Ingen stjerner til GoDream, fik en julegave til et luksus spaophold og det er mega besværligt at få indløst meget rodet hjemmeside og ekstra betaling opkræves for nogle virkelig dårlige hoteller. Meg... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hold jer langt væk fra det firma. Gavekortene er ekstremt besværlige at indløse. Først skal man oprettes på go Dream og aktiverer gavekort med en masse koder, så skal på deres side downloade vochers e... Ver mais
Dette virker som lite seriøst opplegg. Fikk gavekort som jeg ville innløse 26.12, ble oppgitt at det tok 2-3 dager. Venter enda 04.01… Pøvde å ringe tlf som er oppgitt, men det er jo ute av drift.... Ver mais
Ventet 2 måneder (til nå) på kinobilletter, og forsatt ikke fått dem. Har snakket med 2 ulike ansette på mail, som skrev til meg en gang, men svarer ikke når jeg skriver tilbake. Ingen problem med gav... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Hos GO DREAM lever og ånder vi for opplevelser. Vi tenker i opplevelser, drømmer om oplevelser og lever ut dem. Vi har gjort det til vår missjon å samle et stort sortiment av forskjellige opplevelser, det vi håper kan gi deg inspirasjon og mulighet, at du også kan krydre tilværelsen din og leve ut drømmen.
Informações de contato
Sortedam Dossering 55, 2100, København Ø, Dinamarca
- +47 219 84 606
- info@godream.no
- godream.no
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Udløbet gavekort til go Dream
Vi har fået et gavekort til go Dream i gave. Det fik vi forlænget 3 måneder og så blev Danmark lukket ned for barer og restauranter. Nu er det desværre udløbet og vi har ikke kunnet komme igennem til go Dream hverken pr telefon eller mail.
Tænker at mange er i sammen båd.
Håber snart vi hører noget.
Kan ikke indløse gavekort og kan ikke…
Kan ikke indløse gavekort og kan ikke komme i kontakt med kunde omsorg har prøvet i 3 dage. ØV.....
Har lige talt med den sødeste pige på…
Har lige talt med den sødeste pige på Go' dream
har fået et åbent gavekort, da vores er udgået, super service, har købt før hos go'dream og det er ikke sidste gang :-)
Pengemaskine - dårligste kundeservice
Har flere gavekort, som nu er udløbet. Corona gør desværre ikke man kan forlænge det.
Så spred budskabet på alle medier og alt, og del trustpilot at det er den dårligste kundeservice ever. Og så kan I komme med jeres auto svar “du kan kontakte kundeservice” og “det er desværre udløbet så vi kan ikke gøre noget”...
Det er vanskelig å finne fram til…
Det er vanskelig å finne fram til hvilke behandlinger som dekkes av gavekortet, og hvordan det anvendes.

Resposta de GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Virkelig uoverskueligt og besværligt at…
Virkelig uoverskueligt og besværligt at indløse gavekort.
Har prøvet flere forskellige gavekort og det er det samme hver gang.
Man bliver kastet frem og tilbage på hjemmesiden og det er uklart hvad man præcist kan bruge sit gavekort til.
Har også flere gange oplevet at de steder man kommer for at benytte kortet, ved personalet ikke helt hvad de skal stille op med det.
Kan virkelig ikke anbefales.

Forlængelse
Super god service. Fik gavekort forlænget da vi ikke kunne nå at bruge det på grund af Corona. Kan kun anbefales 👍👍 Birgit Christensen

Køb smartboks
Hvis man skal give bokse i gave, så køb dem hos smartboks....De har en god service og kan forlænge efter udløbsdato, kan kun anbefale dem ;-)

Rigtig god service hos 'kundeomsorgen'
Vi havde fået glemt at aktivere min søns gavekort i tide, og skrev til GoDreams kundeomsorg, om vi mon kunne få lov at få det aktiveret alligevel.
Kundeomsorgern svarede hurtigt, og kvitterede ikke blot ved at åbne det, men sendte et nyt med yderligere et år.
Virkelig god service, og langt ud over det forventede.
Det sætter vi rigtig stor pris på!

