Jeg købte en vare som var anført som en bestillingsvare som viste sig ikke at være til at få hjem i første omgang. Jeg fik mine penge retur uden bøvl, og nogle dage efter en mail om at varen nok kunne... Ver mais
A empresa respondeu
Min oplevelse med at handle med GPA-danmark har været rigtig god. Da jeg indledningsvis var i tvivl om hvilke produkter jeg havde behov for, brugte jeg deres online chat support og fik her super servi... Ver mais
A empresa respondeu
Der er god kontakt til GPA og de er hjælpsomme med at finde info, dog mangler der lige lidt info om forlænget leveringstid (som jo skyldes ext. levenrandør det kan GPA jo ikke styre), som man godt k... Ver mais
A empresa respondeu
GPA leverede forkert vare, GPA ville ikke betale for returfragt, jeg ønskede ikke at handle hos dem pga af dette hvilket jeg skrev pænt, så spurgte de om de skulle slette min konto med det samme, hvil... Ver mais
A empresa respondeu
GPA-danmark.dk, er Nordens førende indenfor IP-kamera, CCTV, GPS, overvågning, droner, spion kamera mm. Vi leverer kun fra førende mærker og producenter, det er din garanti for nye og originale varer. Vores sortiment er afpasset efter vore kunders behov og ønsker. Vi forhandler Dahua & Hikvision og AXIS Partner - derfor er der 3 år's Garanti. Vi samarbejder med DHL for hurtig og sikker levering. Sammen med leverandørerne sikrer vi dig de nyeste produkter og nyeste teknologier - til den bedste pris. Din sikkerhed for professionel leverancer.
GPA-danmark, 6240, Løgumkloster, Dinamarca
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtigt svar på spørgsmål, ekspering og forsendelse af varer. Lidt mere overskuelig hjemmeside kunne ønskes :) Men klart anbefales

Resposta da GPA-danmark
God service og viden om produkterne over telefonen.
God service omkring lån af ekstra komponenter med returret.

Resposta da GPA-danmark
Dejlig og øjeblikkelig hjælp, til en ordre der ikke var helt som efter normalen, men vi fandt ud af det på bedste vis.

Resposta da GPA-danmark
GPA-danmark giver tid til kunderne og leverer til aftalt tid.
Kan helt klart anbefales at handle med.

Resposta da GPA-danmark
Seriøst god rådgivning og bedste priser på videoovervågning.

Resposta da GPA-danmark
Varen blev sendt samme dag og var som beskrevet.

Resposta da GPA-danmark
Meget hjælpsom over en jeg føler at man giver til at høre på en så kommunikation er super kommer man med et forslag så prøver de at læse det for mig at find lige den var jeg har brug for så var der hjælp at hente
jeg ser fra til at købe der fra igen
det vikke også som at vis man selv har fundet en vare de ikke lige har den
så prøver de på at skaffe den eller noget som kan det samme
Søren

Resposta da GPA-danmark
Varerne blev sendt samme dag som jeg ordrede og kom næste dag. Ikke så meget pjat - bare i orden!

Resposta da GPA-danmark
Hurtigt levering, virkelig hjælpsom sælger der ringede mig op og fulgte op på min bestilling. 5 point fra Jandis

Resposta da GPA-danmark
Det var nemt, hurtig levering og billigste sted på den vare jeg søgte.
Kan ikke gøres bedre. Tak.

god pris
levering dagen efter bestilling
og masser af god hjælp da installeringen drillede lidt

Resposta da GPA-danmark
Meget hurtigt og seriøs kundebehandling, varen var pakket omhyggeligt ind, har kun godt at sige.

Resposta da GPA-danmark
vi Købte en NVR FIk en DVR og den havde forkert fjern betjening og forkert manual.
hvilket jo er uaceptabelt.
vi ringed eog i god tone bad ham om at sende en kasse tilbage levering, så vi kunne ombytte den, det gad han ikke vi måtte betale forsendelse og pakke pakken vi gjorde hvad vi kunne i og med han ikke ville samarbejde anklager han os for at sende og ogskrive pakken forkert, ja vi gjorde hvad vi kunne da han jo ikke vil sende en en æske som vi kan retunere den i.
han vi så i snart 10 dage forklare os at vores kamera ikke var det rigtige og henviser til en hjemmeside hvor han siger at den ikke er og den skal være hvis det skal virke med den dvr han har sendt os., men det var den så alligevel altså og så finder han på noget andet..
vi tror og efter megen skriverier og han finder på nye undskyldninger både for at ikke levere varen men også for at ikke gide lave den, har han stadigvæk intet gjort andet en at forklare fra sin syge moster.
vi er ret sikre på at manden og firmaet har prøvet at sende en gammel maskine og så putet random ting i æsken og tro at det skal nok gå, forkert fjernbetjening og forkert manual og en dvr istedet for en NVR virker lidt mystisk efter vores mening.
han nægter stadigvæk at gøre noget ved det og det må vi jo så gå videre med.
Det er mange penge for min far som har gjort sit bedste og ikke forstår så meget af alt det her, som jo bare ville have overvågning af sin bil..
nu er vi så her og jeg uploader samtlige mails en af dagene så folk kan se hvilken snyder og bedrager den her mand er..

Resposta da GPA-danmark
Jeg kan kun tilslutte mig den forrige anmeldelse af GPA-danmark. Jeg kan kun sige at jeg er tilfreds med såvel service som varerne og vil trygt anbefale andre at handle der.

Resposta da GPA-danmark
Kan ikke genkende det billede, som er anført i de andre anmeldelser vedr. GPA. Har fået en rigtig god og faglig service, inden jeg bestilte og modtog de varer, jeg havde bestilt. Varerne levede op til forventningerne og lidt til, så helt sikkert et sted, som jeg vil anbefale til andre!
Mvh
Rene Andersen

Resposta da GPA-danmark
den 10.04-2012 har betalt 170kr for fragt (fordi der var ikke pris på den vare)
1. Sur og dårlig kunde service..
2. Ingen priser på fleste vare
efter 1-2 dage en sur mand har ringet, og så sagde jeg, kan du ikke sende den 170,kr tilbage? ja det var min fejl osv..
han sagde ok, jeg kan får pengene om 1-2 dage..
efter 1 uge jeg har sendt en e-mail om det, INGEN svar!!
30.04.2012

Resposta da GPA-danmark
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.