Park by Søndergade Avaliações 53

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kære team Salon Søndergade. Som altid rigtig god klipning af min ikke særligt prangende hårpragt. Synes trods mængden af hår på gulvet, at jeg nærmest kan gå fra jer med en frisure, der får håret til... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var simpelthen SÅ taknemmelig for at blive budt varmt velkommen i salonen uden varsel, da jeg blev brændt af af en anden frisør i byen på min bryllupsdag. René og Delma tog imod mig og lavede en s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rene formår at klippe til perfektion hver gang, jeg havde derfor heller ingen problem med at smide de lange lokker i hans kyndige hænder til fordel for noget mere kort og forårsagtigt. Tak for altid... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fik desværre en dårlig oplevelse inde hos salon Søndergade i fredags. Har ellers altid været godt tilfreds. Den pågældende frisør virkede træt og initiativløs. Fik ikke stylet eller sat håret efter... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Cabeleireiro Unisex
  2. Barbearia
  3. Cabeleireiro

Escrito pela empresa

Park by Søndergade ligger i Odense centrum, vi hjælper med og få dit hår til og stå helt skarpt, om du er en mand, kvinde, ung, gammel eller studerende

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Værste klipning i mit liv

Jeg har aldrig i mit 30årigt lange liv, med utallige frisørbesøg, fået en værre klipning end dette sted. Valgte udelukkende stedet, fordi jeg så at de donerede afklippet hår til et godt formål, og jeg skulle klippes fra langt hår til kort page, så der var nok at donerer. Allerede da jeg var inde til klipning første gang, blev jeg ved med at påpege til frisøren at frisuren var skæv og at jeg ikke var tilfreds. Hun blev ved med at sige at det bare var sådan mit hår groede og at det ikke var noget hun kunne rette på (på trods af at det er en frisure jeg har haft mange gange før uden at det har været sådan). Jeg kunne godt fornemme at hun var tidspresset, så jeg blev sendt hjem og fik af vide at jeg kunne komme tilbage til en retning hvis håret ikke "faldt på plads" af sig selv. Da jeg kom hjem så jeg at nakken også var klippet helt forfærdeligt med en slags "udhuling" midt på håret, hvilket alle der så min frisure også påpegede. Så jeg kom tilbage ugen efter til en retning, hvor hun først påstod at det bare var ting jeg bildte mig selv ind og så derefter anderkendte at det ikke var klippet så godt og hun ville rette det til. Men i stedet for kun at rette det i nakken, da jeg egenlig var tilfreds med håret foran, (udover at det stadig ikke var lige langt på begge sider), begyndte hun at klippe ind i håret fra alle sider af. Det har så resulteret i at håret er helt tottet og med tomme huller hist og her der får håret til at se usammenhængende ud, og ligner et børnehavebarn der har fået fat i en saks. Oven i det hele så skulle jeg endda betale 620kr frem for de 415kr de skilter med på deres hjemmeside. Et gebyr for "langt til kort hår" som de først nævner når jeg står ved kassen og er ved at betale. Alt i alt en forfeædelig oplevelse hele vejen igennem. Og efter hele den oplevelse er mit hår blevet så kort at jeg nu kun kan vente på at det gror lidt ud for at kunne få det klippet ordentligt et andet sted

19 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Første gang jeg er derinde og det er…

Første gang jeg er derinde og det er ikke sidste gang, jeg skal derind og have ordnet hår ved Sanne. Super sød og lytter til, hvad man har af ønsker og kommer også med forslag til hvordan ens hår kan klippes og kommer med gode råd til, hvordan man selv kan style sit hår. Så varme anbefalinger herfra

4 de agosto de 2025

Verdens bedste frisør

Verdens bedste frisør - fuldt tilfreds gennem mange år. Kan varmt anbefales.

12 de dezembro de 2024

Resposta de Park by Søndergade

Tusind tak Merete for de store ord.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Salon Søndergade er en super frisør

Salon Søndergade er en super frisør - hvor min frisør er jordens dejligste mand og ikke mindst en verdensklasse frisør👍
Her er altid smil og godt humør❤️
Alle medarbejderne i salonen er dygtige til at klippe både børn og ‘vanskelige’ kvinder, som mig😘

29 de novembro de 2024

Tak Charlotte

Tryg og god oplevelse

Tryg og god oplevelse. Første besøg hos frisøren og bestemt ikke sidste gang. Blev klippet af elev, som gjorde arbejdet til UG!

12 de setembro de 2024

Resposta de Park by Søndergade

Vi glæder os til og se dig igen

En ærgelig oplevelse

Den pågældende frisør virkede træt og initiativløs. Fik ikke stylet eller sat håret efter klipning. På trods af opfordring.
En ærgelig oplevelse.

9 de agosto de 2024

Resposta de Park by Søndergade

Vi har desværre ikke dit navn i vores kunde
Register, så måske slet ikke vores salon du har været i!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais