Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Equipamentos para Deficientes

Good4You biedt hoogwaardige en kwalitatieve (traagschuim) kussens aan om jouw nachtrust te verbeteren en klachten te voorkomen of te verminderen. We zoeken continu de beste mogelijkheden om het maximale comfort te verbeteren en daarbij geven we er nog een extraatje bovenop. Dit doen we voor jou, om jouw leven gezonder en meer comfortabel te maken. Heb je vragen over een product of bestelling? Contacteer ons gerust via info@good-4you.nl

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

13 avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het is een fijn matje en de trillingen…

Het is een fijn matje en de trillingen doet het super. Alleen wat het niet doet is warm worden en hier heb ik een melding van gemaakt maar helaas tot de dag als vandaag geen antwoord op gekregen hoe wat hieraan te doen.

17 de fevereiro de 2026

Top service

Top service! Rugband besteld, maar deze was al defect bij levering en slecht verpakt. Blijkt dat het logistieke centrum geen kwaliteitscontrole heeft uitgevoerd. Ik heb contact opgenomen met good4you en werd gelijk gehoord. Dezelfde dag is een nieuw rugband verstuurd. Het kan altijd verkeerd gaan, het gaat er mij om hoe het wordt opgelost en dat is in mijn ogen heel goed afgehandeld.
Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!

30 de outubro de 2025

Resposta de Good4You

Dankjewel voor je mooie woorden! Jammer dat de rugband in slechte staat werd geleverd, dat had natuurlijk nooit mogen gebeuren. Fijn om te horen dat je je direct gehoord voelde en dat de vervanging dezelfde dag nog onderweg was. We doen altijd ons best om problemen snel en netjes op te lossen, precies zoals jij het omschrijft. Bedankt voor je vertrouwen, dat waarderen we enorm. Groetjes Bram

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top service for good for you

I order 2 massage chair last year and both got quickly delivered
Both had issue with the car adaptor however once get I. Touch a new car adapter was send very quickly
Top service very friendly

15 de janeiro de 2025

Resposta de Good4You

Thank you so much for your kind review! Great to hear that both massage chairs were delivered quickly and that we could help you right away with the car adapters. Fast, friendly support without any hassle is exactly what we aim for. If you ever need anything again, feel free to reach out.
Regards Bram

Optimale dienstverlening

Optimale klantendienst! Om onbekende redenen was 1 van de 2 ontvangen kabeltjes van ons toestel defect. Ik kreeg onmiddellijk antwoord, zelfs op een zondag. Men stelde direct alles in het werk om ons zo snel mogelijk een nieuw kabeltje te bezorgen. Geen gedoe met lang wachten op email, alles ging vlot en efficiënt via WhatsApp. Dank je wel!

10 de junho de 2025

Resposta de Good4You

Dankjewel voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat alles zo vlot en efficiënt is verlopen. We vinden het belangrijk dat problemen snel worden opgelost zonder gedoe, en het doet goed om te lezen dat je dat zo hebt ervaren. Mocht er in de toekomst iets zijn waarbij we kunnen helpen, dan staan we weer voor je klaar. Groetjes Bram

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima service en snelle reactie.

Prima service en snelle reactie.

3 de outubro de 2025

Resposta de Good4You

Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat je snel een reactie hebt gekregen. Als we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, laat het gerust weten. Groetjes Bram

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben erg blij met de massagemat

Ik ben erg blij met de mat.Hij is echt fijn. Ik wist eerst niet zo goed waar ik hem moest opbergen. Ik heb hem nu met een haakje aan de binnenkant van een inbouwkast gehangen. Makkelijk te pakken. En dan aanzetten, gemasseerd worden en heerlijk zacht liggen😊. Zelfs mijn vriend heeft hem al gebruikt en de katten liggen er ook graag op (als hij uit staat natuurlijk).

21 de novembro de 2025

Resposta de Good4You

Dankjewel voor je uitgebreide en warme review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de massagemat en dat je er een slimme plek voor hebt gevonden om hem op te bergen. Klinkt ideaal – snel pakken, neerleggen en genieten van een ontspannend moment. Superleuk ook dat je vriend hem gebruikt en dat zelfs de katten het een fijne plek vinden om op te liggen (zolang hij uit staat 😉). Mocht je later nog vragen hebben of iets nodig hebben, je mag me altijd een bericht sturen. Groetjes Bram

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldig infrarood massage band!!

Geweldig infrarood massage band!!
Heerlijk warm
Stuk minder pijn
Batterij gaat 4 uur mee!!!

