Hier een gordijnrails besteld omdat ze op de site aangaven dat ze binnen 48 uur leveren, hier is echter niets van waar. Ondertussen al 2 weken voorbij en nog niets ontvangen. Een week na bestelling no... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Op 25 juni heb ik een gebogen gordijnrail besteld, die volgens de planning op maandag 29 juni geleverd zou worden. Helaas heb ik op 29 juni niets ontvangen. Op 30 juni heb ik contact opgeno... Ver mais
Product is prima, maar bestellen is een drama. Onze bestelling was eerst over het hoofd gezien en contact zoeken is moeilijk: neemt telefoon niet altijd op en reageert slecht/niet op mails. Uiteindeli... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Soepele bestelling
Uitleg en filmpje op de site leggen goed uit hoe je je specifieke maten moet doorgeven. Bestellen ging erg makkelijk en de bezorging was goed geregeld. Rails waren goed en stevig verpakt met houten balken zodat ze niet krom kunnen worden gebogen tijdens het transport. Zelfs iets meer runners en plafondbevestiging gekregen dan besteld.
Rails zijn prefect op maat zoals besteld.
Top kwaliteit gordijnrails van Forrest…
Top kwaliteit gordijnrails van Forrest en super snelle levering
Mooi op maat gebogen DS rails van Forest
Mooi op maat gebogen DS rails van Forest afgelopen woensdag besteld en vrijdag in huis gekregen, zeer tevreden mee. Dank daarvoor gordijnrailskopen!
Top kwaliteit KS rails van Forest
Top kwaliteit KS rails van Forest, vriendelijke medewerkers aan de telefoon, volgende dag meteen thuis bezorgd
Meneer snijders is niet zo klant…
Meneer snijders is niet zo klant vriendelijk!
Meneer pak de telefoon depressief op.
Maar de DS RAILS is wel top vergelijkbaar met de gamma enz.
Aanrader
Zeer goede prijs, levering op de dag die je zelf kiest en natuurlijk je gordijnrail precies op maat!
Zeker een aanrader.
Mooie rails
Mooie rails, netjes op maat gemaakt. Snelle levering met track and trace binnen 1 dag, top!
Goed bedrijf
Goed bedrijf, snelle service. en goed bereikbaar, klasse!
Prima service
Op deze site kon ik goedkoper DS gordijnrails kopen. Op vrijdag besteld en zou op dinsadg worden geleverd. Helaas werd op dinsdag niks geleverd, Op woensdag ochtend heb de klantservice een e-mail gestuurd. Want door de negatieve review hieronder kreeg ik toch wat benauwd. Gls had het erg druk, vandaar de vertraging. De rails is op woensdag middag erg goed verpakt aan mij geleverd.
Zeer goed bereikbaar
Ik herken me in de positieve reviews. Was eerst een beetje terughoudend ivm de negatieve review (geen reactie) maar totaal onterecht. Elke keer binnen 10 min een reactie op mijn e-mails. Zelfs in het weekend of ‘s avonds. Ook erg blij met de geleverde rails en toebehoren. Een service zoals vaker zou willen zien
Slecht bedrijf.
Slecht bedrijf.
2 producten gewoon niet geleverd, en geen moeite doen om die producten wel snel te leveren.
Nu hebben we een paar nachten zonder gordijnen moeten slapen.
Niet meer reageren op mails ect.
Voor mij nooit meer gordijnrailskopen.nl
Fantastische service!
Fantastische service!! Diverse keren mail gestuurd en binnen 1 minuut antwoord.
Gordijnrails was erg goed verpakt en zeer snel geleverd!
Aanrader!
Absoluut een aanrader
Absoluut een aanrader. Mooie gebogen rails uit 1 stuk en zeer goed verpakt voor een goede prijs.
Binnen 1 werkdag geleverd!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.