Jag beställde 6 st borsthuvuden den 3:e maj 2023, och har fortfarande inte fått paket. I mejlet som jag fick, står det att "Din försändelse är redo att skickas", inga uppdatering på 1,5 månader.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Var lidt skeptisk grundet anmeldelserne..Men Jeg bestilte og fik varen uden problemer 2 dage senere. Selve tandbørsten har et super lækkert design og viberer meget lydsvagt, dog en smule mere hig... Ver mais
A empresa respondeu
1 star is the best I can give. I am beginning to believe this company has gone bankrupt. They do not answer emails or give delivery date for prepaid products. I would like to return everything but the... Ver mais
Anbefaler denne tandbørste til alle. Min tandlæge troede jeg havde været MEGET flittig med tandtråd siden sidst ( kæmper med tandsten). Stort set intet plus sund tandkød. Hurtig levering og konkurren... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
GoBrush er et innovativt brand, der har specialiseret sig i tandbørster med sonisk teknologi. Vores nyeste og mest effektive elektriske tandbørste - SonicPower X10 - skubber vand og tandpasta under tandkødslinjen for en dybere og mere effektiv rengøring, end man kan opnå med en almindelig tandbørste.
Informações de contato
Karupvej 7, 1A, 8000, Aarhus, Dinamarca
- info@gobrush.dk
- gobrush.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Den absolut bedste el tandbørste
Den absolut bedste el tandbørste. Let at holde og let at bruge for hele familien. Lækkert design uden overflødig emballage.

Resposta da Gobrush
Har brugt min Gobrush i snart to…
Har brugt min Gobrush i snart to måneder nu. Den virker ubeklageligt og kom med posten få dage efter bestilling.

Kanon Produkt
Tandbørsten kom kort tid efter bestilling. - Fungerer absolut som den skal!
Kan helt klart anbefales

Kvalitetsprodukter...
Hurtig levering af børstehoveder til tandbørsten Tony, som jeg er meget glad for, at jeg har købt.

Resposta da Gobrush
Køb endelig den tandbørste helt fantastisk
Vi købte vores tandbørster hos gobrush vi var lige skeptiske men det er det bedste køb vi har lavet længe. De holder såå godt strøm og jeg går til tandrens hver 3 mdr men må sige at det behøver jeg måske ikke mere mine tænder føles sååå rene og poleret som efter en tandrens og det samme siger min mand glæder mig til at høre om tandlægen ser nogen ændringer næste gang. Tak for en god tandbørste. Vh simone

Resposta da Gobrush
Har ikke modtaget det jeg bestilte
Har ikke modtaget det jeg bestilte.
Får intet svar når jeg kontakter firmaet.
:-(
Det skal lige tilføjes at jeg meddelte firmaet at jeg fortrød mit køb og ville have mine penge tilbage. Det fik jeg efter nogle dage. :-)
Fantastisk god tandbørste
Fantastisk god tandbørste , dejlig at holde på , og resultatet af tandbørstningen er virkelig perfekt.

Resposta da Gobrush
Fantastisk produkt og super hurtig…
Fantastisk produkt og super hurtig levering 🇩🇰

Hurtigt levering.
Hurtigt levering.
Jeg har brugt tandbørsten i 5 dage nu og er ganske tilfreds med produktet.

Resposta da Gobrush
Jeg bestilte tandbørsterne for 14 dage…
Jeg bestilte tandbørsterne for 14 dage siden der står der går ca 3 dage i har trukket pengene men jeg har intet hørt jeg har prøvet at ringe sad i kø i 55 min og blev derefter kastet ud hilsen Johnny
Lækker tandbørste som lever op til…
Lækker tandbørste som lever op til beskrivelsen og super hurtig levering!

Resposta da Gobrush
Super hurtig levering og virkelig god…
Super hurtig levering og virkelig god tandbørste!🥳
Bestemt et godt køb.

Rigtig godt produkt.
Fantastisk god tandbørste fra TONY.
Smart med at man kan lave et abonnement på børstehoveder.

Bestilte fire børstehoveder
Bestilte fire børstehoveder, som kom godt en uge efter bestillingen.

Meget tilfreds
Jeg har brugt min Tony tandbørste i et år nu, og har seriøst aldrig haft pænere tænder 😁 Det er nemt at børste tænder med deres elektriske tandbørste, som ligger godt i hånden, og deres mulighed for abonnement på tandbørstehoveder, gør, at jeg rent faktisk får skiftet dem. Hurtig fragt ovenikøbet.

Super effektiv tandbørste
Super effektiv tandbørste, når man venner sig til lyden

Resposta da Gobrush
Hold jer langt væk fra det firma!!
Nu flere måneder efter at 3 ud af 3 tandbørster var defekte, har vi endnu ikke fået penge retur, eller nye tandbørster. Jo, var så ‘heldig’ at modtage 2 tandbørster idag, hvoraf den ene var forkert. Det er efter flere måneders mailkorrespondance frem og tilbage. Det er det værste jeg har oplevet. Fuldstændig udueligt fra ende til anden, både produkt og ‘service’. Hold jer langt væk fra det firma, det er tæt på at være fup.
Super godt produkt!
Rigtig gode tandbørster👏 Man skal lige vænne sig til en anderledes lyd og fornemmelse ift andre elektriske tandbørster (kommer fra Alm oral b med roterende hoved). Men tænderne føles mærkbart renere.
Hurtig levering og god kundeservice.

Resposta da Gobrush
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.