Mina hundar älskar allt som kommer från Goodstuff 🙏🏻 Det går fort att få hem och jag är säker på vad mina hundar får i sig. Senast beställde jag ett större antal hjort ben då min ena hund fylle... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bra urval av produkter och så bra att det är möjligt att välja storlek på förpackningen. Supersnabb leverans som alltid, från att jag tryckte ”beställ” hade jag hämtat ut beställningen inom 36 ti... Ver mais
Tugget jag beställde till min supertuggiga hund va superkvalite, och håller länge. De luktar fräscht och är inte kladdiga. Det har underlättat vardagen för mig då jag har med en tjurmuskel i väskan... Ver mais
Letat länge länge efter bra träningsgodis till min fralla som är så känslig i magen. Riktigt bra kvalitet och den torkade nötlungan funkar utmärkt både för den känsliga magen & att ha med sig i fickan... Ver mais
Detalhes da empresa
I över 20 år har vi försett hundar runt om i Sverige med vårt torkade tugg. Genom våra återförsäljare har vi nått ut till 10.000-tals hundar och deras ägare från norr till söder i vårt avlånga land. Hösten 2022 öppnade vi upp vår webshop då efterfrågan på våra populära produkter har varit extremt stor och för att kunna erbjuda fler härliga, godissugna hundar i landet möjligheten att äta helt naturligt och nyttigt tugg som även är bra för tandhälsan. För oss på GOOD STUFF har kvalité alltid varit av största vikt & vi använder oss därför enbart av de bästa råvarorna! Då vi själva gör allt arbete med våra produkter har vi full kontroll över hela processen från råvara till färdig produkt.
Informações de contato
Kädarp 4027, 26494, Klippan, Suécia
- 0709-522661
- info@goodstuffk9.com
- goodstuffk9.com
Hundgodiset jag beställde levererades…snabbt!
Hundgodiset jag beställde levererades snabbt och hunden tycker att det är jättegott! Jag tycker nog att levergodiset kunde varit mjukare, alltså mindre torrt och hårt.
bra med storpack o snabb leverans
Snabb leverans och jättefin kvalitet på…
Snabb leverans och jättefin kvalitet på hundtugg
Dom gör det lilla extra för sina…
Dom gör det lilla extra för sina kunder. Alltid trevlig mailkontakt och snabb leverans. Bra utbud till bra priser. Rekommenderas verkligen!
Super enkelt från beställning till…
Super enkelt från beställning till leverans inga problem.
Snabb service!
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans, tydlig hemsida och jättebra produkter. Upplever att det är bra råvaror och utan tillsatser. Men skulle önska att det framgår lite tydligare vad produkten faktiskt innehåller, även om det framgår på hemsidan
Det går fort och mycket bra kvalite
Det gick snabbt att få det jag…
Det gick snabbt att få det jag beställt. Bra produkter.
Önskar kunna köpa större förpackningar!
Min hund älskar torkad hjort
Min hund älskar torkad hjort. Köpte njure, lever,hjärta och lunga. Ger som belöning men krossar o ger på mat om han inte vill äta.
Prisvärt och hundarna gick i spinn av…
Prisvärt och hundarna gick i spinn av de torkade lungorna.
Enda nackdelen är att man inte kan välja fraktbolag.
Nöjd stammis
Supersnabb leverans som alltid, från att jag tryckte ”beställ” hade jag hämtat ut beställningen inom 36 timmar. Så himla bra!
Hade mailkontakt utifrån några frågor och även där snabba svar och gott och hjälpsamt bemötande.
Dessutom i min mening rimliga priser - får mycket för pengarna.
Jag är så glad för att jag hittat GoodStuff - och hunden med!
Kvalitetsprodukt med snabb leverans!
Bästa tugget! Alla kategorier
Det har underlättat vardagen för mig då jag har med en tjurmuskel i väskan ifall vår ”high Energi” hund behöver varva ner. Funkar till och med i miljöer med mycket folk och hundar. Hon släpper allt och lägger sig att gnaga.
Bästa torkade oxlungan!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.