GPA-danmark Avaliações 62

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg købte en vare som var anført som en bestillingsvare som viste sig ikke at være til at få hjem i første omgang. Jeg fik mine penge retur uden bøvl, og nogle dage efter en mail om at varen nok kunne... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min oplevelse med at handle med GPA-danmark har været rigtig god. Da jeg indledningsvis var i tvivl om hvilke produkter jeg havde behov for, brugte jeg deres online chat support og fik her super servi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der er god kontakt til GPA og de er hjælpsomme med at finde info, dog mangler der lige lidt info om forlænget leveringstid (som jo skyldes ext. levenrandør det kan GPA jo ikke styre), som man godt k... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

GPA leverede forkert vare, GPA ville ikke betale for returfragt, jeg ønskede ikke at handle hos dem pga af dette hvilket jeg skrev pænt, så spurgte de om de skulle slette min konto med det samme, hvil... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de equipamentos de segurança
  2. Loja de artigos para fotografia
  3. Empresa de telecomunicação

Informação fornecida por fontes externas variadas

GPA-danmark.dk, er Nordens førende indenfor IP-kamera, CCTV, GPS, overvågning, droner, spion kamera mm. Vi leverer kun fra førende mærker og producenter, det er din garanti for nye og originale varer. Vores sortiment er afpasset efter vore kunders behov og ønsker. Vi forhandler Dahua & Hikvision og AXIS Partner - derfor er der 3 år's Garanti. Vi samarbejder med DHL for hurtig og sikker levering. Sammen med leverandørerne sikrer vi dig de nyeste produkter og nyeste teknologier - til den bedste pris. Din sikkerhed for professionel leverancer.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hurtigt og effektivt

Hurtigt svar på spørgsmål, ekspering og forsendelse af varer. Lidt mere overskuelig hjemmeside kunne ønskes :) Men klart anbefales

17 de agosto de 2017

Hej Thomas

Vi gør hver dag vores bedste for at imødekomme vore kunders ønsker.

Vi har gennem længere tid forsøgt at finde et passende layout til en opdatering af vores hjemmeside - men har desværre ikke fundet det rette endnu.

super hurtig levring :-)

29 de junho de 2017

Hej Carsten

Mange tak for din anmeldelse.

Vi prøver altid at leve op til vore løfter om hurtig levering.

Vi ser frem til at betjene dig i fremtiden også

Perfekt handel

Levering til tiden, uden problemer

15 de junho de 2017

Hej Kunde

Tak for anmeldelsen.

Vi sætter en stor pris på tilfredse kunder og ser frem til at betjene dig i fremtiden også.

med venlig hilsen og på gensyn

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og viden om produkterne …

God service og viden om produkterne over telefonen.
God service omkring lån af ekstra komponenter med returret.

10 de maio de 2017

Hej Immediad a/s

Tak for anmeldelsen som vi sætter stor pris på.

Vi prøver altid at yde den bedste service og rådgivning.

Vi ser frem til at betjene jer i fremtiden også.

Dejlig og øjeblikkelig hjælp

Dejlig og øjeblikkelig hjælp, til en ordre der ikke var helt som efter normalen, men vi fandt ud af det på bedste vis.

10 de abril de 2017

Hej William

Tak for din anmeldelse. Vi prøver efter bedste evne at hjælpe vore kunder, uanset hvilken hjælp der er nødvendig. Vi ser frem til at betjene dig i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og hurtig levering

GPA-danmark giver tid til kunderne og leverer til aftalt tid.
Kan helt klart anbefales at handle med.

3 de fevereiro de 2017

Hej "Kunde"

Tak for din fine anmeldese.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Varen blev sendt samme dag og var som beskrevet.

1 de dezembro de 2016

Hej Kasper

Tak for din 5 stjernet anmeldelse, vi bestræber os på at levere til tiden og give så korrekt beskrivelse som muligt af varerne.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestem en god service de har hos dem

Meget hjælpsom over en jeg føler at man giver til at høre på en så kommunikation er super kommer man med et forslag så prøver de at læse det for mig at find lige den var jeg har brug for så var der hjælp at hente
jeg ser fra til at købe der fra igen

det vikke også som at vis man selv har fundet en vare de ikke lige har den
så prøver de på at skaffe den eller noget som kan det samme
Søren

13 de setembro de 2016

Hej Søren

Tak for din anmeldelse, vi sætter altid kunden i centrum og prøver at yde den bedste service i samarbejde med vore leverandører.

