Fantastisk koncept. Vi lejede i Aarhus og afleverede i København. Og det fungerer 100%. God og ren trailer i perfekt stand. Klar kommunikation via både mail og telefon. Depositum tilbagebetalt få minu... Ver mais
A empresa respondeu
Da vi skulle flytte fra København til Aarhus, valgte vi at leje en trailer gennem GoTrailer. Vi bestilte via hjemmesiden og fik alt relevant information på mail. Man afhenter og afleverer selv... Ver mais
A empresa respondeu
Super koncept, rigtig nemt system og meget pålidelig trailer. Jeg kørte fra Århus til København med en godt fyldt trailer, og jeg oplevede intet galt med traileren hele vejen. Mit eneste ris er at... Ver mais
A empresa respondeu
Bruger normalt Freetrailer, men da jeg skulle fra København til Vejle for at hente et bord, og køre tilbage igen, ville jeg jeg GoTrailer den perfekte løsning. Jeg kørte fra København til... Ver mais
A empresa respondeu
Lej en flyttetrailer i en by og aflever i en anden. Se vores stops på www.gotrailer.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Eminent service.
Maria og Sarah var helt vildt hjælpsomme og trådte til, da jeg med kort varsel skulle bruge en trailer fra Aarhus til Odense. Virkelig nemt at bruge deres koncept: nummerplade, kode til hængelås... Ja, det er sådan set alt du skal bruge. Kæmpe stor anbefaling herfra!
Servicen har været helt i top fra start til slut – super nem booking, velfungerende trailer og generelt bare en rigtig god oplevelse. Noget af det, der virkelig skiller sig ud, er deres kundeservice: Jeg har flere gange haft brug for hjælp uden for åbningstiderne (UNDSKYLD!) og hver gang har jeg ringet med tanken om at jeg får en "du har ringet udenfor vores åbningstid ... " men NIKS! jeg har kunnet få fat i dem hurtigt og med et smil igennem telefonen :) Når man ringer, uden for åbningstid og de ret faktisk tager telefonen, at det så er jordens sødeste menneske og der bare bliver sagt "det er xxx fra GoTrailer, hvad kan jeg hjælpe med?" så kan man ikke føle andet end en 11 ud af 10 kundeservice oplevelse :). Det giver virkelig tryghed som kunde.
Det eneste mikroskopiske lille minus er, at man ikke får en tydelig advarsel om de "sikkerhedsforanstaltninger", der er ved afleveringsstedet – det kunne godt være meldt lidt klarere ud, så havde jeg heller ikke ringet kl 22 en søndag aften ;)
Når det er sagt, ændrer det ikke på helhedsindtrykket: Go-Trailer leverer fremragende service, og jeg vil uden tvivl bruge dem igen og anbefale dem til andre.

Resposta da GoTrailer.dk
God og fleksibel løsning – klart anbefalelsesværdig!
Vi lejede trailer via GoTrailer til transport af et tungt spisebord fra Nordjylland til Hillerød. Det endte med afhentning i Ravnbjerg, da der ikke var ledige trailere i Brønderslev – men selve udleveringen var stadig nem og ubesværet.
Vi blev forsinket ved Storebæltsbroen pga. kraftig vind og måtte vente i 1,5 time i Knudshoved. Heldigvis var det helt uproblematisk at aflevere traileren lidt senere end planlagt – ingen stress og god fleksibilitet i systemet.

Resposta da GoTrailer.dk
Have not picked up the trailer yet but the customer service is top notch.
I had a small special request and they were able to accommodate. Special thanks to Sarah.
They are reliable and responsive to inquiries. Also, it was great service to pick up a trailer in Aarhus and return to Copenhagen. We will use GoTrailer again in the future.

