Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har brugt Maria i flere år og er SÅ tilfreds. Mit hår har aldrig været flottere, både pga. klipning men også pga. produktvalg. Hyggelig salon med tid til kunden. Meget fair priser. Så lækkert me... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

BYENS BEDSTE !! Jeg har nu været ved Maria nogle gange og det går langt udover blot en frisørsalon! Pigerne er så vidunderlige og søde, samt er de mega professionelle og dygtige! De kan det hele o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige fået den skønneste klipning af søde Maria! Maria er bare sindssyg dygtig til at klippe og style! Sætter vildt meget pris på, at når jeg fortæller hvad jeg godt kunne tænke mig, kommer Mari... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Cabeleireiro
  2. Salão de Beleza
  3. Sobrancelhas
  4. Técnico em Extensão Capilar
  5. Loja de produtos para cabelo
  6. Estilista

Escrito pela empresa

Gloss & Glow er en professionel og luksuriøs frisør i Odense beliggende i rolige omgivelser med en afslappende atmosfære og tid til hver enkelt kunde. Vi er stolte af vores håndværk og vores værdier omfatter kvalitet, velvære og selvforkælelse. Vi har gjort meget ud af, at udarbejde forskellige pakkeløsninger, fordi vi gerne vil gøre det simpelt for vores kunder. På den måde er der ingen overraskelser i prisen, når alt er inkluderet i pakken du vælger, for at skabe dit drømmehår. Vores spidskompetencer er især coloration i form af balayage, babylights, reflekser og anden farve. Vi mestrer alle teknikker og sørger konstant for at holde os opdateret på nye trends.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Bedste oplevelse

Jeg blev i dag klippet og farvet af Emilie, og hun er simpelthen så god! Hun forstår virkelig, hvad jeg ønsker, og hun er både venlig, behagelig og enormt omhyggelig i sit arbejde. Man føler sig fuldstændig forstået og godt taget hånd om fra start til slut. Resultatet er blevet så flot, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Derudover er det en super lækker salon, som er virkelig rar at komme i. Jeg glæder mig allerede til næste gang, jeg skal klippes og farves af hende igen. De varmeste anbefalinger herfra! ❤️

27 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har brugt Maria i flere år og er SÅ…

Hyggelig salon med tid til kunden. Meget fair priser. Så lækkert med en fin lille bakke med kaffe og vand.

10 de fevereiro de 2026

Fantastisk

Har i dag været så heldig at få ordnet hår, ved den sødeste og dygtigste Emilie! Mit grimme hjemme farvet mørke hår er nu lysnet til ug! Jeg er mere end tilfreds 🥳

2 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Føler mig altid som en million

Føler mig altid som en million, når jeg været i Marias hænder! Der er styr på det hele, og man kan altid forvente sig en hyggelig snak og at servicen er i top. Fik anbefalet salonen af en veninde, og jeg vil altid anbefale den videre!

Både min kæreste og jeg bliver klippet her, og han kommer også altid hjem og ser knivskarp ud! Så både herre- og dameklip er mere end godkendt.

13 de janeiro de 2026

BYENS BEDSTE !

BYENS BEDSTE !!

Jeg har nu været ved Maria nogle gange og det går langt udover blot en frisørsalon! Pigerne er så vidunderlige og søde, samt er de mega professionelle og dygtige! De kan det hele om det er curly girl, extensions, farvebehandlinger, klipning så er de så mega faglig dygtige og kan ikke få armene ned over hvor skøn energien er i salon! Det er hyggeligt og så rart! KÆMPE FAN!!!!

15 de dezembro de 2025

Super god oplevelse!

Jeg har haft mild frisørskræk i størstedelen af mit liv og var ikke blevet klippet (andet end af mig selv) i 10 år. Det var en super god oplevelse og jeg blev guidet i hvordan jeg fremadrettet kan passe bedre på mit hår. De er super gode til at lytte til hvad man ønsker, så oplevelsen var slet ikke grænseoverskridende.

18 de novembro de 2025

De bedste frisører i Odense

De bedste frisører i Odense. Jeg er aldrig blevet klippet og farvet pænere! Det er simpelthen de mest dygtige og passionerede frisører. Man er ikke i tvivl om at de begge går op i detaljerne og der bliver virkelig kredset om hver en kunde. Super hyggelig atmosfære og lækre drikkevarer og snacks. De får min varmeste anbefaling.

