excellent non sticky daycream with SPF50. No need to use additional suncream anymore. Just waiting to try the Mist SPF50, ordered today.
Veja o que dizem as avaliações
Inmiddels de spf dagcreme, spf mist en nachtcreme in mijn dagelijkse routine. Erg tevreden over alledrie de producten, prettig in gebruik en leuk geprijsd.
De minerale zonnefilters en clean ingrediënten trokken me direct aan omdat je dit niet vaak ziet bij een crème met SPF 50. Het zit ook in een handige verpakking. De crème zelf mag nog iets luchtiger... Ver mais
Ik ben hem nu een week aan het smeren, dus veel van resultaat kan ik nog nie meegeven. Wat ik wel kan zeggen is dat het prima is aangekomen, en dat het helemaal gemakkelijk is in gebruik. Smeert hee... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij Glowth geloven we dat échte skincare begint bij bescherming. Onze missie is simpel maar krachtig: SPF hoort de basis te zijn van elke skincare-routine. Met onze clean & effectieve formules helpen we huidbewustzijn vergroten en willen we een nieuwe standaard zetten voor dagelijkse verzorging.
Informações de contato
Veenendaal, Holanda
- info@glowthskincare.nl
- glowthskincare.nl
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
3 topproducten
Inmiddels de spf dagcreme, spf mist en nachtcreme in mijn dagelijkse routine.
Erg tevreden over alledrie de producten, prettig in gebruik en leuk geprijsd.
non sticky daycream with SPF50
Lekkere creme
Lekkere creme, zonder waas, niet dik, trekt lekker in, geen zweetcreme, heerlijk, ook de nachtcreme
Fijne zachte
Fijne zachte, goed smeerbare spf 50. Hydrateert bovendien. Prikt niet in de ogen.
Perfect
Perfect! Smeert fijn, voelt rijk maar niet vet, absoluut geen witte waas, ruikt best neutraal en niet te vergeten een erg leuk en handig flesje, ook om mee te nemen. Was ook vliegensvlug binnen.
Tevreden!
Lichte, goed insmeerbare zonnecrème. Perfect voor onder make-up. Goede communicatie. Ik bestel nog bij.
Superfijne dagcreme met een hoge spf
Superfijne dagcreme met een hoge spf. Smeert gewoon fijn, is dun en licht. Dat zie je niet vaak bij zo'n hoge spf.
Ik zit in de overgang en wil mijn gezicht beter beschermen nu ik ouder wordt, Glowth is daar perfect voor!
Ik heb glow leren kennen
Ik heb glow leren kennen . Ik ben super positief en zou het niet meer kunnen missen. Ik gebruik het dagelijks, trekt snel in, geen witte waas en goede zon bescherming
Crème blijft lang zitten
Crème blijft lang zitten, de huid reageert er goed op en er blijft geen witte waas achter. Prijs-Kwaliteitverhouding is prima
Alles klopt
Alles klopt. De levertijd, communicatie, en een fijn product.

Resposta da Glowth Skincare
De levering is prima verlopen
De levering is prima verlopen, goed en netjes verpakt.

Super fijn!!
Heel tevreden over de dagcrème van Glowth Skincare.
Ook de nachtcrème is heerlijk zacht. Echt een aanrader.
Wanneer je vragen hebt wordt er heel snel en vriendelijk gereageerd.
Ik zou de producten iedereen aanbevelen.

Heerlijk smeerbare crème
Heerlijk smeerbare crème. Zo fijn dat ik niet meer altijd met een tubetje zonnebrand in de tas hoef te lopen. Laat geen witte waas achter en lijkt goed tegen de zon te beschermen.
Bezorging volgens afspraak. Helemaal tevreden.

Resposta da Glowth Skincare
Ik gebruik dit pas sinds kort
Ik gebruik dit pas sinds kort. De creme smeert fijn uit, laat geen witte waas achter en beschermt mijn gezichtshuid goed. Ik heb een gevoelige huid en deze reageert goed op Glowth Skincare.

Fijne creme
Fijne creme. Smeert lekker uit en voelt goed aan.

Fijne crème
Fijne crème, brengt makkelijk aan zonder witte waas.

Top product
Vindt het echt een mega fijne dag/zonnecrème ben echt verrast

Resposta da Glowth Skincare
Ik heb de crème nog maar eenlpaar keer…
Ik heb de crème nog maar eenlpaar keer gebruikt maar ben tot nu toe zeer tevreden.

Fijne crème
Fijne crème. Trekt snel in en is ook prima samen met minerale make up te gebruiken. Mijn dochter heeft een erg gevoelige huid en verdraagt deze crème ook heel goed.

Resposta da Glowth Skincare
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.