Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Every morning I take a shot of Good Jamu's Tropical Turmeric. It’s become part of my routine. Simple, natural, and a good way to support my body as I get older. What I like is how simple it is. You... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima service en leveringen. Dat is uiteraard belangrijk. Veel belangrijker zijn de producten zelf. Deze zijn smaakvol en goede dorstlessers. Mijn zoon heeft er veel baat bij. Als zijn maagklachten op... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Sinds ik tropical turmeric drink in een smoothie en in mijn chai latte heb steeds minder behoefte heb aan koffie. En voel me lichamelijk beter sinds ik tropical turmeric drink. Ik ben 70+ en loop elk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik zag op tv (BinnensteBuiten?) hoe ze de drankjes maakten: aan de keukentafel! Nu maken ze het natuurlijk niet meer in de keuken van moeders, maar op een professionele manier en locatie. De jonge eig... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Distribuidora de Bebidas

Good Jamu is where ancient wisdom meets modern wellness, offering a line of beverages rooted in the traditional Indonesian jamu. Our foundation is built on the belief that holistic health should be accessible to everyone, transforming the perception of wellness from a luxury to an everyday choice.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

64 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Cool and fancy plus healthy! From youngsters to the elderly.

I had 2 great experiences, the first one was an non-alcohol cocktail mixing event with Good Jamu on March 7th.
I love the idea to combine a healthy drink/wellness drink with the idea of a modern and fancy drink which young people can consume in Bars or restaurants without needing to choose alcoholic alternatives. Both drinks we prepared at that event tasted great and looked very interesting and fancy.
My second aspect is a medical one since I work in this area. I tasted the shots, which taste very healthy itself. Good Jamu‘s ingredients are natural remedies that I like to recommend to my patients in general for mild complaints or as a supplement for inflammatory diseases for example joint diseases or for maintaining health without an existing serious illness. And taking shots regularly compared to capsules is an easy way of taking the ingredients. It usually feels fresher to drink something than to take a pressed capsule.

7 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijke frisdrank en goede service

Heerlijke frisdrank. En super goed en snel geholpen door Milad toen mijn bezorging niet aan was gekomen!

16 de novembro de 2024

Resposta de GOOD JAMU

Graag gedaan! We zijn er om te helpen waar nodig. Dank voor het delen van je ervaring.

Eindelijk Jamu in Nederland

Na mijn bezoeken aan Indonesië, wilde ik de goede gewoonte van dagelijks Jamu drinken voortzetten. Vrij snel kwam ik bij Good Jamu terecht en na de eerste fles besteld te hebben was ik zo tevreden dat ik een abonnement heb afgesloten.

Na het meedenken qua duurzaamheid waren Milad en Anna zo lief om mij gratis kennis te laten maken met Turmeric soda, ook heel erg lekker!

Ik ben een creatief en word ook nog eens heel enthousiast over jullie branding, keep up the good work!

Liefs,

Nienke

27 de setembro de 2024

Resposta de GOOD JAMU

Altijd leuk om een Jamu-fan erbij te hebben! Wist je dat onze Turmeric Soda dankzij kurkuma en gember niet alleen lekker is, maar ook boordevol voordelen zit? Verrassend én gezond. 😉

Good Jamu, Great Jamu!

Good Jamu brings a modern twist to heritage and culture, reinventing a centuries-old folk remedy into a chic contemporary wellness package. Good Jamu offers jamu, a traditional Indonesian herbal extract of a turmeric base, and transforming it into a novel and worthwhile experience. The brand presents the beverage both in its original form, as well as reconceptualising the drink in the form of a fizzy refresher.

Personally, I very much enjoy the Tropical Soda as I often drink it to recharge my day! The tang of the turmeric, coupled with the satisfyingly well-portioned sweetness, makes for a reinvigorating consumption! As an Indonesian myself, I am excited to see what Good Jamu can bring further to contribute to jamu's long heritage onwards!

17 de agosto de 2024

Resposta de GOOD JAMU

Love that our turmeric soda is bringing a fresh twist to the traditional jamu experience! Taking heritage and giving it a modern, fizzy spin is what we’re all about. So happy to hear it’s your go-to for a quick recharge — we’ve got more surprises coming!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Good Djamu is een heerlijk soda

Good Djamu is een heerlijk soda. De maak is verfrissend met een scherp randje. En een gezonder alternatief als je dan toch prik wilt drinken. Ook is het bedrijf duurzaam en heeft Good Djamu een mooi verhaal!!!

15 de agosto de 2024

Resposta de GOOD JAMU

Fijn dat je fan bent van onze verfrissende Jamu soda! Wie zegt dat gezond drinken saai moet zijn?

Super lekker!

Super lekker en fris. Dit is nu al mijn favoriete drankje deze zomer. En het is nog gezond ook!

5 de julho de 2024

Resposta de GOOD JAMU

Wat leuk om te horen dat ons drankje jouw zomerfavoriet is! 🌞 Wie zegt dat lekker en gezond niet samen kunnen gaan? 😉 Cheers op nog veel verfrissende zomerdagen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

al jaren enthousiast gebruiker…

Ik ben al jaren enthousiast gebruiker van de jamu van Anna & Milad. De turmeric versie heeft qua smaak mijn voorkeur. Ik neem de shotjes jamu omdat ik mij er beter door voel, en dan met name mijn pijnlijke gewrichten (artrose). Het scheelt een hoop stijfheid. Super veel dank daarvoor!

