Het eten is zeer smaakvol. Beter dan andere aanbieders. Mojn bestelling kwam per ongeluk 2x. Deze mocht ik gratis houden. Goed opgelost:-)
Veja o que dizem as avaliações
Op basis van originaliteit vd maaltijd, vrolijke naamgeving, verzorging, aandacht & bezorging! Allemaal tiptop in orde. En dan de tot nu toe genuttigde porties: Oh-la-lasagne: zeer smakel... Ver mais
Fantastisch eten, binnen een half uur heb jij een smaakvolle plantaardige, glutenvrije maaltijd op tafel. Bespaart afval en tijd! Portie is net voldoende, handig voor mijn lunch en avondeten. Green po... Ver mais
Maaltijden zijn uitstekend, goede portion size en erg smakelijk. 1 puntje van kritiek: bij het bezorgen van 6 maaltijden kreeg ik het tasje in een grote doos met extra papier en 2 icepacks. ik... Ver mais
Detalhes da empresa
Welkom bij Good Chef. Plantaardig lekker eten. Door wereldchefs bereid. Vriesvers op je deurmat. Met de magie van shockfreezing technologie. Je dagelijkse groenten. Vrij van troep. Lekker voor je karma. Goed voor jou. Goed voor de planeet.
Informações de contato
Haarlem, Holanda
- info@goodchef.nl
- goodchef.nl
Super lekkere maaltijden
Super lekkere maaltijden!
Heel gevarieerd, heerlijke smaken.

Resposta da Good Chef ®
Erg lekker, maar porties soms bescheiden
Eten smaakt erg lekker, bezorging ging goed. Alleen zijn de maaltijden aan de kleine kant. Vooral de sunshine curry voelde niet aan als genoeg. Dat is nog een verbeterpuntje.

Heerlijke vegan maaltijden
Tot nu toe 2 van de 6 gerechten gegeten en die waren heerlijk! Vooral Pasta E Basta! Die bestel ik sowieso nog een keer. Ideaal ook dat je de gerechten bevroren krijgt en gelijk in de vriezer kan leggen. Als ik een keer geen tijd heb om te koken (of geen zin 😉) is dit echt ideaal! Lekker snel en makkelijk een gezonde vegan maaltijd. Ik kijk uit naar de overige 4 😊

Makkelijk, gezond & lekker
Super makkelijk - altijd een maaltijd vol groente in de diepvries! En ze zijn nog heerlijk ook!

Resposta da Good Chef ®
Good chef maaltijden: gewoon doen
Maaltijden zijn smaakvol en goed gekruid. Zien er ook nog lekker uit nadat je ze vanuit diepvries in magnetron opwarmt. Dus een prima en gemakkelijke manier om een dagje vleesloos te gaan.

Heerlijk eten.
Heerlijk eten.
Perfecte smaak.
En erg makkelijk. En belangrijker een gezonde maaltijd voor je neus als je even wat minder tijd hebt.
Zeker aan te bevelen.
Ga zo door!!

Vernieuwde maaltijden zijn heerlijk
Vernieuwde maaltijden zijn echt heerlijk. Ik ben nu al ruim een jaar tevreden klant en Goodchef maaltijden liggen standaard in mijn vriezer. En top klantenservice. Aanrader!

Resposta da Good Chef ®
Tasty and filling dishes with a wide…
Tasty and filling dishes with a wide range of varieties.

Resposta da Good Chef ®
Lekkere maaltijden en goede service
Alles is top . Service , levering en de maaltijden zelf natuurlijk. Ik ben blij dat ik nu 100 procent vegan kan eten. Ikzelf vind 200 gram groente te weinig in een maaltijd maar dat los ik op door een salade ernaast te eten of door een potje worteldopertjes of andere groentes extra er door heen te mengen.
Wat wel jammer is dat je bij een goodchef -abonnement alleen kan betalen met creditcard. Waarom geen andere betaal methodes bij een abonnement zoals Paypal? Voor mij was dat echt een struikelpunt. Ik had hierdoor bijna geen abonnement genomen.

Heerlijke supergezonde vegan…
Heerlijke supergezonde vegan maaltijden! Snel bezorgd, goede service en altijd iets gezonds en lekkers achter de hand.

Heerlijk!
Voor het eerst een bestelling geplaatst en het was heerlijk! Fijne bezorging en fijn ingepakt. In het bijzonder heb ik genoten van de lasagne en gnocchi, smaakexplosie! Super tevreden en zal snel weer bestellen.

Resposta da Good Chef ®
Zeer smaakvol, sommige maaltijden hoog in calorieën
Ik heb verschillende maaltijden van Good Chef geprobeerd, waaronder de lasagne, saté, mac 'n cheese en risotto. Allen stuk voor stuk smaakvol. De hoeveelheid calorieën vind ik soms erg hoog. Zeker als je bedenkt dat er zo'n 200 gram groenten in de maaltijden verwerkt is.

De eerste kennismaking !
4 maaltijden gegeten tot volle tevredenheid, overheerlijk.
We gaan door met bestellen!

Resposta da Good Chef ®
Heerlijke verse authentieke smaakvolle…
Heerlijke verse authentieke smaakvolle combinaties ga zo door!

Resposta da Good Chef ®
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.