Gebruik sinds kort de Glowth spf50 dagcrème, de nachtcrème en de spf50 spray. Ben enthousiast over alle drie, de dagcrème is ligt en voelt goed op de huid, niet plakkerig maar zacht. De nachtcrème is... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Snelle levering. Fijn product. Aantrekkelijke verpakking. In de beschrijving op de verpakking is mij niet helemaal duidelijk of dit alleen zonbescherming is, of ook een dagcrème wat bij de aankoop... Ver mais
I’ve been using this SPF 50 day cream for a while now and I’m very happy with it. It spreads easily, absorbs well without feeling greasy, and has a pleasant neutral scent. It provides excellent sun... Ver mais
Smeert goed uit en laat geen vettige glans achter, zoals bij vele andere merken Weet niet echt of het voldoende bescherming biedt.
Detalhes da empresa
Bij Glowth geloven we dat échte skincare begint bij bescherming. Onze missie is simpel maar krachtig: SPF hoort de basis te zijn van elke skincare-routine. Met onze clean & effectieve formules helpen we huidbewustzijn vergroten en willen we een nieuwe standaard zetten voor dagelijkse verzorging.
Informações de contato
Veenendaal, Holanda
- info@glowthskincare.nl
- glowthskincare.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Heel fijne crème
Heel fijne crème, plakt niet en prettig onder foundation!
Heel blij mee.

Ik was echt sceptisch
Ik was echt sceptisch, een fijne dagcrème met spf 50, ik geloofde er niet in. Nu op wintersport met veel zon moet ik bekennen dat ik het een heel fijn product vind. Hydrateert goed en idd een goede bescherming tegen de felle zon. Zelfs de mannen gebruiken het. ‘s morgens en tijdens de lunch volstaat om het verbranden te voorkomen.

Ben er tevreden over
Ben er tevreden over , ik heb echter nog maar enkele dagen in gebruik , maar tot hier toe oké

Resposta da Glowth Skincare
Reageer goed op deze crème met mijn gevoelige huid
Ik heb een droge gevoelige huid, maar op deze crème reageer ik heel goed. De crème wordt goed opgenomen zonder witte waas. Ik ben heel tevreden!

Resposta da Glowth Skincare
Smeert goed laat geen witte waas achter

Prima product
De bestelling van gemakkelijk en heel snel geleverd

Fijne skincare
Fijne skincare. Laat geen witte waas achter en glimt niet.
Had het de volgende dag al in huis 🤗

Fijne huid bescherming
In het begin had ik mn twijfels over deze crème, maar wat is het een fijn product, goede en fijne dagcreme en tegelijk goed beschermd voor de zon, crème smeert héérlijk uit en trekt snel in, mijn vorige crème was veel vetter en glimmender, maar deze blijft mooi mat, kortom top product zonder rommel voor een eerlijke prijs.

Prima
Ik gebruik het nog maar kort maar het trekt goed in. Je hoeft niet veel te gebruiken. Ben benieuwd over een paar weken maar voor nu heel tevreden.

Heel fijne créme
Heel fijne créme, smeert goed uit en trekt snel in. Totaal niet het gevoel dat er SPF in zit.

Resposta da Glowth Skincare
Glowth is a fine product !
Glowth is a fine product. Smells fine en feel fine!

Het bedrijf is betrouwbaar
Het bedrijf is betrouwbaar. Doet wat er op hun site staat. Product past niet bij mijn huid en heb dit in een review doorgegeven. Op mijn review kreeg ik antwoord en product kon ik houden en het aankoopbedrag werd gelijk teruggestort. Betrouwbaar bedrijf en een mooi product.

Een heel fijn product
Een heel fijn product. Een klein probleempje met een kapotte dop helemaal fijn opgelost. Gewoon een nieuwe fles gekregen. Dat is top service.
Daniela
Fijne dagcrème die snel intrekt en mijn huid de hele dag comfortabel laat aanvoelen. Geen zwaar of plakkerig gevoel.
Makkelijk besteld en zeer snel in huis
Makkelijk besteld en zeer snel in huis. De volgende dag al. Fijne crème
Snel en betrouwbaar
Na bestelling goed geïnformeerd over product verzending. Snelle levering