Ingen stjerner til GoDream, fik en julegave til et luksus spaophold og det er mega besværligt at få indløst meget rodet hjemmeside og ekstra betaling opkræves for nogle virkelig dårlige hoteller. Meg... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hold jer langt væk fra det firma. Gavekortene er ekstremt besværlige at indløse. Først skal man oprettes på go Dream og aktiverer gavekort med en masse koder, så skal på deres side downloade vochers e... Ver mais
Dette virker som lite seriøst opplegg. Fikk gavekort som jeg ville innløse 26.12, ble oppgitt at det tok 2-3 dager. Venter enda 04.01… Pøvde å ringe tlf som er oppgitt, men det er jo ute av drift.... Ver mais
Ventet 2 måneder (til nå) på kinobilletter, og forsatt ikke fått dem. Har snakket med 2 ulike ansette på mail, som skrev til meg en gang, men svarer ikke når jeg skriver tilbake. Ingen problem med gav... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Hos GO DREAM lever og ånder vi for opplevelser. Vi tenker i opplevelser, drømmer om oplevelser og lever ut dem. Vi har gjort det til vår missjon å samle et stort sortiment av forskjellige opplevelser, det vi håper kan gi deg inspirasjon og mulighet, at du også kan krydre tilværelsen din og leve ut drømmen.
Informações de contato
Sortedam Dossering 55, 2100, København Ø, Dinamarca
- +47 219 84 606
- info@godream.no
- godream.no
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kjempegod service fra Go dream😁
Kjempegod service fra Go dream😁
På grunn av coronasituasjonen har vi ikke fått brukt vårt gavekort, men fikk forlenget fristen uten problemer.
Det setter vi pris på😁

Go Dream - værdiløst
Opdateret igen!
Dejligt at modtage en gave.
Trals at den efterfølgebde taber voldsomt i værdi, med henvisning til urimelige høje administrationsomkostninger hos Go Dream - tabte tæt på 50% i værdi da det skulle indløses.
Usmageligt.
Lidt yderlige til eftertanke - fødekæden er lang:
1 Go Dream
2 Forhandler
3 Underleverandør
4 Leverandør
De skal alle sammen lave forretning, og på hvad?
Gavekortes pålydende var 1199 kr
Leverandøren har skrevet følgende:
“ Hej
Ja, på alle gavekort fra Go Dream er der et ankomst tillæg på kr. 500,-
Venlig hilsen/kind regards“
ANBEFALING:
Returner gavekortet omgående og få pengene, og bestil dit ophold direkte.
Der er absolut ingen værdi i at alle de nævnte led skal leve af det andre har tiltænkt dig - !
HÅBLØST KONCEPT - BRUG DET ALDRIG
“kan komme tillæg ...”
Skal forståes: værdiforringelse må påregnes .... SVINDEL

Resposta de GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Vi har fået gavekortet som gave og…
Vi har fået gavekortet som gave og troede, ligesom med smartbox at gyldigheden var uendelig. Er virkelig skuffet over det ikke kan fornyes, føler det er tyveri fra jeres side, føj i tjener mange penge på det uden folk får hvad de har betalt for. Vil ALDRIG anbefale eller købe til mig selv eller andre!!

Meget skuffende
Meget skuffende, at man ikke kan forny en oplevelse, når den er udløbet.

Resposta de GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Umuligt at finde ud af hvor gavekort kan bruges
Det er umuligt at finde ud af hvor man kan bruge sit biografgavekort.

Resposta de GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Aldrig mere noget derfra..
Aldrig mere noget derfra... så dårlig kundeservice, kan man jo også se på Jeres anmeldelser slut med det.

Kundeservice
Kundeservice, veldig bra.
Innløsing av gavekort, rotete og komplisert.

Resposta de GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Man kan desværre ikke give minus-point
Man kan desværre ikke give minus- stjerner.
Sjældent dårligt web-site. Brugervenlighed er vist "en by i Rusland" for jer.
Og når man så endelig har fundet det man søger efter, og har fået brugt en del af gavekortet - Ja, så får man ikke mindre end 3 ligegyldige mail fra jer - dog ikke det, man har brug for - nemlig den kupon, man skal bruge til reservation og dokumentation. Vælger man så at følge anvisningen vedr. booking - ja så går det da helt galt. Man kommer ikke videre - man bliver ganske enkelt "hængende" på siden.
Virkelig dårligt. Måske skulle I forbi et web-bureau, og lære noget om UX.
Og så er det i øvrigt alt for dyrt at benytte jer.
Man kan jo sagtens købe samme vare / ydelse billigere direkte hos leverandørerne.
I alle tilfælde kan man ikke anbefale jer overhovedet.
Samme historie som så mange andre
Samme historie som så mange andre - udløbet gavekort og intet at stille op. Det er sgu ikke god kundepleje. Og yderst skuffende!!!

