GoDutch Avaliações 52

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De mogelijkheid om meerdere kaarten aan te maken voor teamleden met eigen limieten is echt top. Scheelt enorm in declaraties en geeft veel controle.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Binnen één dag een zakelijke rekening geregeld, dat had ik nog nooit meegemaakt. Bij mijn vorige bank duurde het weken. Dat alleen al maakt het de moeite waard.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I've been using this account for approximately a year now and I think the most refreshing part is that there is a dedicated customer service team who are always reachable via chat, phone, or e-mail. I... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Banco
  2. Serviços Financeiros Alternativos
  3. Instituição Financeira
  4. Serviço de transferência de dinheiro
  5. Serviço financeiro não-bancário

GoDutch is een Nederlandse fintech die ondernemers helpt met slimme zakelijke rekeningen. Binnen 3 uur open je volledig online een zakelijke rekening met Nederlandse IBAN en Mastercard, of je nu ZZP'er, freelancer, BV, VOF, holding, VvE, startup, vereniging of stichting bent. Dankzij slimme automatisering bespaar je tijd op je administratie, van bonnetjes koppelen en inkomende facturen verwerken tot integratie met boekhoudpakketten zoals Exact Online en Moneybird. Beheer je uitgaven met fysieke en virtuele kaarten, ontvang cashback tot 1% en betaal internationaal naar 160+ landen. En heb je een vraag? Dan krijg je 24/7 persoonlijke support van echte mensen. Vanuit Amsterdam bedienen we 15.000+ ondernemers met een jaarlijks transactievolume.

Informações de contato

3,8

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

52 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Snelle verwerking

22 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Exactly what I wasn't looking for

Exactly what I wasn't looking for. Still unexpected costs, registration was anything but smooth, and if you have a question you hardly get in touch with someone who actually helps. Laurens tried to help but the setup was still laborious and frustrating.

9 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ze beloven binnen 3 uur een iban te…

Ze beloven binnen 3 uur een iban te hebben.. wij hebben dagen gewacht om vervolgens geweigerd te worden door een extern onderzoeksbureau die iedereen keurt...

Ons bedrijf is recentelijk opgericht, wij hebben al lopende opdrachten en het is een legitiem bedrijf.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima

Een rekening openen is relatief gemakkelijk bij GoDutch, duurde iets langer als ik gehoopt had, maar nog steeds binnen 2 dagen alles geregeld. Aanrader.

12 de abril de 2026

Holding rekening geopend

Moest een rekening openen voor mijn holding, moest dit snel geregeld hebben en kwam bij GoDutch terecht na het onderzoeken van alle opties. Goede ervaring, snel geregeld, eenvoudig portaal en geen gedoe.

13 de abril de 2026

Geen gedoe

Wat mij het meest aanspreekt, is dat dit echt is ontworpen voor ondernemers. Geen gedoe, geen overbodige functies, gewoon een snel zakelijk account en direct inzicht in alles.

7 de abril de 2026

Moderner dan traditionele banken

Ik gebruik ze nu al een paar maanden voor mijn BV en ben er erg tevreden over. Vooral het realtime inzicht in de uitgaven en de integratie met mijn boekhoudsysteem besparen me elke week tijd. Alles voelt veel moderner aan dan bij traditionele banken.

3 de abril de 2026

Erg goed

Heel tevreden over de transparantie in kosten. Je ziet vooraf wat je betaalt en dat geeft vertrouwen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen rekening kunnen openen!

Na mijn aanvraag, kwam na een dag een e-mail met aanvullende vragen. Deze heb ik beantwoord. Vervolgens hoorde ik niks. Ik heb 2 keer geinformeerd naar de status en of ze nog iets van mij nodig hadden om een rekening te openen. Werd afgescheept met dat ik dezelfde dag bericht zou krijgen dat de zakelijke rekening was geopend. Na een week aan het lijntje te zijn gehouden heb ik mijn aanvraag geannuleerd. Niks rekening binnen 3 uur. Wat een onprofessionele tent!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Als ondernemer zocht ik een partij…

Als ondernemer zocht ik een partij waarbij het openen en gebruiken van een zakelijke rekening vooral simpel en efficiënt zou zijn. Bij GoDutch was het proces duidelijk uitgelegd en kon ik snel verder zonder lang te wachten.

30 de março de 2026

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.