Tak til IT eksperterne hos Go Dream
Jeg kom til at smide mit gavekort ud og skrev ind til Go Dream, hvor jeg ikke blev garanteret noget i første omgang, men at deres it-team villle tage sig af det. Det lykkedes heldigvis og jeg fik pr mail sendt et nyt elektronisk gavekort. Nu har jeg benyttet det med god tilfredshed, dog kunne jeg ønske at deres hjemmeside var mere brugervenlig, så der i mindre grad opstår misforståelser. Men tak til den IT mand som løste mit problem. Det er jeg glad for.

Gavekort = penge med udløbsdato
Gavekort = penge med udløbsdato
Får man ikke brugt gavekortet inden udløbsdatoen, eks. fordi det er for bøvlet at finde den rigtige "oplevelse" (pris, geografi etc), så har man reelt set smidt pengene i skraldespanden.
Gavekort er sq noget at det dummeste der er opfundet (undtagen for de bondefangere der udsteder dem)

Resposta de GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Løbetid for biograf gavekort på 1 år..
Løbetid for biograf gavekort på 1 år... Køber du i f. Eks i megascope.dk er der 5 år

Mega dårligt
Mega dårligt. De reklamere med biograf i Viborg, men de er ikke tilknyttet biografen Viborg. Så det er falsk markedsføring

Resposta de GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Giv mig nu en god oplevelse tak
Jeg modtog august 2019 5 GoDream gavekort i bryllupsgave og beder om at sende ét retur, da vi ikke kan bruge rejse-gave-kortet. Får at vide af "Kundeomsorg", at det allerede er indløst - selvfølgelig har jeg ikke indløst rejsen. Jeg tænker, det på være hårdt at være medarbejder hos GoDream og endda kalde det kundeomsorg. Det er simpelthen så ringe service. Dbh Hanne

Resposta de GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Hvordan kan man give en udløbsdato der…
Hvordan kan man give en udløbsdato der hedder 1-2 år på biografbilletter? Jeg vil gerne have det først udløber om 2 år så.

Go Dream. En pengemaskine
Go Dream formår virkelig at lave penge på at folk ikke har mulighed for at få benyttet deres produkt, som reelt bare er et stykke pap. Der er ingen forståelse eller imødekommenhed i forbindelse med udløb af dato.
Don't go there.
Go dream somewhere else.

Resposta de GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Dyrt at tabe penge i Corona tid
Når man ønsker pengene retur på en ydelse som ikke lever op til forventningerne og som har for få afgange + adskillige aflysninger så er det ikke i orden ikke at ville returnere pengene. Man får blot at vide de kan bruges på deres øvrige oplevelser. Ingen kundeservice what so ever og slet ikke i denne corona tid. Dato udløb er fortsat det samme og man tvinges derfor. sikre jer i ved hvad det er inden i køber katten i sækken.

Resposta de GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Manglende samfundssind fra Go Dream!
Biografgavekortet er kun gyldigt et år, men eftersom der har været corona-nedlukning i biograferne i 3 måneder i foråret 2020, så forventede jeg som en selvfølgelighed, at gavekortet blev forlænget med 3 måneder!
Men ak, det eneste, der blev forlænget, var min tud!
SNYDT, og desværre kan jeg se, at det gælder for rigtig mange af jer andre også. Usmageligt at man laver forretning på den måde :-(
*****
Som opfølgning på Go Dream's svar må jeg bare konstatere, at hvis gyldigheden ikke var udløbet, så var der jo ikke noget problem!
Jeg opdagede 8 dage for sent, at kortet skulle aktiveres indenfor 1 år (laveste gyldighedsperiode som Forbrugerrådet godkender). Hvis jeg havde nået at aktive gavekortet, så var det gyldigt et år mere!!!
Jeg var 8 dage for sent på den - det erkender jeg - men biograferne var lukket i 3 måneder pga. corona, hvor det ikke just var aktivering af mit biografgavekort, jeg tænkte på!
Jeg er i dag blevet informeret om, at konkurrenten, Smartbox. tilbyder (mod et lille gebyr) at forlænge gavekort 6 måneder EFTER gyldighedens udløb pga. corona. Se det er service og samfundssind!

Resposta de GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Ikke muligt at forny gavekort!
Simpelthen for dårligt med kun ét års udløbsdato, uden mulighed for at forny set! Man forventer at Go Dream gavekortet kan fornyes, ligesom de fleste andre gavekort kan, men det er ikke tilfældet! Så vær obs på det!!
Det er ikke et gavekort vi køber igen.

Resposta de GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.