Resposta da GoTrailer.dk
Jeg kørte fra København til Kolding og hægtede en GoTrailer på og kørte derfra videre til Vejle.
Afleverede GoTraileren i Albertslund (København) da jeg havde sat mit bord af derhjemme.
Dette koncept gjorde at jeg kunne køre 130 km/t fra København til Kolding istedet for 80 km/t og derved spare en masse spildtid.
Alt fra booking til aflevering og returnering af depositum har foregået til perfektion.
Håber i får flere byer på med tiden😊
Mvh en meget tilfreds kunde og ambassadør for jer fremadrettet👍

Resposta da GoTrailer.dk
Super trailer med 13 Pol stik. Har lejet x2 og trailer uden fejl. Systemet fungerer godt med hurtig accept af leje. Depositum returnering meget hurtigt, indenfor 1- et par dage.
Tak for vejledning fra Sarah.

Resposta da GoTrailer.dk
Super nemt at leje en trailer, og dejligt at kunne hente på den en side af Storebælt og aflevere på den anden

Resposta da GoTrailer.dk
Man afhenter og afleverer selv traileren. Der gik ikke mere end 30 minutter, efter at vi havde sendt billeder ved aflevering, før vi fik vores depositum tilbage.
Kan varmt anbefales.

Resposta da GoTrailer.dk
Super nemt og jeg er så glad for at denne service findes, så man slipper for at aflevere trailer i den anden ende af landet, når man bare skal bruge den til én vej. De svarer hurtigt på mails og hjælper når man har booket forkert. Kan klart anbefale.

Resposta da GoTrailer.dk
Fungerede upåklageligt, har allerede booket igen

Resposta da GoTrailer.dk
Super koncept, rigtig nemt system og meget pålidelig trailer.
Mit eneste ris er at traileren ikke var særlig regntæt, på trods af at være en lukket trailer, og at der stort set ikke var noget skiltningen til trailerparkeringen hverken i Århus eller i København. Dette skal dog ikke afskrække nogle, man skal blot sørge for at pakke vandfølsomme ting ind før de kommer i traileren, hvis det regner.
God oplevelse, det her kommer jeg til at bruge igen!

Resposta da GoTrailer.dk
Rigtig smart at man kan leje den i by og aflevere den i en anden, så man ikke skal have trailer med retur….og ex. betale for en unødig broafgift.
Ubemandet afhentning-/afleveringsstationer, men det fungerer upåklageligt. Fungerer rigtig godt med vejledningsmails man får.
Efter lejeperiodem skal man uploade slut-billeder af trailer og få dage efter modtager man depositum retur.
Virkeligt behjælpsomme og svarer hurtigt på mails.
Et lille minus er lidt uklar beskrivelse af prisen/depositum….men de er søde til at forklare det via telefonen.

Resposta da GoTrailer.dk
Fungere super godt. rummelige og gode trailere og sød kundeservice

Resposta da GoTrailer.dk
Nem at booke! Hurtig tilbagemelding og nem at hente/aflevere i form af god-og enkelt information via mail. Der er bare styr på det:-) OG der sidder en Sarah i den anden ende som besvare mails- tak for god service:-)

Resposta da GoTrailer.dk
God og hurtig service. Trailer i god stand. Meget nemt at benytte.
Vil bestemt anbefale det til andre.

Resposta da GoTrailer.dk
Super god kundeservice og virkelig simpelt, på den gode måde 🤗

Resposta da GoTrailer.dk
Super fint koncept. Vi lejede en trailer, da vi havde et større skab, der skulle fra Jylland til Sjælland. Denne løsning var bedst - og gav fin mening, da vi så ikke skulle køre med en trailer frem og tilbage. Alt virkede som det skulle - god kommunikation og hurtig betjening.

Resposta da GoTrailer.dk
Super koncept at kunne hente trailer et sted og leverer andet sted i DK.
God og hurtig kommunikation før og efter, og alt gik som det skulle.
Håber der kommer et større flow, så der altid er til at få en trailer på hver af de forskellige opsamlings steder.
Vi lejer gerne igennem Gotrailer igen, og giver vores bedste anbefaling.

Resposta da GoTrailer.dk
Super godt koncept, som virkelig fungerer. Rigtig nemme at komme i kontakt med, hvis man har nogle spørgsmål angående sin leje, både på mail og over telefon, med en kort svartid. Er helt klart pengene værd og kan kun anbefales, hvis man ikke vil køre en tom trailer tværs over landet igen.

Resposta da GoTrailer.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.