Greenteam Avaliações 193

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Raymond heeft mij uitzonderlijk goed geholpen. Hij heeft mij duidelijk uitgelegd wat er kon gebeuren en ik ben erg vakkundig geholpen. Ook heeft hij mij geholpen met wat andere problemen, los v... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hun voorkomen langs de deur netjes en correct, maar later met afspraak draait alles om, want dan komen ze met een offerte, dus geen info alleen maar een verkoopstunt!!!!

Detalhes da empresa

Bij Greenteam geloven we dat verduurzamen begint bij een sterk team. Samen zetten we ons elke dag in om slimme, duurzame oplossingen bereikbaar te maken voor iedereen. Met enthousiasme, deskundigheid en een heldere blik op de toekomst werken we aan projecten die ertoe doen. Dat doen we niet alleen met verstand van zaken, maar ook met plezier en betrokkenheid, want samen kom je verder. Onze adviseurs helpen je om de beste keuze te maken en hoe jij kan gaan besparen op je energiekosten.

Informações de contato

4,0

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

193 avaliações

Respondeu a 72% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit had ik dus echt niet verwacht ik…

Dit had ik dus echt niet verwacht ik zag in de eerste maanden al de besparing die ik aan het maken was. Ik wist dat ik een thuisbatterij een goede match zouden zijn voor mijn zonnepanelen, maar door het advies van Diamen wist ik het zeker. Super geholpen en was een vriendelijke man. Ik ben er nu al blij mee met de keuze die ik heb gemaakt. Zelfs complimenten aan de jongen die bij mij aan de deur stond, hij heeft me uiteindelijk goed kunnen helpen om de afspraak te maken. Top!

17 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

VERKOOPSTUNT

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb uiteindelijk voor Greenteam gekozen.

Ik heb uiteindelijk voor Greenteam gekozen, omdat ik gelijk een goede eerste indruk heb gekregen van mijn adviseur. Mick wist me goed te helpen en had geduld om mij echt uit te leggen wat voor ons gunstig was. Dat vond ik erg prettig. De vervolgstappen waren duidelijk en anders kon ik hem goed bereiken voor vragen. Dat ging altijd erg makkelijk. De installatie begon later dan ik had verwacht, maar was keurig gedaan door de installateurs. We hebben nu een thuisbatterij buiten geplaatst en dat past goed. Nu ben ik benieuwd wat het me gaat

opleveren!

Hi,

Bedankt voor je uitgebreide review! Goed om te horen dat je ervaring met Greenteam positief is geweest en dat de adviseur je hierin goed wist te begeleiden naar jouw wensen. Veel plezier met je thuisbatterij!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik vind het belangrijk om mijn steentje…

Ik vind het belangrijk om mijn steentje bij te dragen voor het milieu en met Greenteam kon ik echt duidelijk maken dat de besparing mooi is meegenomen. Het adviesgesprek was prettig en verliep heel goed. Ik werd begeleid door Sem en die is na het gesprek nog 2 keer langs geweest om me te helpen met het aanvragen van mijn financiering. Ik kreeg daardoor echt het gevoel dat er meegedacht werd.

13 de abril de 2026

Hi,

Wat een mooie reden om te kiezen voor een thuisbatterij! Met z'n allen kunnen we niet alleen besparen, maar ook inderdaad een steentje bijdragen. Fijn om te horen dat Sem altijd bereikbaar was en ook langs is geweest als het even lastiger verliep. Bedankt voor je positieve review! We zullen het compliment ook zeker delen.

Hele fijne adviseur

Mick is een fijne en kundige adviseur, perfecte opvolging. Alles super verlopen. Mick Duinker, dankjewel voor alle moeite en begeleiding die je voor ons hebt gedaan!

hi vincent,

Fijn om te horen dat Mick in het proces je goed wist te begeleiden. Dat waarderen wij enorm en is ook zeker iets waar we als Greenteam achterstaan! Mooi om dan zo iets positiefs terug te krijgen, dit zullen we dan ook zeker met hem delen. Bedankt!

Eerlijk advies.

Contact verliep soepel, snel en deskundig. Eerlijk advies van Jasper gekregen dat in mijn geval zo alleenstaande met gering verbruik en al zonnepanelen op dak, weinig voordeel te behalen is .

2 de abril de 2026

Hi Frank,

Bedankt voor het delen van je ervaring! We staan er zeker achter dat het advies eerlijk en betrouwbaar is, ook het 'nee' durven zeggen hoort daarbij. Goed om te horen dat het contact goed verliep met Jasper. We zullen het compliment dan ook zeker met hem delen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Olivier Bax is een bevlogen adviseur…

Olivier Bax is een bevlogen adviseur die er alles aan doet om aanschaf en subsidies probleemloos te laten verlopen.