Hurtigt

Varerne blev sendt samme dag som jeg ordrede og kom næste dag. Ikke så meget pjat - bare i orden!

26 de junho de 2015

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse.

Rart at høre at du er tilfreds med vores behandling af din ordre.

Hurtig og god service.

Hurtigt levering, virkelig hjælpsom sælger der ringede mig op og fulgte op på min bestilling. 5 point fra Jandis

19 de abril de 2015

Hej Jan,

Mange tak for din 5 stjernede anmeldelse.

Dejligt at høre, at du er tilfredse med vores service og mindst vores levering.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det kan vist ikke gøres bedre!

Det var nemt, hurtig levering og billigste sted på den vare jeg søgte.
Kan ikke gøres bedre. Tak.

23 de fevereiro de 2015

Hej Anette

Tak for din 5 stjernet bedømmelse.

Dejligt at høre at du er tilfreds med vores levering priser og service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig leverance og god service

god pris
levering dagen efter bestilling
og masser af god hjælp da installeringen drillede lidt

31 de janeiro de 2015

Hej Daniel

Tak for din 5 stjernet anmeldelse.

Det er altid dejligt at høre at vore kunder er tilfrede med både vores priser, leveringstid og ikke mindst servicen fra os og vore leverandører.

Hurtig Seriøs Kundebetjening

Meget hurtigt og seriøs kundebehandling, varen var pakket omhyggeligt ind, har kun godt at sige.

15 de setembro de 2014

Hej Søren Rasmussen.

Mange tak for din 5 stjernet anmeldelse.

Rart at høre at du er tilfreds med din oplevelse af GPA-danmark.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

købte en NVR, fik en DVR, med rigtig mange fejl og mangler

vi Købte en NVR FIk en DVR og den havde forkert fjern betjening og forkert manual.
hvilket jo er uaceptabelt.
vi ringed eog i god tone bad ham om at sende en kasse tilbage levering, så vi kunne ombytte den, det gad han ikke vi måtte betale forsendelse og pakke pakken vi gjorde hvad vi kunne i og med han ikke ville samarbejde anklager han os for at sende og ogskrive pakken forkert, ja vi gjorde hvad vi kunne da han jo ikke vil sende en en æske som vi kan retunere den i.
han vi så i snart 10 dage forklare os at vores kamera ikke var det rigtige og henviser til en hjemmeside hvor han siger at den ikke er og den skal være hvis det skal virke med den dvr han har sendt os., men det var den så alligevel altså og så finder han på noget andet..
vi tror og efter megen skriverier og han finder på nye undskyldninger både for at ikke levere varen men også for at ikke gide lave den, har han stadigvæk intet gjort andet en at forklare fra sin syge moster.
vi er ret sikre på at manden og firmaet har prøvet at sende en gammel maskine og så putet random ting i æsken og tro at det skal nok gå, forkert fjernbetjening og forkert manual og en dvr istedet for en NVR virker lidt mystisk efter vores mening.
han nægter stadigvæk at gøre noget ved det og det må vi jo så gå videre med.
Det er mange penge for min far som har gjort sit bedste og ikke forstår så meget af alt det her, som jo bare ville have overvågning af sin bil..

nu er vi så her og jeg uploader samtlige mails en af dagene så folk kan se hvilken snyder og bedrager den her mand er..

13 de outubro de 2013

Hej Johnny,

Tak for din anmeldelse!

Ref.: FAKTURA

- GPA-danmark må desværre afvise at tage varen retur. Da emballagen ikke kan genanvendes.
- GPA-danmark må ligeledes afvise at ville åbne emballagen. Da indholdet mistænkes for at have mangler eller være beskadiget. Det har ikke været muligt at få dokumenteret dette.

- GPA-danmark er af den opfattelse at der alene er tale om betjeningsfejl og at dette ikke hører ind under hverken garanti, fortrydelsesret eller andre forpligtigelser.

- GPA-danmark er ikke i stand til at få udleveret en egentlig fejlliste.

- GPA-danmark har tilbudt dig support fra leverandøren, sendt manualer og instruktioner på alle 3 versioner af NVR/DVR/iDVR

- GPA-danmark kan selvfølgelig ikke sende dig en ny emballage/original kasse, hvad tænker du på? Den oprindelige kasse er til forsendelse!!

