Riverty Services Denmark A/SAvaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er et svindel firma som har så lav moral at de samarbejder med Norwegian Lab som har snydt masser af mennesker på nettet, de ligger og opkræver folk for penge. Begge firmaer er politianmeldt. Prøv... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har netop været i forbindelse med Riverty angående et krav fra Norwegian Lab AS for en vare som ikke har modtaget og en ordre som jeg slettede umiddelbart efter ordreafgivelse da firmaet havde dårlige... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

På vegne af min Mor Kirsten Rosholm ctr Norwegian lab, for banditter går jo kun efter gamle og svage mennesker I burde skamme jer i ved at norwegian lab er et snyde virksomhed som logger især ældre d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er desværre pga af en fyring endt i noget økonomisk bøvl og riverty er en af dem der har fået til job at skrabe penge ind hos mig. Og må sige det er samarbejds villige og behjælpelig med at finde... Ver mais

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

206 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Imødekommende og forstående i en…

Imødekommende og forstående i en dædsfaldssituation

17 de outubro de 2025

Hej Knud,

Mange tak for den fine anmeldelse, den er vi glade for.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Svarede hurtigt i løbet af få dage…

Svarede hurtigt i løbet af få dage anmendelsen var også god, god service også

12 de outubro de 2025

Hej Ali,

Mange tak for den fine anmeldelse, den er vi meget glade for.

Telefon samtale

Søde og venlig at snakke med 👍

15 de outubro de 2025

Hej Alf,

Mange tak for den pæne anmeldelse, godt at høre at du synes vi er søde og venlige at snakke med.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Venlige

Venlige, imødekommende og empatiske

14 de outubro de 2025

Hej Linda,

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse, den sætter vi pris på.

Tak for hjælpen

Tak for hjælpen
At retfærdiggøre mit problem
Et stor sten fald fra mit hjerte
1000tak

14 de junho de 2025

Hej Birthe,

Mange tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at kunne hjælpe dig med din sag.

Sagen blev lukket

Da jeg kunne bevise, at produkterne var betalt inden udløbsdato, og derfor var en inkassosag ikke nødvendig, fik jeg en god behandling og sagen blev lukket.

13 de outubro de 2025

Hej Inger,

Tusind tak for den fine anmeldelse, vi er glade for at din sag blev løst.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg var så uforsigtig at stole på en…

Jeg var så uforsigtig at stole på en reklame på nogle sundhedspiller udbudt af Fa Gothia som samarbejder med Riverty. Da jeg læste brugsanvisningen og om indholdet kunne jeg se at det var noget mega usundt, hvorfor jeg returnerede forsendelsen med et brev om at jeg ikke ønskede deres produkt og derfor returnerede det. Gothia sendte hver måned igennem adskillige måneder en pakke, som straks blev returneret. Nu er jeg begyndt at få inkassobreve fra Riverty Service som åbenbart ejer Gothia, der sælger et usundt fupprodukt. Riverty´s krev er efterhånden 2.600 kr for ingenting bortset fra gebyrer for det der ikke er leveret da det er returneret. Jeg har bedt Riverty udtage stævning mod mig men det vil man ikke. Man skriver troligt i min Eboks som er generende. Måske skulle jeg anmelde Riverty for chikane. Men reflekter aldrig på Gothia, da produkterne er FUP & SVINDEL

7 de outubro de 2025

Hej Arne

Tak for anmeldelsen.

Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse med et firma vi administrerer inkasso for.

Vi vil opfordre dig til at kontakte leverandøren med spørgsmål til produktet og afbestilling af dette.

For spørgsmål til inkassosagen:

Chokeret

Jeg er ærlig talt chokeret over, hvor hurtigt Riverty Services sender en sag til inkasso – helt uden at vise nogen form for menneskelighed eller forståelse. Jeg har ikke ignoreret noget bevidst; sagen handlede om en regning, der endte i min spammappe, og jeg blev først opmærksom på det, da inkassokravet lå i min e-Boks.

I stedet for dialog eller forståelse bliver man mødt med kolde standardbreve og ingen samarbejdsvillighed. Det virker helt urimeligt og alt andet end kundevenligt.

Jeg sletter gerne denne anmeldelse igen, hvis Riverty viser bare en smule menneskelighed og hjælper med at finde en fair løsning – for det burde være sådan man driver ordentlig inkasso.

6 de outubro de 2025

Hej

Tak for anmeldelsen. Dog er jeg i tvivl om det er os som inkassofirma, eller et firma vi driver inkasso for, du anmelder.

Jeg synes at du skal kontakte os på telefon 38418000, for vi vil meget gerne finde en fair løsning på betaling af din sag.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg vil bede Riverty undersøge…

Jeg vil bede Riverty undersøge Norweigan Lab inden i starter samarbejde med sådan et useriøst firma med så mange dårlige anmeldelser Der sætter Riverty i en lignende tilstand I skal stå for retfærdighed Det gør i IKKE ved at samarbejde med Norweigan Lab Læs alle de kunder de uretfærdigt har chikaneret Hvis i ikke selv har obseveret det vil jeg bede jer om at undersøge deres forretningsmetoder

10 de outubro de 2025

Hej Gerhard

Tak for anmeldelsen.
Vi er kede af at du har en dårlig oplevelse af et firma vi har valgt at samarbejde med. Jeg synes at du skal kontakte os på telefon 38418000, hvis du har spørgsmål til betaling. Hvis du har spørgsmål til produkt, levering eller abonnement vil jeg henvise dig til Norwegian Lab

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bete om min regning og de sendt den men…

Bete om min regning og de sendt den men gik lidt tid

6 de outubro de 2025

Hej Britta,

Mange tak for den fine anmeldelse, den er vi meget glade for.

