Keurig op tijd geleverd zodat we ook nog even gelegenheid hadden om het te testen. Supermakkelijk aan te sluiten en te gebruiken en simpel retour sturen.
Veja o que dizem as avaliações
Een silent disco set gehuurd om minder overlast te bezorgen aan de buren. Een fantastisch idee om toch nog je verjaardag te vieren thuis. Iedereen was mega enthousiast & met een paar leuke lasers en d... Ver mais
Was leuk en producten waren goed. Laser was niet op voorraad wel besteld, netjes gelijk opgelost door ander object toevoegen en kosten te crediteren zonder hier zelf iets voor te melden. Nog... Ver mais
Prima koptelefoons geleverd in een mooie stevige kist. Ook teruglevering eenvoudig geregeld. De koptelefoons kwamen mooi op tijd (zelfs een dag eerder). Kwaliteit was goed en de zenders werkte goe... Ver mais
Detalhes da empresa
Verhuur van Silent Disco koptelefoons. Je kunt al een silent disco huren met 1 tot 3 kanalen voor jouw feest, festival, lezing of rondleiding vanaf €3,- p.s. inclusief alle benodigdheden. Per post bezorgd. Organiseer je een feest of evenement, maar wil je de buren niet tot last zijn met luide muziek? Of wil je juist verschillende soorten muziek tegelijkertijd afspelen voor een gevarieerd publiek? Dan is een Silent Disco huren de oplossing!
Informações de contato
Van Nelleweg 1, 3044 BC, Rotterdam, Holanda
- info@goedebuursilentdisco.nl
- goedebuursilentdisco.nl
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goede service!
Goede service! Er was iets fout gegaan met de bezorging buiten de schuld van 'Goede Buur Silent Disco'. 'Goede Buur Silent Disco' heeft dit erg servicegericht opgepakt. Niets dan lof daarvoor. Ik kom graag weer bij hen terug.
Perfect geregeld
Het was heel makkelijk aan te sluiten, werkte perfect en de communicatie verliep heel goed. Ik had een vraag via email en binnen 5 minuten kreeg ik antwoord. Dus alle goede reviews kloppen. Kies gerust voor Goede Buur Silent Disco als je een leuk feestje wil!

Resposta da Goede Buur Silent Disco
Ik kan geen review schrijven over het…
Ik kan geen review schrijven over het gebruik van de silent disco, want ik had per ongeluk de verkeerde datum ingevuld en dus geleverd gekregen toen wij op vakantie waren. Dus ongebruikt weer terug gestuurd, want ik kon de bestelling niet meer annuleren helaas.Hopelijk gaat het bij m'n volgende bestelling wel goed en kan ik dan een review schrijven.

Kwalitatieve headsets
Kwalitatieve headsets, super gemakkelijk in gebruik.
Zat goed verpakt en de levering gebeurde ruim op voorhand

Super ervaring!
Duidelijke omschrijving, makkelijk ontvangen en terugsturen per PostNL. Doen wat ze beloven.
topp!
goede instructies, makkelijk te gebruiken, bezorging 1 dag van te voren. ik heb een bestelling geplaats van 24 koptelefoons. ik wilde dit nog 5 dagen van te voren aanpassen naar 20 en dit kon zonder moeite. geld terug gestort gekregen. helemaal top.
Geslaagd feestje
Netjes optijd geleverd. Bestelling was compleet en alles werkte goed. Koptelefoons zitten comfortabel en geven een mooi geluid. Makkelijk te bestellen en terug te sturen. Goede prijs!
Duidelijke instructies en gratis verzending
Duidelijke instructies, makkelijk in gebruik en de enige met gratis verzending en retourneren.
Top spullen, handig geleverd
Prima producten, goede service, handig en snel verstuurd zonder extra kosten en sowieso een goede prijs. Wij hebben mede dankzij goedebuur een top feestje gehad!
Easy to collect and return
Easy to collect and return, great service! We had so much fun!! Thank you so much!!
Goed geregeld
Precies zoals afgesproken. Mooie spullen, prettig en snel contact bij vragen en op tijd geleverd. Het was een leuke aanvulling op ons feest. Aanrader!
Levering top, karaoke werkt niet
Levering top, koptelefoons deden het goed. Wel erg jammer dat de karaoke set die we er voor 40 euro bij kochten niet goed werkte. Enorm storende zenders, en kon niet tegelijk met muziek aangezet worden.

Geen voorraad, toch opgelost
Order is netjes doorgezet naar een andere leverancier. Die vervolgens alles netjes op tijd bij ons afleverde en incl. terugleverbon kon ik alles weer op de post terugsturen aan het eind.

Goede kwaliteit, fijne service
Goede kwaliteit, fijne service! Gemakkelijk om de silent disco op deze manier te ontvangen en retourneren
Betrouwbare en fijne partij!
Heel behulpzaam en duidelijk in de communicatie. Waar ik zelf een fout heb gemaakt, denkt de Goede Buur mee in oplossingen, erg fijn! Kan ze zeker aanbevelen, belooft een goed feestje :)
Bezorging en terugsturen echt helemaal…
Bezorging en terugsturen echt helemaal top en we hebben zo’n geweldige avond gehad!!