Det er et svindel firma som har så lav moral at de samarbejder med Norwegian Lab som har snydt masser af mennesker på nettet, de ligger og opkræver folk for penge. Begge firmaer er politianmeldt. Prøv... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har netop været i forbindelse med Riverty angående et krav fra Norwegian Lab AS for en vare som ikke har modtaget og en ordre som jeg slettede umiddelbart efter ordreafgivelse da firmaet havde dårlige... Ver mais
A empresa respondeu
På vegne af min Mor Kirsten Rosholm ctr Norwegian lab, for banditter går jo kun efter gamle og svage mennesker I burde skamme jer i ved at norwegian lab er et snyde virksomhed som logger især ældre d... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er desværre pga af en fyring endt i noget økonomisk bøvl og riverty er en af dem der har fået til job at skrabe penge ind hos mig. Og må sige det er samarbejds villige og behjælpelig med at finde... Ver mais
Informações de contato
Havnegade 25, 2.tv, 1058, København K, Dinamarca
- info@riverty.dk
- gothia.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 98% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Riverty Services Denmark A/S
kan udmærket se at det ikke er let for…
kan udmærket se at det ikke er let for jer men i behandler åbenbart kun sagen frem for at undersøge den hvor problemet er det kan da ikke passe at i ikke har fået oplysninger fra jers kunde om hvad sagen drejer sig om

Resposta da Riverty Services Denmark A/S
Tourist trap disguised as parking “service”
Visited Lidl Valby for a quick 20-minute shop and was hit with an 875 DKK fine from Riverty/EuroPark. Every sign was Danish-only—no pictograms, no English—so the parking-disc rule was invisible to non-locals. I sent my receipt and explanation, but Riverty fired back a template rejection and threatened extra fees unless I paid immediately. Zero interest in evidence, zero customer care—just aggressive debt-collection tactics. Charging €100+ for a legitimate grocery stop is predatory. If you’re a visitor, avoid any car park managed by Riverty or be ready for an expensive “welcome” to Copenhagen.

Resposta da Riverty Services Denmark A/S
Super god service og forklaring samt…
Super god service og forklaring samt den hjælp jeg har fået af jer

Resposta da Riverty Services Denmark A/S
This is a non existent incasso company…
This is a non existent incasso company in Denmark! It has no adress or CVR nr. The bills are a scam so do not pay anything from them.

Resposta da Riverty Services Denmark A/S
det er det største svindler firma…
det er det største svindler firma handel ikke med dem
advare alle i kender.

100% god behandling

Rigtig sød menneske at snakke med
Rigtig sød menneske at snakke med

Resposta da Riverty Services Denmark A/S
Jeg Synes det gik godt med det at…
Jeg Synes det gik godt med det at eventuelt kunne lave aftaler, rent økonomisk set, Ved ihvertfald at det altid er venlige Folk, Jeg ringer til...

Resposta da Riverty Services Denmark A/S
Riverty driver tvivlsom inkasso…
Riverty driver tvivlsom inkasso virksomhed .Samarbejder med virksomheder der snyder kunder ved at tegne abbokements ordninger som kunden aldrig har bedt om. Riverty starter indrivelse inden den bedragere kunde overhovedet er klar over at denne er blevet snydt. Samarbejdet med særlig Norwegian lab er af sådan en karakter at det indtil denne praksis bliver stoppet , er lovlig kriminalitet . Jeg håber at Riverty og deres samarbejdspartnere bliver retsforfulgt, så alle som er blevet bedraget af denne fup karrusel får deres penge tilbage. RIVERTY hjælper NORWEGIAN LAB med bedrageri . Hjælp os med at stoppe disse fup virksomheder.

Høj service
God og hurtig service og kvalitet i behandlingen

Resposta da Riverty Services Denmark A/S
Hurtig svar og god kommunikation
Hvor er det bare rart at i står der til at lave aftaler, og nå ens indkomst ændre sig, kan man skrive en mail og i klar til at lave aftale om.
Tak Mikkel for din hurtige og god kommunikation
- Sofie

Tvivlsom inkassopraksis
Tvivlsom inkassopraksis
Riverty opkræver 800 kr. i gebyrer (inkassosalær + "gebyr jf. Renteloven") på en ikke-eksisterende hovedstol (0 kr.). Ingen dokumentation for gælden er tilgængelig, og brevet advarer mod at kontakte kreditoren (Norwegian Lab AS) for at undgå yderligere omkostninger. Dette gør det praktisk talt umuligt at protestere.
Advarsel til andre forbrugere:
Kræv altid en detaljeret opgørelse med dokumentation for hovedstol.
Insister på at se originalfakturaen fra kreditoren.
Overvej klage til Forbrugerombudsmanden, hvis I modtager tilsvarende krav uden belæg.
Sæt DR's Kontant redaktion på CC ved alle mail henvendelser til Riverty, da de mig bekendt har udvist interesse for denne tvivlsomme praksis.
Rivertys model lader til at straffe kunder, der ønsker at gøre indsigelse.

My name is Lina from Drnmark
My name is Lina from Drnmark. This year i came across an advertisement on Craveless sliming products on facebook and i thought is something for me. I ordered Craveless by that time , which cost 79kr for a pack. Later on after i paid that amount I have received again 2 pakker with 2 lines in each pack - so far i only used 1 1/2 , i still have the remained 1pkker and 1/2 which i want to resent it back to Craveless company in Norway .
I got a bill of more than 1300 which i have to pay until August this year- . Craveless for me is NOT for a weight loss but for vice versa. Craveless in 2 weeks after i finish one 1 pakker i gained 10kg.meaning that I put more weight . Please let me know the adress where i will send the remaing pack. Otherwise i will make a video where I frush the tablets in my toilet .
Craveless stop also at cheating people. Worldwide Be realistic anout your products and your price. Your products ruin my body as i look horrible now after uding craveless products. The company is making a huge of money on "hiden"selling those fake products. Perhaps the Company should make blod prøver for at se om det virker- for me I am sorry!

Resposta da Riverty Services Denmark A/S
Jeg fik hurtigt svar og hjælp!

Resposta da Riverty Services Denmark A/S
Et positivt “møde” med inkasso… normalt ikke det ord jeg forbinder med inkassofirmaer.
En venlig og rolig stemme og faktisk empatisk også. Trods min trodsige start på samtalen, tog medarbejderen det i stiv arm og var meget professionel og imødekommende overfor mig.
Vi fandt en fin løsning, som jeg også var tilfreds med. Det er som regel en meget dårlig oplevelse at tale med inkassofirmaet, men dette var kun positivt.

Resposta da Riverty Services Denmark A/S
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.