Brak wsparcia dla klienta. Firma woli nie wchodzić w interakcje z podwykonawcą tylko obciążyć klienta kwotą za faktury od podwykonawcy. Bardzo niewspółpracująca obsługa klienta, nie robi nic, żeby klientowi pomóc odzyskać pieniądze za zniszczoną przesyłkę. Za zwrot zniszczonego towaru płaci klient. To już lepiej zamówić kuriera w DPD, przynajmniej czas reklamacji nie będzie wydłużany.

11 de abril de 2025

Dzień dobry,

dziękujemy za skorzystanie z naszych usług. Bardzo prosimy o podanie numeru zamówienia, byśmy mogli zweryfikować tą sprawę.

Zespół Globkurier

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais