Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is een goede ervaring omdat het product doet wat het moet doen! Bovendien is het een heel erg veel milieu vriendelijker dan andere producten en dan is het zo mooi dat het echt vlakbij geproducee... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super handig wasmiddel! Het ruikt lekker en werkt goed. Heel handig in gebruik en het scheelt opbergruimte. Daarnaast ook nog een stuk minder vervuilend. Ik zou het zeker aanraden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top product. Super kwaliteit, ruikt lekker en wordt snel geleverd. Handig om bijvoorbeeld op vakantie mee te nemen, maar ook voor dagelijks gebruik in huis.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Er zit erg weinig geur aan de was met deze wasstrips en ik schrok ervan dat het schadelijk is voor waterorganismen met langdurig effect, evenals veroorzaken van huidirritatie en schadelijk voor de oge... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Produtos de Limpeza

Green Splash Wasstrips produceert en verkoopt duurzame wasstrips voor zowel de wasmachine als de vaatwasser. Onze missie is om het hele proces, van productie tot levering, zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Daarom worden onze wasstrips geproduceerd in Duitsland, met grondstoffen die we zoveel mogelijk binnen Europa sourcen. We vermijden zoveel mogelijk schadelijke chemicaliën en plastics, zodat jij kunt wassen op een schone en efficiënte manier. Kies voor Green Splash: compact, duurzaam en effectief wassen zonder plastic afval.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

28 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Er zit erg weinig geur en bevat schadelijke stoffen

Er zit erg weinig geur aan de was met deze wasstrips en ik schrok ervan dat het schadelijk is voor waterorganismen met langdurig effect, evenals veroorzaken van huidirritatie en schadelijk voor de ogen.

21 de fevereiro de 2026
logotipo da Green splash

Resposta de Green splash

Hallo Judith, bedankt voor je review.

De milieuwaarschuwing op onze verpakking is een wettelijk verplichte vermelding die voor alle wasmiddelen geldt, ook voor conventionele producten zoals vloeibaar wasmiddel. Onze strips produceren aanzienlijk minder (plastic) afval dan vloeibaar wasmiddel met verder dezelfde uitkomsten.

De lichte geur is een bewuste keuze voor mensen met een gevoelige huid, maar we snappen dat dit niet voor iedereen voldoende is. We zijn bezig met de ontwikkeling van een nieuw product met een sterkere geur. Deze kunnen we hopelijk eind dit jaar op de markt brengen!

Heb je vragen? We helpen je graag via info@greensplash.eu.

Groet,
Team Green Splash

Super handig wasmiddel

6 de fevereiro de 2026

Top!! Blij met de wasstrips

Erg blij met de wasstrips. Fijne geur, duidelijke gebruiksaanwijzing en super fijn dat het duurzamer is! Over all heel blij mee dus en zeker een aanrader.

2 de fevereiro de 2026

Top product

2 de janeiro de 2026

Top!!

Super lekker wasmiddel. Ruikt erg lekker en werkt ook heel effectief; alle vlekken gingen eruit! Snelle levering

29 de dezembro de 2025

5 sterren voor Green Splash

Ik ben ontzettend tevreden met de wasdoekjes van Green Splash. Ze zijn makkelijk in gebruik. Daarnaast is de geur echt heerlijk - fris en aangenaam, waardoor wassen een stuk leuker wordt.

Ook vind ik het fijn dat ze handig verpakt zijn, zodat je ze makkelijk kunt opbergen of meenemen op vakantie. Kortom: een fijn wasproduct dat ik iedereen kan aanraden.

22 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De wasstrips bevallen heel erg goed

De wasstrips bevallen heel erg goed. De was ruikt fris en schoon. De verpakking is compact en neemt weinig ruimte in. De strips zijn eenvoudig in gebruik en perfect gedoseerd, je gebruikt nooit te veel. Kortom: een praktische en milieuvriendelijke keuze met een goed wasresultaat!

28 de dezembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Eenvoudig in gebruik

Eenvoudig in gebruik. Alle vlekken gaan er uit, zelfs de hardnekkige baby vlekken… ook vind ik het ideaal voor de hand wasjes en mee op reis.

20 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.