Kjolen fik min lille pige til at ligne en engel. Så smuk en kjole. Alle deres kjoler er ubeskrivelige smukke. Købte flere forskellige før jeg besluttede hvilke en jeg ville have.
Oli Prik Dåbskjoler og Dåbstøj
Veja o que dizem as avaliações
Svindel. Hold deg langt unna Tøyet er svært dårlig kvalitet med flere løse tråder hengende. Bærer preg av å være laget på fabrikk i annet land. Har dessverre mottatt langt bedre produkter fra Tem... Ver mais
Vi havde købt en dåbskjole til vores lille datter. 14 dage inden dåben måtte vi dog aflyse, da Danmark blev lukket ned grundet Corona. Selvom bytteretten var overskredet, kontaktede vi Oli prik, f... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Oli Prik har et stort udvalg af dåbstøj og dåbstilbehør i bedste kvalitet. Flotte dåbskjoler i forskellige stoffer, tilbehør som dåbskyser, dåbssløjfer, dåbssko.
Informações de contato
Sophus Schandorphsvej 16B, 2800, Kongens Lyngby, Dinamarca
- 42 90 91 19
- Support@oliprik.com
- oliprik.dk
Kjolen fik min lille pige til at ligne…
Svindel
Svindel. Hold deg langt unna
Tøyet er svært dårlig kvalitet med flere løse tråder hengende. Bærer preg av å være laget på fabrikk i annet land. Har dessverre mottatt langt bedre produkter fra Temu.
Etter retur har jeg forsøkt å få tak i selskapet i flere måneder. Jeg sendte første mail i starten av august og vi er nå i oktober. Har ikke fått tilbake pengene. Svært skuffende.
Nydelige dåpsklær, men.....
Nydelige dåpsklær. Rask service og svarte rask da jeg ringe de. Rask levering. Men en må være bevisst hvis en evt skal returnere varer. Det kan koster mye. Så vær bevisst når en bestiller. Det er ikke slik det står i info om retur på deres side. Nytter ikke å føre opp VOEC infoen deres når en returnere. Men firmaet ordnet greit opp i min retur etter hyggelig samtale med de.
Manglende tilbakebetaling ved retur
I første omgang var jeg svært fornøyd med kundeservicen. De svarte innen få timer på e-post og var svært behjelpelige.
Da jeg skulle hente ut pakken min, måtte jeg betale over 600kr i toll selv om det står på nettsiden deres at man ikke skal det til Norge. Dette fikk jeg raskt tilbake fra selskapet.
Problemet oppstår vedretur av hele ordren min. Isteden for å betale tilbake hele summen, trekker de fra det de allerede har betalt meg tilbake som følge av at jeg måtte betale toll som de skriver man ikke skal. Jeg har nå forsøkt gjentatte fanger i over 1mnd å få kontakt på e-post, men jeg får ingen respons.
Styr unna!
God oplevelse
Rigtig flot dåbskjole jeg bestilte til
min søns barnedåb samt hurtig levering.
God købsoplevelse
De smukkeste dåbskjoler
De smukkeste dåbskjoler!
Jeg havde den bedste oplevelse med dem!!!
Jeg bestilte den forkerte størrelse til min lille piges kjole og kontaktede kundeservice, deres svar var meget hurtig, de håndterede situationen professionelt!!!
Jeg sendte den forkerte kjole, og de sendte mig en mindre størrelse, så snart de modtog min returpakke!!!
Plus!!!! deres kjoler er vidunderligt smukke!!!
VARME ANBEFALINGER!!!!
Supersnabb leverans till Sverige!
Supersnabb leverans till Sverige!
Jättefin klänning, galge, rosett och klädpåse som ankom bara 3 arbetsdagar efter beställning. Tack!
Smukkeste kjole
Jeg har modtaget den fineste kjole. Den var dog for lille, så skrev en mail og fik svar næsten med det samme, hvor de ville sende nummeret større sammen med en returlabel. Virkelig god service.
Fuldt ud tilfreds.
Fik en dåbskjole med fejl i.
Sendte en mail med billeder, og ringede herefter op.
Flink medarbejder tog telefonen, vi fik en god snak, og samme dag fik jeg pakken i postnord app.
Den nye kjole kom med 2 små gaver, og selvfølgelig uden fejl i kjolen. Har fået en returlabel med.
Alt i den skønneste orden.
Tak for god service.
Lugter langt væk af svindel
Lugter langt væk af svindel. Én Google søgning og der finder man 3 forskellige telefon numre, ingen af dem er tændte eller virker, på trods af i reklamere med tlf tider. Man finder også 2 forskellige mails til jer, som i ydermere heller ikke svare på.
Hurtig levering, og meget flot kjole⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super fin dåbskjole og bånd
Super fin dåbskjole og bånd! Leveringen er også fin - har intet at sætte en finger på :-)
Yderst tilfredsstillende hele vejen…
Yderst tilfredsstillende hele vejen rundt
Retured and order and have not gotten…
Retuned and order and have not gotten my money back! Is been over 2 months!!! Tried to call them and no answer an noone is answering the phone!!!
God kundeservice og god kvalitet
Vi købte en dåbskjole, der desværre havde en lille fejl i stoffet. Vi kontaktede Oli Prik, som sendte en ny inkl returlabel uden problemer. Og så fik vi endda en kyse med. Det har lun været en god oplevelse, og deres produkter er enormt flotte og i god kvalitet.
Alt i top!
Flot, stort udvalg, hurtig levering på kun 2 dage fra bestilling til levering og fantastisk flot kjole, sløjfe og hårbånd. Vil til enhver tid anbefale alle at købe dåbskjole fra Oli Prik.
Sendte ikke med dåpslue. Fikk den etter dåpen hadde vært
Før jeg bestilte varer fra Oliprik sendte jeg mail og forhørte meg om jeg ville motta pakken i tide ettersom det var 2-3 uker til dåpen skulle holdes. Det var ingen problem. Jeg ville få pakken i god tid. Bestilte derfor dåpskjole og lue. Fin kjole, men når jeg fikk pakken var ikke lue sendt med. Kontaktet de med en gang og spurte om de kunne sende luen som hadde uteblitt med ekspress levering ettersom dåpsdatoen nærmet seg (en uke etter). De sendte pakken som vanlig brev og den kom ikke frem før etter dåpen. De sluttet å svare på Mail. Dårlig service når det er de selv som har gjort feil.
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering! super flot dåbskjole!
Yderst tilfreds
Yderst tilfreds. Bestilte en dåbskjole som jeg så fortrød og ønskede en anden kjole fra dem. De sendte den nye kjole med en returlabel i så jeg kunne bytte den anden. Venter nu kun på at få differencen på kjolerne tilbage.
Handler klart her igen :)
Lynrask Levering!
Tok 3 virkedager helt fra Danmark til Nordnorge! Jeg er Imponert! Alt rett og kjempe fin kjole😍👏
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.