Et godt tilbud

Efter tidligere forsøg på at indgå en aftale med forrige inkassofirma, som ikke var villige til at samarbejde, blev jeg fremsendt et tilbud fra Riverty. Først og fremmest var det et tilbud som var realistisk for mig, og hvor tilbagebetalingen var betydeligt mindre end det den ellers var løbet op i med renter.

Derudover fik vi ændret i fremsendte tilbud, som ellers var en betaling af hele beløbet, til en afdragsordning.

På hjemmesiden kan man dog ikke se den aftale man har indgået, der står hele det forrige skyldige beløb stadig, så det ville være en ting der kunne arbejdes på at forbedre.

Til gengæld var de utroligt nemme at komme i kontakt med på online chat og få bekræftet det tilbud vi havde aftalt. Chatten er en fordel for mig der ikke ønsker at tale i telefon.

Det ser umiddelbart ud som om Riverty er det gamle Gothia, men noget må have ændret sig i forhold til retningslinjer. For Gothia var det firma som ikke var villige til at finde en løsning med nedbringelse af renter og lignende.

Tak for et godt tilbud og viljen til at samarbejde.

3 de outubro de 2025

Hej,

Tusind tak for den fine anmeldelse, den er vi glade for, derudover sætter vi også stor pris på din feedback.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

This is a scam company charging people…

This is a scam company charging people if they are alittle careless, they represent Norwegian lab company where they sell useless carves pills and if you dont read thepaper inside the delivered package you will be charged for 1350kr and if you complain they just reply buy no reasonable response and then they put a fee on top if the invoice, it is a shame they can trick people with freedom

2 de outubro de 2025

Hello Ehsan

Thank you for your review.

We are sorry to hear that you had a bad experience with a company for which we manage debt collection.

We encourage you to contact the supplier with questions about the product and how to cancel your subscription.

For questions about the debt collection case:

Have a great day.

Kind regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hej jeg startede samtalen med decideret…

Hej jeg startede samtalen med decideret og sige jeg betaler ingen ting men efter en snak med Anne så fandt vi ud af en god aftale da Anne rent faktisk i forhold til mange andre gad og lytte og være forstående overfor at mennesker kan komme ud for noget og derfor ikke kan betale men at man gerne vil Anne læser du det her må gud velsigne dig du så godt et menneske alt held og Lykke din vej 🫡 ps en lønforhøjelse til hende vil ikke koste jer det store i forhold til det arbejd hun laver 🤝 hilsen den glade betaler 🌹

1 de outubro de 2025

Hej Ali,

Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse, den er vi glade for. Jeg giver din ros videre til Anne.

10/10

Det der gjorde et godt oplevelse er at riverty service danmark er meget forstående og ikke ligger tryk på en. God service

1 de outubro de 2025

Hej,

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse, den sætter vi pris på.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har ikke bestilt noget som helst..

Har ikke bestilt noget som helst..
Ikke leveret noget service
Bliver ved med at sætte en sag op.
Har intet med dem at gøre..
Lad være med at blive ved med at kontakte os.
Til andre Lad være med at synes godt på SoMe om noget som helst i nærheden af et produkt som kommer derfra ..
Kan se det skulle være T kompleks..
Og kære Riverty, der er INGEN INKASSO SAG.

26 de setembro de 2025

Hej Ole

For spørgsmål til inkassosagen:

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min sag er stadig ikke kommet i orden

Min sag er stadig ikke kommet i orden.
Riverty skylder mig 35,01kr, for en fejl de har lavet og nægter at tilbagebetale.

25 de setembro de 2025

Hej Nikolaj

Tak for anmeldelsen.
Vi er kede af at du ikke er tilfreds med vores service, og vil opfordre dig til at kontakte os på telefon 38418000, så vi kan gennemgå sagen sammen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det har gode produkter til lede smerter…

Det har gode produkter til lede smerter og altid behjælpelig imødekommende service

22 de setembro de 2025

Hej Shenaz

Tak for den fine anmeldelse, men er det mon os som inkassofirma, eller et firma vi driver inkasso for, som du anmelder.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, søde ansatte 😊

18 de setembro de 2025

Hej Margit,

Tusind tak for den fine anmeldelse, den er vi glade for. Jeg giver din ros videre til mine kolleger.

Sanne - Riverty Services Denmark - Community Team

Flabet svar.

15 de setembro de 2025

Hej Pernille

Tak for anmeldelsen.

For at kunne besvare eller bruge din anmeldelse, må vi nok vide lidt mere om hvorfor du anmelder som du gør.

Jeg synes derfor at du skal kontakte os på telefon 38418000, så vi kan gennemgå dine sager sammen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Man køber en start pakke og så sender…

Man køber en start pakke og så sender de bare andre pakker uden at spørge så hold jer fra sådan et røgen firma der ike gør andet end at snyde os 😡 så sendte jeg pakken retur og nu har idioterne sendt mig til inkasso så hold jer væk

2 de junho de 2025

Hej Per

Tak for anmeldelsen, dog er jeg i tvivl om det er os som inkassofirma, eller et firma vi driver inkasso for, som du anmelder.

Jeg synes at du skal kontakte os på telefon 38418000, så vi kan gennemgå din sag sammen.

Sanne - Riverty Community Team

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais