Goede Buur Silent Disco Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Keurig op tijd geleverd zodat we ook nog even gelegenheid hadden om het te testen. Supermakkelijk aan te sluiten en te gebruiken en simpel retour sturen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een silent disco set gehuurd om minder overlast te bezorgen aan de buren. Een fantastisch idee om toch nog je verjaardag te vieren thuis. Iedereen was mega enthousiast & met een paar leuke lasers en d... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Was leuk en producten waren goed. Laser was niet op voorraad wel besteld, netjes gelijk opgelost door ander object toevoegen en kosten te crediteren zonder hier zelf iets voor te melden. Nog... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima koptelefoons geleverd in een mooie stevige kist. Ook teruglevering eenvoudig geregeld. De koptelefoons kwamen mooi op tijd (zelfs een dag eerder). Kwaliteit was goed en de zenders werkte goe... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Locadora de equipamentos

Verhuur van Silent Disco koptelefoons. Je kunt al een silent disco huren met 1 tot 3 kanalen voor jouw feest, festival, lezing of rondleiding vanaf €3,- p.s. inclusief alle benodigdheden. Per post bezorgd. Organiseer je een feest of evenement, maar wil je de buren niet tot last zijn met luide muziek? Of wil je juist verschillende soorten muziek tegelijkertijd afspelen voor een gevarieerd publiek? Dan is een Silent Disco huren de oplossing!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

255 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

36 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Perfecte ervaring

Goede communicatie, automatisch berichtje dat ze verzonden zijn, ontvangst ruim op tijd en alles bij elkaar om goed retour te zenden. Apparatuur was heel goed, en de gasten vonden het prachtig. Topervaring dus!

3 de setembro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Deze keer was het minder

Vorige keer heb ik ook koptelefoons hier besteld, en was alles super geregeld! Deze keer waren er 3 koptelefoons (van de 40) die niet werkten/leeg waren. Ook had ik tussenstukjes voor de IPhone besteld, waarbij ik er vorige keer keurig 3 kreeg, omdat ik drie zenders had besteld. Ik heb dit toen ook nog nagevraagd. Deze keer kreeg ik er 1.

3 de setembro de 2024

Top geregeld!

Alles kwam netjes op tijd en zat goed verpakt. Retour sturen gaat heel gemakkelijk en de spullen werkten prima

27 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Makkelijk, niet duur en plezier gegarandeerd

We hebben een super leuke avond gehad met het silent disco pakket. Het is makkelijk te gebruiken en zorgt voor een hoop lol en gezelligheid. Het bestellen en terugsturen is heel simpel en ik had alles ruim op tijd in huis. Echt een aanrader!

Resposta da Goede Buur Silent Disco

Dankjewel Karen, hopelijk tot een volgende keer!

Makkelijke bestelprocedure

Website is duidelijk waardoor je makkelijk een bestelling kunt plaatsen. Levering was op tijd, netjes en met duidelijke instructies.
Èen van de koptelefoons werkte niet. Ik had er gelukkig eentje extra besteld zodat iedereen een koptelefoon had. Na melding kreeg ik geen compensatie voor de kapotte variant. Was wel zo netjes geweest. Ik ga hier verder geen punt van maken want de levering was verder naar tevredenheid.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heel makkelijk geregeld voor een goede…

Heel makkelijk geregeld voor een goede prijs. Box wordt via de post geleverd en je stuurt hem zelf na gebruik weer op. Ideaal. De koptelefoons zijn makkelijk in gebruik en worden met handleiding geleverd. Jammer alleen dat bij ons niet alles compleet was. Dit stond wel in de bezorgingsmail vermeld en geld wordt teruggestort. Jammer dat er niet gereageerd werd op mijn mail of er nog wat geregeld kon worden. Enige kleine minpuntje.

Hallo Wieke,

Bedankt voor je eerlijke review! Het voorraad probleem met de accessoires is inmiddels verholpen dus een volgende keer kan je deze weer naar hartelust mee bestellen.

Ik zie overigens geen (ongelezen) mail van jullie in de inbox dus ik vrees dat deze nooit is aangekomen. Sorry!

leuke aanvulling op ons evenement

leuke aanvulling op ons evenement
opmerking is dat voor een digibeet de instructies nog iets eenvoudiger kunnen ook vooraf aangeven dat voor 2 kanalen ook 2 apparaten nodig zijn om muziekkanaal te begeleiden
Verder was het top

2 de julho de 2024

Resposta da Goede Buur Silent Disco

Hallo Carla, bedankt voor je eerlijke review. We gaan kijken of we de instructies nog duidelijker kunnen maken!

echt super fijn!

echt super fijn! Het gehele proces ging heel soepel van het bestellen tot het thuis ontvangen. Daarna het aansluiten van 2 verschillende zenders wat heel makkelijk ging en daarna nog het opsturen. We hebben een top avond gehad met makkelijk te instaleren apparatuur wat er helemaal goed uitzag en goed werkte. Heel erg bedankt Goede Buur. Door jullie was mijn feest extra leuk!

20 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super activiteit, laagdrempelig en goede prijs

Duidelijke uitleg en goede service. Heel fijn dat de set ruim op tijd bezorgd wordt en dat je deze de eerste werkdag weer opstuurt. Daarnaast was het gewoon ontzettend leuk om een silent disco te houden tegen een goede prijs. We hebben het ontzettend leuk gehad.

16 de julho de 2024

Resposta da Goede Buur Silent Disco

Dankjewel Eva, daar doen we het voor!

Eerlijk bedrijf

Eerlijk bedrijf, duidelijke communicatie en goede service. Aanrader voor een geslaagd feestje!

15 de julho de 2024
Avaliação não solicitada

Dankjewel Miguel!

Top geregeld

Top geregeld, netjes 2 dagen voor bruiloft spullen in huis met retour ticket erbij. helemaal compleet en de bruiloft disco was een groot succes ook door de kwaliteit van de koptelefoons en zender.

2 de julho de 2024

Resposta da Goede Buur Silent Disco

Goed om te horen, bedankt Tony!