Keurig op tijd geleverd zodat we ook nog even gelegenheid hadden om het te testen. Supermakkelijk aan te sluiten en te gebruiken en simpel retour sturen.
Veja o que dizem as avaliações
Een silent disco set gehuurd om minder overlast te bezorgen aan de buren. Een fantastisch idee om toch nog je verjaardag te vieren thuis. Iedereen was mega enthousiast & met een paar leuke lasers en d... Ver mais
Was leuk en producten waren goed. Laser was niet op voorraad wel besteld, netjes gelijk opgelost door ander object toevoegen en kosten te crediteren zonder hier zelf iets voor te melden. Nog... Ver mais
Prima koptelefoons geleverd in een mooie stevige kist. Ook teruglevering eenvoudig geregeld. De koptelefoons kwamen mooi op tijd (zelfs een dag eerder). Kwaliteit was goed en de zenders werkte goe... Ver mais
Detalhes da empresa
Verhuur van Silent Disco koptelefoons. Je kunt al een silent disco huren met 1 tot 3 kanalen voor jouw feest, festival, lezing of rondleiding vanaf €3,- p.s. inclusief alle benodigdheden. Per post bezorgd. Organiseer je een feest of evenement, maar wil je de buren niet tot last zijn met luide muziek? Of wil je juist verschillende soorten muziek tegelijkertijd afspelen voor een gevarieerd publiek? Dan is een Silent Disco huren de oplossing!
Informações de contato
Van Nelleweg 1, 3044 BC, Rotterdam, Holanda
- info@goedebuursilentdisco.nl
- goedebuursilentdisco.nl
Pede aos clientes que avaliem
Top!
Op tijd bezorgd, alles werkte goed, heel tevreden en heel goed feestje gehad met de silent disco!

Resposta da Goede Buur Silent Disco
De set was mooi op tijd geleverd en goed werkend
De set was mooi op tijd geleverd. Compleet en goed werkend.
Gebruikt als onderdeel van de Koningsspelen op de basisschool. Wat een mooi feestje was dat! Kids waren dolenthousiast. Absolute aanrader!
Snelle levering. Goed bereikbaar. Terugsturen na gebruik is goed geregeld
erg makkelijk te huren en werd goed…
erg makkelijk te huren en werd goed optijd opgestuurt
Easy in gebruik en goede service!
Voor onze studiedagen voor 600 pedagogisch medewerkers hebben we gebruik gemaakt van de koptelefoons voor een actief programma rondom Veerkracht. De muziek was een geweldige geleider en de koptelefoons zorgde ervoor dat iedereen wat makkelijker met z'n aandacht bij zichzelf en eigen gevoel kon blijven. Alles werkte makkelijk en goed. En ook in het bestelproces zijn we super geholpen.
Super goede service
Hele vriendelijke mensen en zeer snelle reactie. Ook was het geen probleem om de silent disco naar België te leveren. Ik mocht kiezen naar welk postpunt mijn bestelling werd verzonden. Verder waren alle instructues voor de retourverzending heel erg duidelijk. Een echte aanrader!
Een week vooraf hebben we de box met…
Een week vooraf hebben we de box met koptelefoons ontvangen, dus mooi op tijd! Alles werkte naar behoren en we hebben een topavond gehad!
Top!
Makkelijk te bestellen, goed geleverd, goede apparatuur en makkelijke retour. Top dus!
Bij elk feestje leen ik headphones bij…
Bij elk feestje leen ik headphones bij goede buur! Ik vind het echt een heel fijn bedrijf! Echt top!

Aanrader!
Het bestellen gaat erg makkelijk. De SilentDisco set was ruim op tijd geleverd en er wordt bij vragen snel gereageerd. Het gebruik was makkelijk en we hebben een super leuke avond gehad. Het enige minpunt was dat 2 koptelefoons het niet helemaal goed deden.

Fijne ervaring
Goede communicatie, fijne voorbereiding. Alles zit erbij en je hoeft het zelf alleen nog in te pakken en weg te brengen.
Gaat soepel en makkelijk
Doen wat ze beloven
Doen wat ze beloven. Alles ruim op tijd en alles werkte naar behoren.
Ik kreeg de koptelefoons ruim van…
Ik kreeg de koptelefoons ruim van tevoren wat erg fijn was zodat ik het alvast kon uitproberen. Alles werkte perfect en we hebben enorm veel lol gehad!!
Supermakkelijk bestelproces
Bestelproces is supermakkelijk, prijs-kwaliteitverhouding dikke prima, levering conform afspraak, retourtraject heel eenvoudig (retourlabel zit in de doos), emailcontact is soepel; kortom echt heel tevreden met dit supersymphathieke bedrijf

Makkelijk en goed
Verzending was ruim op tijd, alles was schoon en netjes verpakt en super makkelijk te retourneren.
Doen!
Komt afspraak na. Gemakkelijk in gebruik. Hoewel je vantevoren niet goed weet of t leuk is, blijkt 't nu voor de 2e keer een groot succes.
silent disco is voor iedereen
wij hadden de silent disco gehuurd voor de kerstmarkt voor onze cliënten van Aveleijn. Ze hebben Genoten en ja dat is met een grote G. echt een aanrader!