I forbindelse med såvel telefonisk og efterfølgende gentagne mail har det ikke været muligt at få de nødvendige oplysninger og det har været tydeligt at der skulle findes en eller anden grund til at produktet kunne returneres som værende leveret med fejl.
ONVIF er en standard som er lavet for at IP produkter skal kunne tale sammen.
Kassens label er ikke kontrolleret før din opringning om at indholdet er forkert!?
Der kan vel næppe være tvivl om at det er en NVR 6004T-F der er afmærket. Som det fremgår af denne label er der angivet 2 model typer NVR + DVR denne type ”kasse” benyttes i 3 forskellige versioner NVR/DVR/iDVR men med samme tilbehør, derfor kan der være funktioner som ikke anvendes til den enkelte model – dette er en ganske almindelig fremgangsmåde på mange fjernbetjeninger at have flere funktioner end der skal anvendes til kun den specifikke model.
Da det ikke har været muligt at få oplysninger om emballagens indhold og stand må vi afvise at åbne den da vi ikke ønsker at stå med et produkt som både kan være mangelfuldt eller direkte ødelagt.
Det er ikke konstateret at det IP kamera der har været forsøgt anvendt er ONVIF kompatibelt/godkendt.(vil ikke oplyse firmwaren i kameraet)!
Ligeledes har man ikke villet oplyse hvilken harddisk der er anvendt, men oplyst nogle tilfældige tal/bogstaver som ikke stemmer overens med producentens hjemmeside.
Vi beklager men må pga den manglende samarbejdsvilje, ødelagte emballage og betjeningsfejl afvise din reklamation og sende varen retur til dig.

-------------------------------------------------------------------------------------

Forbrugeren har i sin klage til Forbrugerklagenævnet dokumenteret at det er hans far der har "overklistret kassen" så den ikke kan genanvendes som salgskarton. Ligeledes kan man her se forskellem på DVR kontra NVR, http://www.youtube.com/watch?v=FcziBM3zkR4, måske det alligevel er den rigtige han har fået?

anmeldt af Rasmus, den 14. AUGUST 2013 på Trustpilot følgende tekst: "Min gamle far bestilte en NVR og fik noget andet en DVR hvilket der er stor forskel på, tosserne på (firmanavn udeladt)nægter at have sendt den forkerte i og med der er lavet en ny ordre, og ganske rigtig har vi lavet en ny ordre, MEN på samme produkt en NVR og vi har stadigvæk en dvr stående, nu er det sådan at de er i Esbjerg og er ligeglade med os."

Besynderligt at disse anmeldelser har SÅ STORE sammenfald af fremgangsmåde,brug, produkter, navne, tidspunkt og lokalitet mv. - det er næsten for GODT TIL AT VÆRE SANDT.

DESVÆRRE - ER - DET - SANDT !!!!!!!!!!

Alt forløb planmæssig

Jeg kan kun tilslutte mig den forrige anmeldelse af GPA-danmark. Jeg kan kun sige at jeg er tilfreds med såvel service som varerne og vil trygt anbefale andre at handle der.

13 de setembro de 2013

Hej Jørgen,

Rart at høre at vi lever op til dine forventninger.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service og hurtig levering!

Kan ikke genkende det billede, som er anført i de andre anmeldelser vedr. GPA. Har fået en rigtig god og faglig service, inden jeg bestilte og modtog de varer, jeg havde bestilt. Varerne levede op til forventningerne og lidt til, så helt sikkert et sted, som jeg vil anbefale til andre!
Mvh
Rene Andersen

24 de outubro de 2012

Hej René,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

har ikke fået min penge tilbage!

den 10.04-2012 har betalt 170kr for fragt (fordi der var ikke pris på den vare)

1. Sur og dårlig kunde service..
2. Ingen priser på fleste vare

efter 1-2 dage en sur mand har ringet, og så sagde jeg, kan du ikke sende den 170,kr tilbage? ja det var min fejl osv..

han sagde ok, jeg kan får pengene om 1-2 dage..

efter 1 uge jeg har sendt en e-mail om det, INGEN svar!!

30.04.2012

30 de abril de 2012

Resposta da GPA-danmark

Denne kunde har intet købt, hvilket også fremgår af teksten.
Kunden er refunderet for fragten indenfor fristen, men det har ikke været muligt at få denne til at indrømme dette her.

kundeservice

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais