Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen response! 5 mei besteld en bijna 3000,- afgerekend. Alleen items besteld die op voorraad waren. Deze website vermelde toen nog 10 werkdagen voor voorraad producten. Had dus uiterlijk 22 mei gel... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ich habe vor mehr als 4 Wochen Module im deutschen Shop des Unternehmens bestellt, welche ausdrücklich verfügbar sein sollten. Laut FAQ bedeutet das eine maximale Lieferzeit von 5 Tagen laut Seite. Na... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer aardige, behulpzame, geduldige en goedmoedige mensen. Eigenlijk willen ze wel alles voor je doen. Zonnepanelen mee? Zullen we ze even op een pallet laden? Ook nog even extra vastzetten? Even in j... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de equipamentos para energia solar

Nederland loopt achter. Dat mag wel duidelijk zijn als je kijkt naar de plannen voor 2023. GroothandelSolar is vooruitstrevend om Nederland een handje te helpen. Daarnaast willen wij graag het verschil maken in service. Helemaal in deze spannende tijden waarbij levering en voorraad voor grote problemen kunnen zorgen.

Informações de contato

Respondeu a 12% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Slecht voor elkaar

Goede spullen, maar verder hebben ze het niet goed voor elkaar. Geen reactie op mails. Wel beloftes via telefoon, maar wordt niets mee gedaan. Wacht alle lange tijd op creditering.

12 de novembro de 2022

Top service

Top service, bel op het laatste moment en de jongens stonden klaar voor me. Geweldig, dank heren

24 de março de 2023

Uiterst professioneel geholpen

Uiterst professioneel geholpen.
Wordt goed meegedacht en geadviseerd.
Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam. Op kantoor geweest, bestelling geplaatst en een uur later alles thuisbezorgd gekregen.
Gekregen producten van hoge kwaliteit en niet duur.
A.L uit Assen

10 de março de 2023

Absoluut een aanrader!

Heel fijn bedrijf, ze denken goed met je mee en hebben echt kennis van de producten die ze verkopen. Absoluut een aanrader!

6 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer klantgerichte focus en perfect geholpen

Na een aantal weken zoeken naar geschikte panelen en omvormers voor een goede prijs/kwaliteit heb ik gebeld met Groothandelsolar of zij snel 6 omvormers konden leveren. Dit bleek het geval en deze konden dezelfde dag al opgehaald worden. Bij aankomst op hun locatie in Marwijksoord ben ik prima ontvangen en van het team in de loods kreeg ik een prima uitleg voor het plaatsen van een geschikt onderstel op een plat dak, de type panelen die zij op voorraad hebben en de leverings / afhaalmogelijkheden.

Dankzij de goede uitleg en extra informatie heb ik daarna de keuze gemaakt om naast de omvormers ook de rest van de zonnepaneel installatie bij hun te bestellen. Ondanks dat hun planning voor de week behoorlijk vol was hebben ze vervolgens ook nog eens een mogelijkheid gevonden om alle materialen een paar dagen later al af te leveren op de afgesproken datum.

Ik ben niet iemand die snel reviews schrijft, maar voor jullie maak ik een uitzondering. Perfect gedaan jongens, dit was een geweldige klantervaring.

Super bedankt voor de goede service!

27 de fevereiro de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

vriendelijke mannen admin niet op orde

nog steeds heel vriendelijke mannen. goed geholpen alleen niet goed hun administratie bij gehouden, dus de compliment naar Rick toe mag terug genomen worden.

20 de fevereiro de 2023

Resposta da Groothandelsolar

Hoi Litan, we hebben het doorgegeven aan Rick. Bedankt voor je review!

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Goed geholpen en zeer nette prijzen

14 de fevereiro de 2023

Goed om te horen!

8,5 rug lichter en na 5 maanden nog steeds niet alles binnen

5 maanden geleden een pakket gekocht van ruim 8000,- welke binnen 2 tot 3 weken compleet geleverd zou worden.
Tot op heden nog steeds niet alles gekregen waardoor de de instalatie niet draait.
Elke keer als ik bel of mail krijg ik weer andere redenen of beloftes te horen welke niet nagekomen worden.

12 de fevereiro de 2023

Resposta da Groothandelsolar

Hoi Cameron, wat vervelend om te horen, dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij zullen contact met je zoeken om het op te gaan lossen.

Onze excuus!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top geregeld en van alles op voorraad

Top geregeld en van alles op voorraad ! zelf halen geen probleem en wel zo snel!
Ook goede technische ondersteuning zodat ook als je er geen verstand van hebt het toch allemaal goed komt!

8 de fevereiro de 2023

Resposta da Groothandelsolar

Fijn dat je goed bent geholpen! Wij proberen altijd iedereen goed te ondersteunen waar nodig.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.