Goede Buur Silent Disco Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Keurig op tijd geleverd zodat we ook nog even gelegenheid hadden om het te testen. Supermakkelijk aan te sluiten en te gebruiken en simpel retour sturen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een silent disco set gehuurd om minder overlast te bezorgen aan de buren. Een fantastisch idee om toch nog je verjaardag te vieren thuis. Iedereen was mega enthousiast & met een paar leuke lasers en d... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Was leuk en producten waren goed. Laser was niet op voorraad wel besteld, netjes gelijk opgelost door ander object toevoegen en kosten te crediteren zonder hier zelf iets voor te melden. Nog... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima koptelefoons geleverd in een mooie stevige kist. Ook teruglevering eenvoudig geregeld. De koptelefoons kwamen mooi op tijd (zelfs een dag eerder). Kwaliteit was goed en de zenders werkte goe... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Locadora de equipamentos

Verhuur van Silent Disco koptelefoons. Je kunt al een silent disco huren met 1 tot 3 kanalen voor jouw feest, festival, lezing of rondleiding vanaf €3,- p.s. inclusief alle benodigdheden. Per post bezorgd. Organiseer je een feest of evenement, maar wil je de buren niet tot last zijn met luide muziek? Of wil je juist verschillende soorten muziek tegelijkertijd afspelen voor een gevarieerd publiek? Dan is een Silent Disco huren de oplossing!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

255 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

36 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top en makkelijk in gebruik

Bezorging en terugsturen is heel eenvoudig, verder was alles goed geregeld. Alleen 1 van de 3 zenders deed het helaas niet :-( Maar met 2 kanalen ook goed gegaan gelukkig, en verder super geregeld!

Note: Goed opgelost wat betreft de zender, top!

22 de outubro de 2025

Hoi Anna,

Bedankt voor je review!

Stuur ons even een mailtje (info@goedebuursilentdisco.nl) met je bestelnummer, dan kijken we het even na en komen we er zsm bij je op terug.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Een draad werkte niet

Een draad werkte niet, hierdoor konden wij 1 zender helaas niet in gebruik nemen. Er kwam namelijk uit de linkerkant geen geluid, dit is erg jammer! Gelukkig werkte de andere 2 zenders en alle koptelefoons wel naar behoren. Na contact gehad te hebben, zijn ze met een passende oplossing gekomen!

14 de outubro de 2025

Hoi Caitlyn,

Bedankt voor je review!

Aanrader!

Het contact verliep snel en duidelijk, de apparatuur werd ruim op tijd verstuurd, instructies waren duidelijk en het retour sturen ging ook soepel. Fantastisch leuk weekend gehad door de silent disco van Goede Buur!

30 de setembro de 2025

Dankjewel Sophie!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Werking en verzending prima

Verzending prima! Informatievoorzieing is ook goed. Het werkt uiteindelijk gied!Alhoewel de beschrijving heel uitgebreid is , was het toch ingewikkeld. Uiteindelijk was het ( door mijn zoon gelukt) met een paar snoeren ze makkelijk aan een laptop te hangen. Teveel gehuurd wat niet is gebruikt. Misschien goed om een totaal plaatje erbij te doen?

24 de setembro de 2025

Resposta da Goede Buur Silent Disco

Bedankt voor je review! Fijn dat het je zoon toch gelukt is. Wat voor de één een eitje is kan voor een ander een flinke uitdaging zijn. ;)

We nemen de tip mee om het voor andere nog duidelijker te maken!

Groetjes,
Eric

Top feest zonder geluidsoverlast

Tijdens ons feestje wouden we graag dansen maar we zaten op een locatie waar een dj/veel geluid geen optie was. De silent disco set was een uitkomst. Alle gasten vonden het heel leuk en we hebben een top feestje gehad.
We kregen alles netjes twee dagen van tevoren geleverd zodat we het nog even hebben kunnen testen. Dat vonden vooral onze dochters ook heel leuk. Hierdoor hebben we twee keer van kunnen genieten😉

4 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alleen maar goede ervaring gehad

Helemaal top geregeld. Ruim op tijd binnen, gebruiksvriendelijk, goede kwaliteit muziek. Extra zenders bijbestellen is zeer de moeite waard omdat het zo leuk is om samen te dansen op andere liedjes, iedereen kiest hun eigen genre.

20 de setembro de 2025

Super ervaring

Super makkelijk te bedienen, goede kwaliteit, goed contact met Goede Buur. We komen terug en iedereen was enthousiast!

16 de setembro de 2025

Wat een topbedrijf dit

Wat een topbedrijf dit! Ik had een aantal vragen, die werden heel snel en vriendelijk beantwoord via whatsapp en mail.
Kist was echt RUIM op tijd binnen, alles zit er heel netjes en gebruiksvriendelijk in. Terugsturen is een makkie met de retoursticker die erbij zit

9 de setembro de 2025

Resposta da Goede Buur Silent Disco

Goedemorgen Caroline, zo horen we het graag. Fijn dat je het zo positief hebt ervaren!

Super

Super! Koptelefoons werden vroegtijdig verstuurd in een krat incl retour gegevens. Disco zelf is makkelijk aan te sluiten en werkt geweldig, feestje was mede daardoor erg succesvol.

20 de agosto de 2025

Goed

Goed product, goeie service, prima aflevering, handige retour concept, werkt prima, alles compleet, enz.

5 de agosto de 2025

Resposta da Goede Buur Silent Disco

Dankjewel voor de mooie review!

Uitstekende service

Spullen waren een dag eerder verzonden, wat achteraf een life-saver was, want PostNL had vertraging. Doordat Goede Buur het een dag eerder had verzonden kwam het toch nog op tijd aan! Alle koptelefoons en zenders werkten uitstekend en alles was al opgeladen tijdens ontvangst.

29 de julho de 2025

Plezier gegarandeerd

Alles van de disco was prima in orde, goed verzorgt en werkte uitstekend, plezier is gegarandeerd!

Alleen de levering, maar ligt bij Post.nl was niet fijn. Die hield me niet goed op de hoogte wanneer het pakket werd geleverd. Hele dag thuis moeten wachten en dan nog 1,5 uur later.

21 de julho de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.