Top product

13 de setembro de 2025

Resposta de Good4You

Dankjewel voor je mooie review! Wat goed om te horen dat de infrarood massageband zoveel verlichting geeft en dat de warmte, pijnvermindering en lange batterijduur zo goed bevallen. Heel fijn dat het product precies doet wat je ervan had gehoopt. Mocht je ooit vragen hebben of iets nodig hebben, laat het gerust weten. Groetjes Bram

Vriendelijke behandeling ondanks…

Vriendelijke behandeling ondanks terugsturen.
Dit bedrijf reageert heel servicevriendelijk ondanks terugsturen van het product, omdat bleek dat we al een zitkussen hadden van één van de ouders.

13 de junho de 2025

Resposta de Good4You

Hartelijk bedankt voor je review. Fijn om te horen dat onze service tijdens het retourproces naar wens was. We doen altijd ons best om klanten goed en vriendelijk te helpen, ook wanneer een product wordt teruggestuurd. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Groetjes Bram

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt een fantastisch massage product.

Echt een fantastisch massage product.
Het lijkt wel een levensechte massage, ik hoor de knopen in m’n rug tijdens de massage. Ook is de massage heerlijk stevig.
Ik gebruik het product nu een tijdje en ben af van m’n nek en kaak klachten! Echt een mega aanrader.

12 de maio de 2025

Resposta de Good4You

Bedankt voor je mooie review! Wat geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent en zelfs van je nek- en kaakklachten af bent dankzij het massageproduct. Dat je het product als ‘levensecht’ omschrijft en zo enthousiast bent, betekent veel voor ons. Fijn dat het voor jou echt het verschil maakt. Groetjes Bram

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne ervaring, geeft pijnverlichting.

Snel in huis. 5 sterren omdat ik via via had gehoord dat t echt werkt, en dat is ook zo! En dat ik alsnog een Nederlandse gebruiksaanwijzing ontving per email. De band geeft mij pijnverlichting. Ik wil wel binnenkort overleggen of ik hem op meerdere plekken kan gebruiken met de reumatoloog.

1 de janeiro de 2025

Resposta de Good4You

Dank je wel voor je reactie! Fijn dat je zoveel baat hebt bij de band en dat we je snel konden helpen met de Nederlandse handleiding. We vinden het belangrijk dat je vertrouwen hebt in het gebruik, zeker als je kampt met pijnklachten. Bespreek het vooral met je reumatoloog en neem gerust contact met ons op als we daarin kunnen meedenken. Groetjes Bram

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beste apparaat ooit! Geweldige service!

Dit is de beste apparaat ooit! Helpt echt mijn pijnklachten verminderen! Lekker stevige massage! te gebruiken bij nek, rug en kuiten! Het lijkt alsof je wordt gemasseerd door een professionele masseur! Lange draad dus stopcontacten altijd goed te bereiken! En geweldige service! Mijn massagekussen ging niet meer aan heb toen contact gehad met een hele vriendelijke medewerker deze heeft toen meteen een nieuwe voor mij gestuurd! En de volgende dag had ik het in huis! Geniet elke dag van mijn massagekussen! Echt een aanrader! Van mij krijgt dit apparaat een 5 sterren⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

16 de janeiro de 2025

Resposta de Good4You

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat bijzonder om te lezen hoeveel verlichting je ervaart en hoe tevreden je bent over de stevigheid en veelzijdigheid van het massagekussen. Ook fijn dat de omruiling zo soepel is verlopen. We vinden het belangrijk dat je kunt blijven genieten van je aankoop, zonder zorgen! Veel plezier ermee. Groetjes Bram

Fantastisch product

Fantastisch product, mooie afwerking en goede pasvorm. Ook de installatie van de hoes is heel eenvoudig. Enige minpunt was dat de klemmen aan de achterzijde van de stoel niet zwart maar gelig wit van kleur zijn waardoor ze te veel in het oog springen.
Nadat ik dit had gemeld bij Bram van good4you gaf hij aan dat het om een productiefout ging omdat er normaal gesproken altijd zwarte schijven bij geleverd worden. Vervolgens heeft hij er ALLES aan gedaan om deze wit/gelige schijven te vervangen voor zwarte. Na productie en leveringsproblemen bij de fabrikant heeft Bram uiteindelijk een compleet set kostenloos naar mij verzonden! Kortom: niet alleen het product is goed, maar ook in de aftersale en service is dit bedrijf een ware topper!!

19 de janeiro de 2025

Resposta de Good4You

Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de pasvorm, afwerking en eenvoudige installatie van het product. En extra bedankt dat je de moeite nam om het met ons op te nemen toen je iets opmerkte wat niet klopte. We doen er alles aan om ook na aankoop goede service te bieden, dus het is heel fijn om te horen dat je dat zo hebt ervaren. Groetjes Bram

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.