Greentel Avaliações 955

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Greentel er yderst hjælpsomme når man har problemer. Første gang flot hjælp med forbindelsen til min bilvarmer der ikke ville modtage sms beskedder. Anden gang flot hjælo med forbindelsen til min... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været kunde hos en del teleselskaber efterhånden, men servicen er generelt set virkelig dårlig. Derfor er blevet ved med at vende tilbage til Greentel. Faktisk har jeg nu (og resten af familie... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kundeservice. Meget hjælpsomme. Konkurrence dygtige priser. Skulle ordne noget med min mors telefon, endte med selv at skifte. Stor anbefaling .

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Skiftede fra Greentel til et andet selskab. Greentel lukkede forbindelsen med det samme og efter en uge uden forbindelse, har jeg stadigt ikke modtaget et simkort fra det nye selskab, man er dermed u... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Operadora de rede móvel

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hos Greentel handler det om dig og din mobiltelefon. Greentel tilbyder mobiltelefoni og mobilt bredbånd til både privat- og erhvervs kunder. Vores målsætning er, at mobiltelefoni skal være enkel og overskuelige med stor fokus på valgfrihed - så du får lige det abonnement, der passer til netop dit forbrug. Vi har ingen binding eller opsigelse hos Greentel og du kan altid skifte gratis mellem abonnementerne, hvis dit behov ændrer sig. Udover valgfrihed lægger vi vægt på at være blandt markedets billigste telefoniudbydere, uden at gå på kompromis med kvaliteten og servicen. Hos Greentel er kundeservicen til for dig og vi bestræber os på at besvare alle kundehenvendelser inden for 24 timer på alle hverdage. Greentel er e-mærket, hvilket garanterer dig sikker e-handel. Hos Greentel vil vi gerne gøre noget ekstra for familierne. Du kan hos Greentel samle alle familiens numre under et fælles login og på en regning, så du let og overskueligt kan administrere alle familiens numre på en gang. Om du er privat eller virksomhed, har du samme priser og vilkår hos Greentel. Greentel har stor erfaring i salg af datakort/telemetrikort til overvågning, maskinstyring og alarmer m.m. Kontakt os for et godt og konkurrencedygtigt tilbud.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har altid været en glad kunde hos…

Har altid været en glad kunde hos Greentel. Hvor jeg efterhånden har været kunde i flere år.

21 de setembro de 2022

Hej Runo
Tusind tak for din flotte anmeldelse, det er vi glade for at høre.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har fortrudt at jeg kom over til…

Jeg har fortrudt at jeg kom over til dette selskab Har aldrig haft værre signal. Og den eneste hjælp man fik, var at personen hele tiden sagde at de har bedre signal end konkurrenterne. Trods man sagde at man før, aldrig havde de problemer med det andet selskab. Man får ikke tilbudt reducering i prisen. Dette er spild af penge og jeg går nu tilbage til mit gamle selskab, hvor tingene bare virker.

12 de setembro de 2022

Hej Gitte
Det er vi kede af at høre og virkelig ærgerlig over, at du har oplevet dårlige internet ved os.
Du har naturligvis 14 dages returret, dine penge er derfor returneret til dit betalingskort.

Hurtig og fin betjening

Hurtig og fin betjening, ingen brok - har dog skiftet selskab da jeg fik et endnu bedre tilbud her i sommers. Eneste forskel var prisen, - har været meget tilfredse med greentel.

15 de junho de 2022

Hej Jørgen
Tusind tak for den flotte anmeldelse, du er altid velkommen retur, hvis du har lyst en dag :-)

abonnement hos Greentel…

Jeg har nu haft abonnement hos Greentel i efterhånden nogle år. Jeg er glad for at jeg fandt dette selskab, det har været til min fulde tilfredshed.

30 de agosto de 2022

Hej Jens
Tusind tak for din anmeldelse, det er vi meget glade for at høre.

Hurtigt hjulpet

Hurtigt hjulpet
Var så uheldige at én af familiens telefoner, ikke ville virke på ferie i Norge, i forbindelse med nogle helligdage i foråret.
Fik hjælp via Messenger, og problemet blev løst, selvom det var lidt kringlet, tak for det.

10 de agosto de 2022

Hej Christian

Tusind tak for din anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ingen problemer og hurtigt svar på…

Ingen problemer og hurtigt svar på mail. Har desværre opsagt abonnement da sønnen ikke vil bruge hans ur mere, som krævede simkort.

5 de agosto de 2022

Hej Jonas

Mange tak for din anmeldelse

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Very nice and very patient service…

Very nice and very patient service crew. Thanks for the help with the APN's. Various options and possibilities were tried out untill it worked!

28 de junho de 2022

Hi
Thank you very much for your review.

Kind regards

⭐⭐⭐⭐⭐

Bedste og billigste abonnement jeg nogensinde har haft!
Har været glad kunde i snart 3 år og alt har bare kørt problemfrit fra dag 1. Ingen prisstigninger, nemt at opgradere/nedgradere efter behov og kundeservice svare lynhurtigt på mails. Skønt at man ikke skal betale for en masse unødvendigt tale/data, man i lige vel aldrig bruger.
Anbefaler!

27 de maio de 2022

Hej Kathrine
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du er tilfreds.

Dejligt befriende

Simpelt, billigt og den bedste kundeservice, hvor der bliver taget hånd om en, med det samme. Ikke nogen forvirrende virksomheds principper, der gør at det bliver besværligt, at få styr på tingene. TAK....det er fantastisk.

