Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het eten is zeer smaakvol. Beter dan andere aanbieders. Mojn bestelling kwam per ongeluk 2x. Deze mocht ik gratis houden. Goed opgelost:-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op basis van originaliteit vd maaltijd, vrolijke naamgeving, verzorging, aandacht & bezorging! Allemaal tiptop in orde. En dan de tot nu toe genuttigde porties: Oh-la-lasagne: zeer smakel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisch eten, binnen een half uur heb jij een smaakvolle plantaardige, glutenvrije maaltijd op tafel. Bespaart afval en tijd! Portie is net voldoende, handig voor mijn lunch en avondeten. Green po... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Maaltijden zijn uitstekend, goede portion size en erg smakelijk. 1 puntje van kritiek: bij het bezorgen van 6 maaltijden kreeg ik het tasje in een grote doos met extra papier en 2 icepacks. ik... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Entrega de comida
  2. Fornecedor de Marmitas
  3. Fabricante de Alimentos

Welkom bij Good Chef. Plantaardig lekker eten. Door wereldchefs bereid. Vriesvers op je deurmat. Met de magie van shockfreezing technologie. Je dagelijkse groenten. Vrij van troep. Lekker voor je karma. Goed voor jou. Goed voor de planeet.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

207 avaliações

Lekker gevarieerd eten

Lekker gevarieerd eten, makkelijk klaar te maken, alleen sommige gerechten smaken alsof ze redelijk zout zijn

16 de julho de 2023

Resposta da Good Chef ®

Bedankt voor de mooie review! Onze gerechten zijn allemaal Nutriscore A, dus qua zoutniveau niet te hoog. Kun je laten weten op info@goodchef.nl welk gerecht het was, dan gaan we het uitzoeken.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

wij vonden het thuis niet te te eten

wij vonden het thuis niet te te eten
Weinig smaak

10 de julho de 2023

Resposta da Good Chef ®

Wat jammer om te horen, Manon! Zou je ons iets gedetailleerder kunnen vertellen welke maaltijden er niet lekker waren? We doen graag ons best om voor iedereen smakelijke maaltijden te maken. We zijn bereikbaar op info@goodchef.nl of 023-2340090

Hoe chill.

Een doos vol met lekkere plantaardige maaltijden op m'n deurmat. Van een (plant)aardige bezorger. En met koelelementen, zodat de maaltijden bevroren bleven. Hoe chill - letterlijk. ;)

Oké, om eerlijk te zijn: heb ik zelf geen oven of magnetron. Dus ik heb de maaltijdbox besteld om het met mijn vriend te delen en te eten. Maar uit nieuwsgierigheid heb ik zojuist de No Chicken Saté in de pan opgewarmd. Op m'n bord zag het er natuurlijk niet meer zo mooi uit als in het bakje. Maar het was nog steeds erg lekker. Vol van smaak, fijne bite ook. En dat zonder vleesvervangers. Fantastisch.

5 de dezembro de 2022

Resposta da Good Chef ®

Dank voor je leuke review! Daar doen we het voor :-)

Hiephiephoera!! Blij makende maaltijden

Super lekkere vegan maaltijden.Voor mij smaakvol, voldoende en precies goed.De bezorging was ook prima. Dat is verbeterd.Echt een aanrader!!

14 de outubro de 2022

Resposta da Good Chef ®

Dank voor je leuke review! Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft en de bezorging goed was!

Erg lekkere maaltijden

Erg lekkere maaltijden. Ik ben er zeer tevreden over. Erg handig voor de late dienst op het werk. Ik maak er nog wel een salade bij anders is het voor mij net niet genoeg. Maar ik ben een grote eter.
1 klein minpuntje is dat er volgens mij wel veel zout inzit. Maar misschien komt dit omdat ik zouter eet.

17 de setembro de 2022

Resposta da Good Chef ®

Dank voor je leuke review! Daar doen worden wij blij van :-)

Feel Good Food

Smakelijke maaltijden, inmiddels al meerdere keren naar tevredenheid besteld bij Good Chef!

7 de setembro de 2022

Resposta da Good Chef ®

Dank voor je review, fijn dat je het lekker vond! :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een vervelende ervaring met een…

Een vervelende ervaring met een bestelling is naar volle tevredenheid opgelost !!

1 de agosto de 2022

Resposta da Good Chef ®

Dank voor je fijne review! We zoeken altijd voor de beste oplossing voor onze klanten :-)

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. Wat beloofd is gebeurt. Maaltijden zijn bijzonder en de meeste ook bijzonder lekker.
Wel lastig om een mail te ontvangen om de gerechten te beoordelen terwijl ze net in huis zijn en nog niet allemaal geproefd.

9 de julho de 2022

Dank voor je review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijk eerlijk en gezond en lekker

Super snelle bezorging, met track and trace. En dan begint het; heerlijk eten wanneer je wil binnen 10 minuten én gezond én top chef kwaliteit. Oja, weinig afwas:)

7 de julho de 2022

Resposta da Good Chef ®

Dank voor je leuke review, daar doen we het voor!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Er zou bezorgd worden tussen 17 -22…

Er zou bezorgd worden tussen 17 -22 uur,
Daarom was onaangenaam verrast toen ik een bericht kreeg op mijn werk,dat de bezorging tussen 16,15-17 uur zou zijn.
Het eten heeft een half uur minimaal in de hete zon voor mijn deur gestaan.!!

1 de julho de 2022

Resposta da Good Chef ®

Hi Addy, wat vervelend dat we niet op het tijdstip bezorgd hebben waarop je had verwacht dat we gingen bezorgen, onze excuses! Wij hebben zojuist contact met je gezocht voor een geschikte oplossing. Zou je anders ook met ons willen mailen of bellen? Je kunt ons bereiken op info@goodchef.nl of 023 234 0090.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Voor het eerst dat ik dit soort…

Voor het eerst dat ik dit soort maaltijden bestel.
voor mij ook even wennen. heb niet echt vergelijkings materiaal.
Maar Ben tevreden over hoe het eruit ziet en smaakt.
Soms even wennen aan de scherpte van de kruiden.
Hartelijke groet Riekje

30 de junho de 2022

Resposta da Good Chef ®

Wat leuk dat wij de eerste zijn waarbij je bestelt, fijn dat het heeft gesmaakt! Met de kruiden mikken we op 'de gemiddelde smaak' voor zover je die kan bepalen ;) , er zijn een paar gerechten die inderdaad wat spicier zijn zoals de Green Protein Bowl. Bedankt voor de review!

Top!

Lekkere gezonde maaltijden en goede bezorging! Top!

26 de junho de 2022

Resposta da Good Chef ®

Wat leuk om te horen dat alles goed bevallen is! Daar wij heel blij van :-)

Wat een heerlijke maaltijden

Wat een heerlijke maaltijden! Eindelijk een goede en gezonde optie gevonden voor maaltijden tijdens mijn avonddiensten. Heb nu een paar keer besteld en Pasta E Basta is mijn favoriet. Er was laatst klein dingetje met bezorging wat keurig is opgelost. Snelle en goede service. Een aanrader!

21 de junho de 2022

Resposta da Good Chef ®

Hi Sophie, wat fijn om te horen dat alles goed gesmaakt heeft. Bedankt voor je review!

Echt een aanrader

Echt een aanrader! Vooral de green proteine bowl is erg lekker

20 de junho de 2022

Resposta da Good Chef ®

Bedankt voor je leuke review. De Green Protein Bowl is ook onze favoriet!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Maaltijden zijn uitstekend, verpakking kan duurzamer

Maaltijden zijn uitstekend, goede portion size en erg smakelijk.

ik zou best extra willen betalen om het verpakken/bezorgen duurzamer te maken.

update 30/6: 2e levering inderdaad middels koelbox en geen onnodige icepacks, papier,. Blij mee.
en nog steeds erg lekkere maaltijden!

12 de junho de 2022

Resposta da Good Chef ®

Dank voor je review en puntje van kritiek. We hebben het gecheckt. Normaal bezorgen we in koelboxen die weer retour gaan en hergebruikt worden, heel duurzaam dus! Deze keer waren alle koelboxen onderweg en moesten we voor 1 keer verpakken in dozen met icepacks. Dit gaat niet weer gebeuren, want we hebben nu voldoende koelboxen. Duurzaamheid staat bij ons, naar lekkere gerechten natuurlijk, op nummer 1!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.