En fantastisk oplevelse at købe vores første el-bil hos Theis fra Green Garage. Han svarede tålmodigt på alle vores spørgsmål og fik os alle 3 installeret på bilens infotainment .. Vi var super glade... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Særligt tak til Julius og Theis for en nem og hurtig handel. Jeg vil klart anbefale Green Garage⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super, super tilfreds kunde. Jeg har købt min første elbil - Mercedes EQA250. Bekymret for alt det "nye" - men William fra Green Garage førte mig trygt igennem ALT. Jeg har fået en fuldstændig f... Ver mais
Vi har købt to biler af Frederik hos Green Garage, og begge gange har vi fået fantastisk service. Udvalget af biler er stort og Frederik har været virkelig hjælpsom og ærlig i forhold til at find... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Green Garage er vi dedikerede til at levere en mærkeneutral service, der tager udgangspunkt i dine behov som kunde. Vi handler udelukkende med elbiler og tilbyder modeller fra alle mærker. Har vi ikke den bil, du søger i Garagen, kan vi altid skaffe den hjem til dig. Vi er eksperter i elbiler og stræber konstant efter at udvide vores viden for at kunne besvare alle de spørgsmål, du måtte have som ny elbilejer.
Informações de contato
Birkerød Kongevej 74, 3460, Birkerød, Dinamarca
- mail@greengarage.dk
- greengarage.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 60% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Nemt at være kunde hos Green Garage
Nemt at være kunde hos Green Garage
Super service at Green Garage sørger for at min BMW el-bil kommer på autoriseret værksted i Roskilde.
Jeg afleverer og henter bilen i Birkerød og de sørger for transporten til/fra Roskilde.
Samme pris som hvis jeg havde afleveret i Roskilde.
Super service!

Super god oplevelse
Vi var i tvivl om vi skulle købe en elbil, da vores gamle dieselbil skulle udskiftes.
Men Frederik var god til at vejlede os, og tog sig god tid, til at få sat rammerne for økonomien, så det blev mere gennemskueligt hvilke fordele der er ved at vælge el.
Vi har bestemt ikke fortrudt købet. Og kommer gerne tilbage til Green Garage en anden gang.

Resposta da Green Garage
God rådgivning til nye elbilsejere
Dygtige medarbejdere, der gav sig tid til god rådgivning om at blive elbilsejer så man kommer godt i gang.

En god oplevelse
Kompetente medarbejdere, som har god viden omkring el-biler. Vi fik god vejledning ud fra vores behov og ønsker til bil. I den forbindelse blev flere biler stillet til rådighed, så vi kunne prøve og sammenligne.
Da vi skulle hente bilen var der sat god tid af, så vi kunne blive sat ind i funktioner, apps mv.
Alt i alt en god oplevelse.

Resposta da Green Garage
Fuld fokus på brugte el-biler
Green Garage er den første rendyrkede el-brugtbilsforhandler vi har mødt. Og de gør det rigtig godt! Flotte biler i rigtig god stand. Og stor viden om bilerne - og forståelse for hvad man skal vide i skiftet fra fossil-bil til el-bil. De har pænt travlt, så book en tid. På trods af travlhed var der stadig afsat god tid til dialog, spørgsmål og en grundig introduktion til bilen. Vi købte en VW ID.3 for 14 dage siden og er meget glade for den. /Tobias

Resposta da Green Garage
Vi giver Green Garage vores bedste…
Vi giver Green Garage vores bedste anbefalinger!
Vi er blevet betjent meget venligt, tålmodigt og meget professionelt. De har stor viden om elbiler!
Også da jeg fortrød at lade vores nuværende bil indgå i handlen af forskellige grunde, var de yders venlige og imødekommende og lod denne del af aftalen udgå.
Vi køber helt sikkert også vores næste El bil her!

Tesla model 3
Har i dag hentet en Tesla model 3. Kanon oplevelse og meget professionelt og behageligt personale. Især tusind tak til Andreas. Kanon fyr og meget imødekommende.
Kan kun anbefale green garage.