3 de abril de 2026

Hi,

Goed om te horen dat Olivier je hier goed in kon begeleiden en voor je klaar stond. Bedankt voor het delen en wij zullen het compliment dan ook met hem terugkoppelen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Raymond heeft mij uitzonderlijk goed…

Ook heeft hij mij geholpen met wat andere problemen, los van verduurzaminf. Dat wat hij niet hoefde te doen maar er op stond mij te helpen (oa het krijgen van een fysieke museumkaart). Uitzonderlijke klantenservice van deze jongen zoals vroeger.

Ik raad Raymond iedereen ten zeerste aan.

2 de abril de 2026

Hi Robin,

Wat fijn om te horen dat Raymonds service verder ging dan alleen het adviesgesprek en dat hij je ook met andere zaken heeft kunnen helpen. Bedankt voor het delen van je ervaring en de mooie indruk die hij heeft achtergelaten. We zullen je compliment zeker met hem delen.

Veel plezier in het museum! Mocht je nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb een fijne service ervaren bij…

Ik heb een fijne service ervaren bij Greenteam en mijn adviseur Tim. Ik was positief verrast door de besparing die mogelijk was, wat de keuze om met Greenteam in zee te gaan een stuk makkelijker maakte.

Van het adviesgesprek tot aan de installatie en zelfs de nazorg stonden Tim en het hoofdkantoor altijd voor mij klaar. Dat maakte het hele traject erg prettig, wat ik belangrijk vind. Op zijn aanraden hebben we gekozen voor de K-Star thuisbatterij. In de app kan ik nu al goed zien wat deze oplevert.

Complimenten voor Tim voor de goede begeleiding!

30 de março de 2026

Hi Tristan,

Goed om te horen dat de service van Tim ervoor gezorgd heeft dat de keuze makkelijker was! Wat een mooi compliment dat we dan ook met hem gaan delen. De app laat inderdaad goed zien wat je bespaart. Bedankt voor je positieve review!

Dik tevreden

We hebben een duidelijke uitleg gekregen voor het plaatsen van een batterij met omvormer voor onze zonnepanelen via greenteam en met name met de uitleg en regeling via de contactpersoon van greenteam Quinn via Quinn liep het verdere proces van plaatsing

31 de março de 2026

Hi Hennie,

Wat goed om te horen dat je dik tevreden bent over de service van Quinn. Dan kunnen jullie nu met het zonnetje genieten van je besparing! We zullen het mooie compliment ook met Quinn delen. Bedankt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De adviseur nam alle tijd om de diverse…

De adviseur nam alle tijd om de diverse bespaarmogelijkheden van ons huis op te nemen, maar was eigenlijk daarin snel klaar. De enige oplossing die nog overbleef was een thuisbatterij met een dynamisch contract en actief handelen. Dit hebben we via het warmtefonds geregeld waarin Mick ons ook prima begeleide. Ikzelf denk dat ze zichzelf een beetje uit de markt prijsde met een onrealistische terugverdientijd van 3.6 jaar, maar dan nog. Ik was zelf uitgegaan van 5 en toen kwam de oorlog in Iran.... We gaan het zien hoe dit verloopt. Iig fijn dat we gewoon door kunnen bij stroomuitval met de backup voorziening van de batterij.

26 de novembro de 2025

hi Richard,

Wat een mooie review, dank je wel! Super om te horen dat Mick je hierin goed kon begeleiden en dat je inderdaad met stroomuitval nu op de backup kunt vertrouwen. We zullen het compliment ook met Mick delen.

Ziet er netjes uit

Hi,

Goed om te horen dat het er netjes uitziet en dat je tevreden bent! Bedankt voor het delen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Onze ervaring met het green team was…

Onze ervaring met het green team was goed.
Eerst het prettige kennismaking gesprek met goede uitleg.
Vooral de bereikbaarheid van Rens als wij daarna vragen hadden en de terug koppeling daarvan was erg goed.
Ook het hoofdkantoor belde met regelmaat om te vragen of alles goed verliep.

24 de março de 2026

Hi Marco,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Dat Rens goed bereikbaar was, is goed om te horen. Daar staan we als Greenteam zeker achter. We zullen het compliment dan ook met hem delen.

Vriendelijke en duidelijke uitleg

Ik ben vriendelijk en duidelijk uitgelegd en op tijdstippen die mij uit kwamen.
De na zorg is erg goed.
Greenteam bedankt.

Hi Boyd,

Bedankt voor je review! Super om te horen dat alles van begin tot eind naar verwachting goed zijn verlopen. We nemen het compliment ook zeker mee in onze dienstverlening.

Erg betrokken & goed bereikbaar

Betrokken & goed bereikbaar. Professionele hulp en zeer welkom wanneer je zelf nog zoekende bent in het verduurzamen.

Hi Robin,

Bedankt en wat goed om te horen! We staan je graag nog te woord als je in toekomst vragen heb, dan kan je ons vinden via info@green-team.nl of telefonisch via 071-303 0924.

Greenteam

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.