Every morning I take a shot of Good Jamu's Tropical Turmeric. It’s become part of my routine. Simple, natural, and a good way to support my body as I get older. What I like is how simple it is. You... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Sinds ik tropical turmeric drink in een smoothie en in mijn chai latte heb steeds minder behoefte heb aan koffie. En voel me lichamelijk beter sinds ik tropical turmeric drink. Ik ben 70+ en loop elk... Ver mais
Detalhes da empresa
Good Jamu is where ancient wisdom meets modern wellness, offering a line of beverages rooted in the traditional Indonesian jamu. Our foundation is built on the belief that holistic health should be accessible to everyone, transforming the perception of wellness from a luxury to an everyday choice.
Informações de contato
Nieuwe Hemweg 4E, 1013 BG, Amsterdam, Holanda
- hello@goodjamu.com
- goodjamu.com
Every morning I take a shot of Good…
What I like is how simple it is. You can really taste the ginger and turmeric, which gives it a fresh, slightly spicy kick. It actually feels like you’re giving your body something it can use. We love Good Jamu!
Smaakvol en gezond
Prima service en leveringen. Dat is uiteraard belangrijk. Veel belangrijker zijn de producten zelf. Deze zijn smaakvol en goede dorstlessers. Mijn zoon heeft er veel baat bij. Als zijn maagklachten opspelen neemt hij direct een blikje.
Mooi en eerlijk bedrijf
Ik vind de passie waarmee dit product gemaakt wordt prachtig (zag ik op Binnenstebuiten). Ik heb 3 flessen besteld, waarvan 1 cadeau voor mijn zus die zweert bij de gezondheidsvoordelen van Kurkuma. Dit was voor mij de reden om dit drankje te bestellen. Echter ..... hoe ik het ook drink, ik vind het ECHT niet lekker. Terwijl ik gek ben op de Indische keuken. Maar ik vind het het naar een ziekenhuisdrankje smaken, sorry....
I take a shot of jamu every morning…
I take a shot of jamu every morning with my vitamin D pill and it makes me feel great. I love both flavours and the sodas are fantastic too. The jamu is also delicious with hot water, especially if you are nursing a cold. I love Good Jamu!
Ik was blij verrast
Ik was blij verrast toen ik het starterspakket cadeau kreeg van mijn schoonouders. Dankzij mijn Indische roots herkende ik het drankje meteen. De combinatie van de natuurlijke kruiden zorgt niet alleen voor een lekkere smaak, maar voelt ook als een gezonde boost. Absoluut een aanrader!
Heel blij met de Good Jamu dranken
Heel blij met de Good Jamu dranken, een echte opkikker, om de dag mee te beginnen. Island Ginger is onze favoriet, wel met water verdund.
Blij van tropical turmeric
En voel me lichamelijk beter sinds ik tropical turmeric drink. Ik ben 70+ en loop elke dag en 2× sporten mijn energie hersteld zich sneller. Ook is de service heel goed, vriendelijk er ging iets mis met de korting dat werd direct hersteld. Heel fijn 🐞🍀Anna
Ik zag op tv (BinnensteBuiten?) hoe ze…
Ik zag op tv (BinnensteBuiten?) hoe ze de drankjes maakten: aan de keukentafel! Nu maken ze het natuurlijk niet meer in de keuken van moeders, maar op een professionele manier en locatie. De jonge eigenaren waren zo enthousiast over hun drankjes aan het vertellen dat ik meteen een fles (kurkuma) bestelde. En die was binnen een mum van tijd op. Dus ik bestelde meer. En die zijn ook bijna op! Het product is dankzij de kruiden erg gezond en ik vind Jamu (kurkuma en gember) in heet water veel lekkerder dan gewone thee. Ik ben er blij mee en raad het iedereen aan!
Lekker en gezond
We hebben 2 flessen kurkuma en 2 ginger besteld. Beide zijn lekker, misschien een lichte voorkeur voor de ginger. We drinken ze met bruiswater of met gekookt water. Ginger met gekookt water is heel verwarmend.
De service van Good Juma was prima.

De ginger en tropical
De ginger en tropical: wat een geweldige smaakbommen, die geven wel een boost.
Ik mix ze regelmatig met tonic, minder heftig, super verfrissend.

Heerlijke Good Jamu
Na een fles bij de AH gekocht te hebben, bij Good Jamu zelf besteld met een maandelijks abonnement. De smaak Ginger vind ik iets te heftig, maar de kurkuma is echt de bom. Heerlijk. Ben blij met dit heerlijke drankje. En ook nog eens super gezond.

Heel goed!
Ik heb de ginger als thee geprobeerd en ben erg tevreden. De turmeric moet ik nog uitproberen. Vooralsnog een tevreden klant.

Heerlijk drankje
Heerlijk drankje, de Island ginger is een echte boost. Eerlijk product voor goede prijs met een goede service.

Heerlijk …
Geweldige gemberdrank ik ben er gek op. Snelle bezorging een aanrader.

Resposta de GOOD JAMU
Het bedrijf heeft er alles aan gedaan…
Het bedrijf heeft er alles aan gedaan om de fout, die lag bij post.nl, op te lossen. Dit hebben ze naar volle tevredenheid gedaan. Dankjewel Jamu.

Goed product
Goed product, prima iedere ochtend een shotje, zeer gezond. Makkelijk bestellen en leveren.
Echt lekker vanaf nu me favo drankje.
Heerliepeerlie
We werken met The Good Jamu samen voor…
We werken met The Good Jamu samen voor onze Indofoodtours en hebben soms veel en soms weinig jamu nodig, afhankelijk van hoeveel groepen we hebben. De lijn met The Good Jamu is kort en levering is altijd snel.
Loved it!!
Loved Good Jamu! Picked up a can in Ekoplaza because of the colorful design, and it was super refreshing and tasty! Would definitely recommend:)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.