Jeg er så fornøyd med dåpskjolen, kysen og de søte skoene med broderier. De personaliserte detaljene gjorde kjolen helt spesiell og jeg fikk så mange komplimenter på dagen! Anbefales på det varmeste.... Ver mais
Grace of Sweden designar unika moderna dopkläder i många olika stilar. Hos oss kan du specialanpassa din högtidsdräkt och få en helt personlig handgjord dopklädsel. Du kan välja mellan många olika unika doptillbehör, doprosetter, olika typer av dopbroderier och specialtillbehör. Vi har en personlig service med modern teknik och du kan alltid ha en dialog med oss om dina personliga önskemål och vi guidar dig så din dopklädsel blir precis vad du drömt om för ditt barns dopdag.
Lillro 111, 85591, Sundsvall, Suécia
Jättefina dopklänningar och band. Har beställt för båda barnen och är super nöjda. Väldigt bra och snabb respons. Tack Tina :)

Resposta da graceofsweden.se
Absolutely brilliant to deal with. Tina was obliging professional and helpful throughout.
I order personalised ribbon with unusual details she clarified details, ensured I was happy with result and item arrived within the week
Extremely happy customer

Resposta da graceofsweden.se
Otroligt fina dopkläder, helt fantastisk service/bemötande och snabb leverans och återkoppling på alla mina frågor innan ordern. 🙂 Rekommenderas VERKLIGEN!!

Resposta da graceofsweden.se
Har i dag modtaget mins søns dåbskjole, matroskjolen med sorte detaljer, og jeg er yders tilfreds, nu glæder jeg mig til han skal døbes 22 februar 2026, han bliver så fin.
Grace of sweden er at anbefale 🙏

Resposta da graceofsweden.se
Så fin dopkostym! Det är hög kvalitet på plagget, välsydd och med omsorg för detaljerna ✨ Jag fick snabb och bra rådgivning av vilken storlek vi behövde och det var lätt att byta när vi insåg att vi behövde en större. Snabb och fin service rakt igenom hela köpet. Dopkostymen blev verkligen pricken över i:et på min sons dop 🙏😍

Resposta da graceofsweden.se
Otroligt nöjda med dopkostymen vi beställde till vår son. Snabb leverans trots röda dagar runt nyår. Fick svar direkt vid beställning en söndag kväll med besked om att kostymen skulle sys och skickas redan nästa dag.
Kostymen var det finaste vi sett, med fin kvalitet på rosetten och den lilla skyddsängeln var pricken över i:et. Det märks verkligen att de brinner för det de gör - Rekommenderas varmt!

Fantastisk oplevelse hos Grace of Sweden
Vi har købt dåbskjole til vores børn hos Tina fra Grace of Sweden, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Servicen har været helt fantastisk fra start til slut – personlig, omsorgsfuld og utrolig professionel.
Kjolerne er helt igennem smukke, med de fineste detaljer og en kvalitet, man virkelig kan mærke. Det er tydeligt, at der er lagt både hjerte og sjæl i det hele.
Vi følte os trygge og godt guidet gennem hele processen, og resultatet overgik alle vores forventninger. De varmeste anbefalinger herfra – vi vender helt sikkert tilbage 💫

Resposta da graceofsweden.se
Personlig kontakt, snabb och smidig leverans samt jättefin dopklänning av bra kvalitet. Vi är mycket nöjda med dopklänningen och bemötandet hos Grace of sweden!

Resposta da graceofsweden.se
Otroligt bemötande, så personligt och snabba svar! Har inte fått min leverans än men de är så serviceminded. Så synd att jag inte hittade hit i tid, då skulle dopklänningen definitivt beställts härifrån (nu blir det att låna från kyrkan) men blir ett otroligt fint hårdiadem i alla fall 😍

Resposta da graceofsweden.se
Enormt fint håndværk, fantastisk service og fine priser. Tusinde tak for denne gang! Kan kun varmt anbefale at købe her.

Resposta da graceofsweden.se
Snabb leverans och superfint resultat. Är verkligen supernöjd😀
Proffsigt bemötande och otroligt fina varor.
Tack, ser fram emot dopet 7 december🫶

Resposta da graceofsweden.se
Jättenöjd med snabbheten och det trevliga personliga bemötandet. Så viktigt att det finns någon att bolla lite funderingar och idéer med. Tack för det fina slutresultatet. Nu hoppas vi att den lilla huvudpersonen kommer känna sig lika fin som klänningen ser ut på bilden.

Resposta da graceofsweden.se
Utrolig god service og virkelig flot dåbskjole.
Jeg har fået fantastisk hjælp til tråd på kjolen, skriften, og ift. Mål. Faktisk alt, jeg tror ikke man kunne få en bedre service. Hvis barn nr. 2 kommer, vil jeg gerne have Grace of Sweden til at tilføje navn på den utrolig flotte dåbskjole jeg har modtaget. Alt indenfor en uge. 🥰🤩😍
Tina hed hende jeg skrev med, og sikker en servicemind og hjælpsom person hun er. Tusind tak for hjælpen og den utrolig flotte dåbskjole. 😍

Resposta da graceofsweden.se
Jättesnabbt leverans och superfina dopklänningar. Vi är väldigt nöjda med högkvalite produkterna från butiken. Rekommenderar denna fina butik.

Resposta da graceofsweden.se
En fantastisk upplevelse från början till slut! Tack för att ni skapade en så vacker och personlig dopklänning – den kommer bli en värdig efterträdare till vår gamla släktklänning 💕.

Resposta da graceofsweden.se
Virkelig smukt tøj! Designeren skrev også til mig efter bestillingen for at sikre sig hvilken længde sløjfen vi bestilte skulle være. Ekstrem god service!

Resposta da graceofsweden.se
Blixtsnabbt leverans och superfina dopklänningar. Vi är en återkommande kund och är väldigt nöjda med produkterna från butiken. Rekommenderar denna fina butik.

Resposta da graceofsweden.se
Jag är otroligt nöjd. Beställde dopkostym med hätta och det är det finaste jag sett. Dopet blev så bra, mycket tack vare de fina kläderna graceofsweden fixade. Det var höjdpunkten. Underbara Tina som löste snabbleverans, hade tålamod och var så engagerad. Sjukt duktiga på det de gör. För framtida dop är det en självklarhet att beställa från de igen. Rekommenderar starkt!

Resposta da graceofsweden.se
Apparently they made a mistake and made a ribbon in the wrong color - I received a handwritten note AND the extra ribbon. Very pleased.

Resposta da graceofsweden.se
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.