Virkelig god oplevelse
Vi købte vores første el-bil hos Green Garage og handlede med Nikolaj. Det var virkelig en fornøjelse fra første besøg og prøvetur og til vi fik bilen...og også bagefter har der været god og tålmodig service ved alle vores spørgsmål ! Vil helt klart anbefale at smutte en tur forbi hvis du har planer om at købe el-bil - det gør vi ihvertfald !

Fin service
Vi ledte efter en Tesla i et helt bestemt setup, som Green Garage havde som de eneste. Den blev solgt for næsen af os, men efter 3 uger havde de skaffet os en anden magen til fra Tyskland. Lidt småproblemer med dæktryksventiler på vinterhjul er blevet løst uden problemer.

God behandling
Vi kom for at prøvekøre en BMW i3, men da den ikke var helt klar, blev vi tilbudt en tur i en Tesla 3 i ventetiden. Efter flere prøveture over to besøg, besluttede vi os for Teslaen. Andreas var igennem hele forløbet yderst hjælpsom, svarede vidende på alle spørgsmål, og brugte den nødvendige tid til en grundig instruktion. Vi følte os godt taget imod, og kan varmt anbefale at handle hos Green Garage.

Grundighed
Grundighed. Opklarede fejlen. Meget venlige. Ikke dyre. Meget hjælpsomme. Stor service Hele vejen igennem.

Stærk kundeoplevelse og service
Utrolig hurtig respons, god forhandling, løser alle udfordringer og stærk gennemgang af produktet man køber. Man føler sig godt behandlet som kunde.

Good service
I bought an El car from this shop . People that work here are very nice and friendly. The sales consultant Andreas Terp gave me very clear and professional advices , I feel very safe and secure . The buying process was pleasant . I Highly recommend this shop .

Meget troværdig og kompetent
Vi købte for nyligt en Tesla model Y hos green garage. Jeg har sjældent oplevet så kompetent og troværdig service. Frederik tog sig rigtig god tid til at pejle sig ind på de behov vi har til en bil. Vi var trygge fra start til slut og vil klart anbefale alle der skal have en elbil at slå et smut forbi Green garage.

Resposta da Green Garage
Har lige købt en Tesla Y hos Green…
Har lige købt en Tesla Y hos Green Garage. Hele processen har været uovertruffen og jeg har fået en meget kompetent vejledning fra start til slut.
Jeg kan kun varmt anbefale Green Garage

Fremragende service og rådgivning
Vi har købt vores første el-bil, en VWid3, hos Green Garage og har under hele forløbet mødt stor venlighed, god service og grundig, kompetent og klar rådgivning. Det har været en tryg og meget positiv oplevelse at købe el-bil, og bilen er fantastisk at køre i.

God service
God service, enormt venlige og kompetente da det kom til reparation!
Så tak for det! :-)

Resposta da Green Garage
Super god og venlig service
Super god og venlig service! Lige købt en Tesla Model Y hos Green Garage - alt er som det skal være!

Resposta da Green Garage
Fantastisk service som er usammenlignelig
Vi købte vores Skoda Enyaq 80 i maj 2022 og den Service der blev ydet hos Green Garage er noget udover det sædvanlige! Deres koncept er fuldkommen og gennemført og Frederik var top professionel fra første øjeblik. Den dag vi skulle hente vores bil, blev der sat en hel time af til gennemgang af bilen og evt. spørgsmål vi måtte have blev besvaret. Vi har anbefalet Green Garage vidt og bredt hos venner og familie, for den service vi fik er ikke hverdagskost og ikke noget der hænger på træerne. Vi fandt dog desværre ud af at lys-ikonet der lyser ned i jorden fra sidespejlet når det bliver mørkt var i stykker. Vi kontaktede Green Garage med det samme og fik svar næste dag og har nu en tid på Skoda værkstedet til at få fikset dette. Igen, en super god service! Ville aldrig handle andetsteds!!! Top point herfra!!!!!

En god oplevelse.
Vi har nu været de lykkelige ejere af en elbil fra Green Garage i 3 måneder.
Hele forløbet har været en fornøjelse og vi følte os godt behandlet både før, under og efter købet.

Resposta da Green Garage
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.