29 de junho de 2024

Resposta de GOOD JAMU

Super om te horen dat de Turmeric Jamu je gewrichten een boost geeft! 💪 Kleine flesjes, grote impact. We blijven onze Jamu met liefde maken — bedankt voor je jarenlange support!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn bestelling was vermist geraakt

Mijn bestelling was vermist geraakt. Maar nadat het duidelijk was dat mijn pakket niet meer terecht zou komen heeft Milad een geweldige oplossing geboden en meteen ondernomen. Een tweede fles gratis erbij en nog een korting op mijn volgende bestelling. Ik ben er helemaal blij mee! Super bedankt Milad, je bent een topper!

26 de junho de 2024

Resposta de GOOD JAMU

We zullen altijd de extra meters lopen! Blij dat het allemaal toch nog goed is gekomen en bedankt voor de mooie woorden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Persoonlijke samenwerking, korte lijntjes en liefde voor ambacht

Een dikke shout out naar (de mensen achter) Good Jamu! Bij restaurant Bird (Deventer) zijn wij op zoek naar producten die niet alleen passen bij onze moderne Aziatische keuken, maar ook een verhaal en visie hebben die ons aanspreekt. Good Jamu is zo'n product en heeft ons en al veel van onze gasten weten te inspireren.

Het proces om Jamu te brouwen is een uitstervend ambacht in Indonesië, maar dankzij het team van Good Jamu blijft deze traditie levend. Elk ingrediënt vertelt een verhaal; van oude rituelen tot de zorgzame handen van boeren die deze specerijen telen. De liefde voor ambacht en dezelfde toewijding zien we terug in de samenwerking met het team. Ze denken creatief mee over hoe Good Jamu het beste in ons assortiment past en waar onze gasten blij van worden. Bij Restaurant Bird serveren we Good Jamu nu niet alleen als een verfrissend drankje, maar ook als basis voor unieke cocktails. Wanneer we weer eens door onze flesjes heen zijn, komen ze deze hoogstpersoonlijk zelf bezorgen. Een persoonlijke samenwerking met een korte lijntjes.

1 de maio de 2024

Resposta de GOOD JAMU

Wat een geweldige samenwerking met jullie! Dank voor deze mooie woorden!

10/10

Great products, beneficial, tasty and diverse. A must have at home and in our restaurant!

31 de maio de 2024

Resposta de GOOD JAMU

Good to know that the products are serving their purpose! Thank you for sharing this with us.

Vlotte service, heerlijk drankje

Vlotte en gemakkelijke aankoop. Heel verfrissend drankje dat nog eens gezond is ook. Feit dat het een traditioneel familierecept is maakt het gewoon perfect

23 de maio de 2024

Resposta de GOOD JAMU

Blij om te weten dat je het familierecept gedeelte leuk vindt!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle en goede service

Snelle zending en afdoening van de bestelling.
Attente begeleiding t.a.v. het gebruik van het product.

8 de maio de 2024

Resposta de GOOD JAMU

Bedankt voor het delen van je ervaring Roy!

I want more GoodJamu

First of all, ik vind het echt heerlijk!!!
Speciaal voor dit drankje fiets ik 15 minuten minimaal 1 keer per week. Dit drankje verdiend een plek in de supermarkt op elke hoek.
Second, niet alleen de smaak is heerlijk maar ook het plaatje klopt. Ik ben altijd gevoelig geweest voor een mooi etiket en kleuren etc. Het flesje en blikje, maar ook alles er om heen geeft een goed gevoel.

20 de maio de 2024

Resposta de GOOD JAMU

We zullen ervoor zorgen dat het dichterbij jou in de buurt beschikbaar wordt, jamu voor jamu!

Terug naar de oorsprong

Terug naar de oorsprong. Super gezond en gemaakt met eerlijke verse ingrediënten. .

1 de maio de 2024

Resposta de GOOD JAMU

Hi Peter, dank voor de mooie woorden! Blijf ervan genieten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een smaakvolle boost voor lichaam en geest

Ik ben al lange tijd op zoek naar een natuurlijke manier om mijn gezondheid en welzijn te verbeteren. Toen ik Good Jamu ontdekte, was ik meteen nieuwsgierig. Deze traditionele Indonesische drank, gemaakt van kruiden, specerijen en natuurlijke ingrediënten, beloofde een scala aan voordelen te bieden. Na het proberen van Good Jamu ben ik ervan overtuigd dat het een waardevolle toevoeging kan zijn aan ieders gezondheidsroutine. Good Jamu is een heerlijke en gezonde drank die een breed scala aan voordelen biedt. De unieke smaak, de rijke voedingswaarde en de toewijding van de mensen achter het drankje aan kwaliteit en ethiek maken het een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om hun gezondheid en welzijn te verbeteren.

3 de maio de 2024

Resposta de GOOD JAMU

Hi Vincent, wat goed om te horen dat de jamu een dagelijks ritueel is geworden. We zijn ontzettend blij met deze mooie woorden. Blijf ervan genieten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

This is hands down the tastiest soda

This is hands down the tastiest most refreshing drink I’ve had in a long time. Every other soda is sub par in comparison

1 de fevereiro de 2024

Resposta de GOOD JAMU

Hi Oliver, thank you for your review, and we're glad you like the turmeric soda as much as we do!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De blikjes waarop statie geld zit…

De blikjes waarop statie geld zit volgens afbeelding worden niet geaccepterd door Dirk en Albert heijn.
Eerdere mail hierover is niet beantwoord.
Smaak van laatste fles Yamu (ginger) smaakt anders dan eerdere fles , minder ginger.

22 de abril de 2024

Beste W.M.P.,

Bedankt voor de beoordeling! Helaas kunnen we de genoemde e-mail niet vinden, maar hebben zojuist contact met je opgenomen via e-mail.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.