Resposta de GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Jeg skulle ta med mine barn på kino en…
Jeg skulle ta med mine barn på kino en søndag ettermiddag og skulle bruke gavekortene de fikk til jul (siden det er vanlig at man kan bruke gavekort akkurat når det passer deg), men etter mye lesing på siden til godream fant jeg ut at jeg måtte sende en mail til dem om at jeg ønsker å bruke dem på kino og jeg skulle få en mail (innen 5 min) med nye gavekort som kunne brukes på den kinoen vi skulle på. Men nå har det gått en time og ingen svar fra godream og vi kan ikke gå på kino som planlagt!! Helt syk dårlig at man ikke kan bruke gavekort direkte på det man vil og når man vil?!

Resposta de GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Tænk at man ikke kan gøre noget fordi…
Tænk at man ikke kan gøre noget fordi et gavekort er 3 uger for gammelt. Det er dårlig stil.

Dårlig og useriøst tilbud
Vi fikk et gavekort fra Go Dream. No. Da vi skulle bestille 2 times matopplevelse i Oslo viste det seg at det var meget vanskelig å komme i kontakt med de som hadde ansvar for det. Ringte til Sverige for å få telefonnr. til de som var ansvarlig i Norge (Oslo). Da de ringte fra Oslo snakket de så dårlig engels at vi bar om at de skulle sende oss en Mail hvor vi ønsket bekreftelse på en av de dagene vi kunne. Den mailen kom aldri. Da vi prøvde å ringe opp igjen, var telefonen ikke i bruk lenger. Et meget dårlig og useriøs tilbud.

Gyldighedsperioden er for kort
Gyldighedsperioden er for kort. Begge gange jeg har fået biograf-gavekort fra GoDream, er de udløbet.
Jeg fik et til sidste jul, som jeg ville bruge i dag d. 4. januar. Det var 14 dage for sent.
Hvis man køber et gavekort af Nordisk Film er fristen på 3 år, modsat 1 år hos GoDream. Det vil jeg altså anbefale folk at gøre i stedet.

Resposta de GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Go Dream keeps your money if you don't redeem a gift card in time!
By reading other reviews of Go Dream here at TrustPilot I realize that I am not the only one who find Go Dream's business practice deeply problematic.
On 26th December 2018, we received a cinema gift card from Go Dream worth DKK 299 (about EUR 40).
We tried to activate it just one year after on 25th December 2019, to find that the 12-month expiry date of the gift card was from the date of purchase.
We have no idea when before 26th December 2018 the gift card was purchased, but it was probably about 1 month before.
This means we received a gift card only with about 11 months validity thus already expired around November 2019.
We contacted Go Dream to inquire if this could really be true which they confirmed.
Using this practice Go Dream can put the DKK 299 directly in their pockets with 100% profit.
In my opinion this is highly critisisable way of doing business.
I would definitely warn you to purchase any gift cards with Go Dream!

Resposta de GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Arrogant behaviour from the company…
Arrogant behaviour from the company side.
Have got my gift card as Christmas gift with the expiration date 2 years. 2 years have not passed yet when I wanted to use it from the day I have recieved , but it expited becouse it was bought in November, but given in December. HOW ON EARTH I WOULD KNOW IT?
0 Understanding from the company side and unwillingness to do something. On top of it - not a great selection list of providers. So overpriced and also ARROGANT!

Resposta de GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Der er ganske enkelt for kort…
Der er ganske enkelt for kort holdbarhed på jeres oplelsesgaver.

Kunne jeg give 0 stjerner
Kunne jeg give 0 stjerner, gjorde jeg det. Jeg sidder med et gavekort, der ikke kan aktiveres. Vi fik det i julegave sidste år, men da butikken ikke har aktiveret det ved salg, kan det ikke anvendes. Svaret fra Go-dream er, at vi skal fremskaffe kvittering. Det kan vi ikke - og gavekortet er derfor ubrugeligt. ØV. Jeg vil anbefale at man i stedet for disse boxe køber direkte gavekort eller giver penge, så man ikke ender med ubrugelige gavekort!

Super service
Jeg havde lavet en fejl i adressen og blev kontakt, inden de fik sendt det til den forkerte modtager - super service

Resposta de GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Bunnrekord på kundeopplevelse - Styr unna!
Usannsynlig tunvint løsning for kinobilletter på Odeon Kino. -Må logge seg inn på GoDream, for å få info om å skrive mail til Danmark og oppgi masse opplysninger, får så mail tilbake med ny runde med innlogginger for å få et gavekortnummer som så skulle limes inn i Odeon sin app, og så viser det seg at selv om det var et kinogavekort for to, dekkes bare én billett pr bestilling. MAKAN til dårlig brukeropplevelse!

Resposta de GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.