12 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig stærke i deres meget høje faglighed

Top service og top professionelle frisører, både Maria og Julie. De er så perfektionistiske og ærkære, og deres faglighed er så høj. Jeg har været fast kunde i 3 år, fulgt dem fra før de åbnede denne lækre salon. Mit ødelagte hår (pga blegning) blev reddet pga dem, og mit hår er så sundt igen, uden det var uudholdeligt. Jeg har virkelig fundet den bedste frisør salon, og lykken er, at jeg er lige tryg ved både Maria og Julie. Og så er bonus oplevelsen de lækre drikke OG hovedbunds massagen, ved vask. Kommer hver 4. uge og det er månedens wellness oplevelse.

13 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og dygtig frisør

Blev mødt af en rigtig sød frisør, som var klar til at hjælpe en meget ubeslutsom kunde (mig).
Jeg fik god sparring, hårvask med en lækker lille hovedbundsmassage og et glas hyldeblomst saft (de har mange forskellige drikkevare man kan vælge imellem).
Hun var god til, at spørge ind til hvordan jeg kunne lide den nye frisure og rettede efter ift min feedback.
Til slut stylede hun mit hår og viste hvordan jeg kunne gøre det selv.

Tak for en god oplevelse - kommer helt sikkert igen!

19 de maio de 2025

Odenses bedste frisør

I dag var mit andet besøg hos Gloss & Glow frisør i Odense, og jeg har ikke en eneste klage.

Jeg blev klippet af Maria begge gange, og det har simpelthen være helt fantastisk begge gange. Atmosfæren er hyggelig og professionel, der er lækre forfriskninger undervejs, og der bliver virkelig, virkelig lyttet, når man fortæller hvad man gerne vil.
Maria var ligeledes flink til at give råd og vejledning, så man kan passe på sit hår bedst muligt.

Min første gang derinde var også første gang jeg havde været til frisør, uden at tage derfra med en fornemmelse af, at der var noget galt med frisuren. Det var samme oplevelse jeg havde idag. Jeg ville anbefale denne frisør salon til alle, der ligesom jeg gjorde før, springer fra frisør til frisør fordi det aldrig helt bliver som man vil have det. Man får det præcis som man vil, hos Gloss & Glow.

13 de janeiro de 2025

De bedste frisører i Odense

De bedste frisører i Odense finder man helt sikkert hos Gloss&Glow. Både Maria og Julie er super professionelle og gør alt for at man får den bedste og mest luksuriøse frisøroplevelse. Det er total selvforkælelse i deres smukke lokaler. Absolut bedste anbefaling herfra 🌟🌟🌟🌟🌟

21 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk frisørsalon med de sødeste…

Fantastisk frisørsalon med de sødeste frisører. Det er en meget lækker og flot salon, hvor man føler man virkelig bliver forkælet. Har nu været der 2 gange og har simpelthen fået topklasse behandling og vejledning til en rigtig god pris.

Har helt sikkert fundet min nye, faste frisør 😍

23 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Første besøg men ikke sidste besøg

Udstyret med tykt hår og masser af krøller kan det være svært at finde nogen, der kan klippe det ordentligt. Jeg tog en chance og fortrød det ikke. Brugte en time i Julies kyndige hænder og hun var supergod til at lytte til, hvad jeg forestillede mig, men også byde ind med hendes forslag og bud på, hvad der skulle/kunne gøres. Og jeg gik derfra med lige det, jeg havde forestillet mig.

9 de agosto de 2024

Bedste frisør i Odense

Jeg synes altid, det er svært, når man har helt blond hår, at finde en frisør man virkelig stoler på og samtidig laver et flot resultat.
Men det gør Gloss&Glow! De er sindssygt søde og imødekommende, professionelle og dygtige, kommer med deres ærlige og faglige mening for at beskytte ens hår og holde det sundt, men samtidig gøre det helt perfekt lyst/blond, som jeg ønskede.
Kæmpe anbefaling, bedste frisør jeg har været ved <3

1 de agosto de 2024

5-stjernet anbefaling!

Har lige fået den skønneste klipning af søde Maria!
Maria er bare sindssyg dygtig til at klippe og style! Sætter vildt meget pris på, at når jeg fortæller hvad jeg godt kunne tænke mig, kommer Maria med sin professionelle holdning og vurdering som helt tydligt har rod i hendes store kendskab til hår - og så er hun tilmeld virkelig godt selskab :D
Det er en lækker salon, dejlig kaffe og fede produkter - jeg kommer uden tvivl tilbage og vil klart anbefale Gloss & Glow!

4 de julho de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais