Keurig op tijd geleverd zodat we ook nog even gelegenheid hadden om het te testen. Supermakkelijk aan te sluiten en te gebruiken en simpel retour sturen.
Veja o que dizem as avaliações
Een silent disco set gehuurd om minder overlast te bezorgen aan de buren. Een fantastisch idee om toch nog je verjaardag te vieren thuis. Iedereen was mega enthousiast & met een paar leuke lasers en d... Ver mais
Was leuk en producten waren goed. Laser was niet op voorraad wel besteld, netjes gelijk opgelost door ander object toevoegen en kosten te crediteren zonder hier zelf iets voor te melden. Nog... Ver mais
Prima koptelefoons geleverd in een mooie stevige kist. Ook teruglevering eenvoudig geregeld. De koptelefoons kwamen mooi op tijd (zelfs een dag eerder). Kwaliteit was goed en de zenders werkte goe... Ver mais
Detalhes da empresa
Verhuur van Silent Disco koptelefoons. Je kunt al een silent disco huren met 1 tot 3 kanalen voor jouw feest, festival, lezing of rondleiding vanaf €3,- p.s. inclusief alle benodigdheden. Per post bezorgd. Organiseer je een feest of evenement, maar wil je de buren niet tot last zijn met luide muziek? Of wil je juist verschillende soorten muziek tegelijkertijd afspelen voor een gevarieerd publiek? Dan is een Silent Disco huren de oplossing!
Informações de contato
Van Nelleweg 1, 3044 BC, Rotterdam, Holanda
- info@goedebuursilentdisco.nl
- goedebuursilentdisco.nl
Pede aos clientes que avaliem
Top disco :)
Voor het eerst een Silent disco gehuurd en gebruikt en dit was echt een feestje! Heel makkelijk geregeld, snel contact bij vragen en goede oplossingen.
Al met al top!
Alles werkte goed en snel geleverd
Alles werkte goed en snel geleverd! Was een groot succes
Heel makkelijk om te installeren en…
Heel makkelijk om te installeren en goede service

Fijne service
Fijne service, duidelijke uitleg en alles netjes ingepakt.
Wel vielen de koptelefoons al na drie uur uit. Tijdje uitgeschakeld, toen deden ze het weer even, daarna vielen ze weer uit.
Dat was het enige minpunt.

Dikke aanrader
Ik heb verschillende websites vergeleken en deze kwam er als beste uit. De extra's zoals lampen werkten fantastisch en maakte het feestje helemaal compleet voor een niet al te hoge prijs. Ook het verzoek om 2 kabeltjes toe te voegen i.p.v. 1, want dat kon ik nergens aangeven, werd netjes voldaan. Levering was ook snel en makkelijk. Misschien toch iets van een sticker in de doos of kaart erbij waar nog even snel de uitleg op staat voor het aansluiten. Is toch makkelijker dan terugzoeken op je telefoon.

Resposta da Goede Buur Silent Disco
Goede service en voor ons een heerlijk feestje!
Snelle verzending. Duidelijke instructies.
We hadden een heerlijk feestje en door de Silent disco apparatuur van Goede Buur, hadden onze buren geen last van onze muziek!!
Gemakkelijk, snel en super leuk
Eigenlijk was alles goed, goedebuur heeft meegeholpen aan een geweldig feestje.
Alleen moesten we even schakelen naar een andere laptop, omdat het Lightning kabeltje voor de iPhone ontbrak. In plaats daarvan was een extra usb-C geleverd. Kwamen we zelf te laat achter.
Maar al met al een geweldige levering en ervaring

Resposta da Goede Buur Silent Disco
Prima koptelefoons met goede levering
Kwaliteit was goed en de zenders werkte goed, stoorde niet met elkaar. Wel mag er eventueel een kabeltje meegeleverd worden die in een DJ controller kan, de AUX is minder geschikt hiervoor

Resposta da Goede Buur Silent Disco
Denken graag mee over een oplossing hoe…
Denken graag mee over een oplossing hoe de set geleverd kan worden aangezien ik net over de grens woon. Ruim optijd geleverd zodat als er iets niet werkt of onduidelijk is er nog alle tijd is om dit te verhelpen. Systeem werkt makkelijk en een leuke avond gehad!
Top service!
Gaven super snel antwoord toen ik nog een vraag had over mijn bestelling. Alles was optijd geleverd, goede kwaliteit koptelefoons en terugsturen was super makkelijk. Zeker een aanrader!

Top geregeld
Top geregeld. Snelle verzending, super koptelefoons en voor een goede prijs.
Erg goed contact en zeer makkelijk in gebruik!
Het contact was zeer prettig. De gebruiksaanwijzing was ook erg duidelijk en we hebben ons prima zelf gered. Onze silent disco was een groot succes!

Alles verliep volgens plan
Alles verliep volgens plan. Een dag van tevoren bezorgd, het werkte allemaal goed en inleveren ging makkelijk. Alles voor retour zat al in de box. Alleen maar afgeven, super easy! Goed geregeld Goede Buur!

De koptelefoons waren top
De koptelefoons waren top, alleen de discobal deed het niet, dus dat was wel erg vervelend.
Superleuk
Superleuk! Onze dochter van 12 heeft een topfeestje gehad met haar vriendinnetjes 🥳 We hebben silent disco gedaan in combinatie met muziekbingo.
Voor herhaling vatbaar ✔️
Echt topfeestje gehad met de silent…
Echt topfeestje gehad met de silent disco set. Set was mooi op tijd bij mij thuis, alles prima voor elkaar
Wat leuk voor een feestje!
Wat leuk voor een feestje! Bedrijf komt afspraken na en apparatuur is makkelijk in gebruik.