20 de maio de 2022

Hej Carina
Tusind tak for din flotte anmeldelse, det er vi meget glade for at høre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan varmt anbefale Greental.

Kan varmt anbefale Greental.
De er super flinke og altid meget hjælpsom.

11 de maio de 2022

Hej Berit.

Det er vi meget glade for at høre, tusind tak for anmeldelsen.

Super fint hos Greentel

Super fint hos Greentel
Vi har haft 4 mobilabonnementer hos greentel i 2 år.

Alt har kørt som smurt med gode priser, dækning og overskuelighed.
Vil varmt anbefale videre :-)

10 de maio de 2022

Hej Magnus
Tusind tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget.
Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeres hjemmeside giver ikke mulighed…

Jeres hjemmeside giver ikke mulighed for at opsige/annullere et netop oprettet abonnement.
Vejledning ifm. køb via evermart er ikke eksisterende og sætter i særdeleshed køber af produkter idf. bagerst i "køen".
Særdeles utilfredsstillende når der frameldes automatisk optankning, at der lukkes for brug af indkøbt og betalt sim kort.
Måtte jeg høre nærmere.

Mikael

7 de maio de 2022

Hej Mikael
Jeg er ked af at læse, at du ikke er tilfreds.

Vi sælger simkortet til Evermarts ure.
Alt omkring opsætning af simkortene til urene finder du på https://www.greentel.dk/hjaelp-og-spoergsmaal/
Men vi hjælper også alle årets dage på mail eller i hverdagen på telefon.

Opsigelse af simkortet kan desværre ikke ske via hjemmesiden, der skal man sende en mail eller ringe til os. Dette er for at undgå, at kunder ved en fejl ikke kommer til at lukke deres mobilnummer. Men vi har ingen binding, så man kan lukke sit nummer fra dag til dag.

Hvis man har ekstra forbrug og banken afviser betalingen, så blokeres simkortet for udgående trafik indtil der indbetales. Der kan dog stadig modtages opkald og sms.

Hvis du sender dit Greentel nummer til Lt@greentel.dk så skal jeg se på, hvilket ekstra forbrug, der har været. Hvis du ønsker det opsagt eller gerne vil have hjælp til opsætningen, hjælper jeg også meget gerne.

Line

Fungerer fint

Fungerer fint, og billigste mulighed for mig.

7 de maio de 2022

Hej Frederik

Tusind tak for din anmeldelse, det er vi meget glade for.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min absolutte bedste teleudbyder til dato

Vil lige anmelde igen, da stadig er ovenud tilfreds.
Specielt dem der ikke har et kæmpe forbrug af data og telefontid, som tror gælder de fleste, da er der ikke nogen der kan matche, med samtidig at have muligheden for at opgradere og nedgradere pakken en gang om mådeden uden gebyr.
Og der er et væld af billige pakker.

26 de abril de 2022

Hej Leif.

Tusind tak for din nye anmeldelse, det glæder os meget, at du er tilfreds med vores løsning og alle mulighederne. Vi værdsætter meget at få feedback, så vi kan gøre det endnu bedre for vores kunder.

Det perfekte match

Greentel leverer i den grad varen! Geografisk dækning, udlandstelefoni, valgmuligheder af pakker (størrelse og sammensætning), priser , ligesom funktionaliteten på mit MitGreentel (mulighed for at begrænse køb via mobilen), bare er i orden.

26 de abril de 2022

Hej Anton.

Tak for en flot anmeldelse og dejligt at høre, at du er tilfreds med vores koncept og muligheder - det er et perfekt match ;-)

100 % tilfreds

God dækning, god pris og en forbilledlig kundeservice. Jeg er færdig med at shoppe rundt efter bedre mobilabonnementer.

21 de abril de 2022

Hej Ann.

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Det glæder os meget :-)

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Misvisende EU-priser men ellers ok.

Misvisende EU-priser men ellers ok.
I mit abbonement står der, at der er "fri" tale i EU og DK, men da jeg ringede til min kæreste i EU har jeg efterfølgende skulle betale 150 kroner. Det viser sig, at opkald fra DK til et andet EU land ikke er inkluderet i prisen, selvom der tydeligvis står, at der er fri tale i EU, hvilket DK naturligvis er en del af. Dårlig stil, synes jeg.

5 de abril de 2022

Hej Sofus
Vi er kede af at høre, at du føler dig snydt, det er bestemt ikke hensigten.

Vi følger EU lovgivningen fra 2017, der gør, at man kan tage sit mobilabonnement med til EU og bruge det, som hvis man var i DK. EU reglerne omfatter desværre ikke opkald fra DK til udlandet.
Når du ringer fra et EU land til et andet EU land, så er det inkluderet i dit abonnement, men hvis du ringer fra DK til et EU land, så er det desværre ikke inkluderet.

Vi skriver det på forsiden af greentel.dk, vi skriver det i simkortbrevet og betingelserne, så vi forsøger ikke at skjule det, da vi ikke ønsker, at vores kunder skal blive overrasket.
Da vi sendte mail til dig den 16/12-2021, at vi opgraderede dit abonnement til fri tale, stod der i mailen, at opkald fra Danmark til EU ikke er inkluderet i abonnementet.

Vi er i gang med at udvikle en løsning, så man kan købe billigere opkald til udlandet, vi regner med at lancere det om et par måneder.

Jeg kan se, at du har været kunde længe, så jeg har ekstraordinært krediteret dig halvdelen af opkaldsprisen og refunderet dem til dit betalingskort.

Line, Greentel

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais